dyzmek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam , od dłuższego czasu pracuję nad najnowszą odsłoną przygód tytułowego Seida . Korzystając z ciągle modyfikowanego projektu oraz skryptu gry ,,Seid-Znaleźisko'' staram się o jak najbardziej szczegółowe dopracowanie tej że właśnie części . Jeżeli chodzi o fabułę to jest ona następująca : Seid podczas eksploracji jednego z zamków w którym rzekomo znajduję się poszukiwany przez niego artefakt napotyka się na tajemniczy portal , po jego drugiej stronie odnajduję tajemniczą podziemną bazę produkującą wszelakie zło mieszanki mutantów i robotów oraz złowrogich ludzi działających pod pseudonimem ,,Żniwiarz'' , kim są tajemnicze istoty w kapturach ? ludzie działający na ich zlecenie ? oraz kto zlecił stworzenie tego czegos ? póki co przedstawiam jeden screen oczywiście gra jest w fazie początkowej , premierę planuję na rok 2018 ale kiedy dokładnie to się okażę screen 2 screen 3 szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Czy to jest wilk na wózku inwalidzkim czy raczej ma coś wsadzone w tyłek?Nie ogarniam tej postaci Chell i dyzmek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jakieś zmechanizowane monstrum z kółkami zamocowanymi za pomocą rur do korpusu . A jak w chip i dale rescue rangers był struś na zembatce ? Albo kot robót ? Czy Jakieś inne zmyslone na cele gry postacie ? Tak samo jest w przypadku Seida Wracając do tematu zapowiedzi gry dodałem kolejnego screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ależ graficzny postęp ! Dużo lepsza grafika niż w twoich pozostałych grach. dyzmek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 dodałem trzeciego screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam premiera Seid-a zaplanowana na ten rok , może to i lepiej w końcu mija 10 lat od wydania przeze mnie pierwszej gry jeszcze jako Dyzmaken nie dyzmek . Co do gry to staram się o odpowiednie dopasowanie grafiki jak najlepiej dobrane , szczegoly , efekty audio-wizualne Konrad-GM, Adriann i Wojo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Pokaż coś, jakieś postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 zaczołem tworzyć level jaskini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Stycznia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Pewnie niewiele osób wie o projekcie "Dyzmaken 1.0" wprowadzonym do życia przez administrację GMClanu wiele lat temu. Była to ostateczność, do której uciekli się z powodu drastycznie spadającego poziomu aktywności na forum. Łudzili się wtedy, że nigdy więcej nie powołają się na tę kartę by ratować społeczność wirtyny gmclan.org. Tymczasem wersja 3.0 została uruchomiona... szpaq99, unveres, Chell i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 wydało sie, dyzmek to multikonto ranmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nigdy nie sądziłem, że przeczytam creepypaste o gmclanie. unveres i Chell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 to szare to minimapa jak w diablo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dnia 25.01.2019 o 13:28, I am Lord napisał: to szare to minimapa jak w diablo? myślałem, że to wnętrze jaskini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 światło wpadające przez szczelinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 16 godzin temu, Wojo napisał: światło wpadające przez szczelinę widać, kto się zna na dyzmarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Przeżyłem bigsharka i jego Cairo, widziałem już wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dyzmek Opublikowano 29 Października 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Pracę nad Seid-Chronicles zostały wznowione , grę planuje ukończyć w 2021 roku , pewnie nie które osoby z gmclanowiczow myślały że projekt został anulowany jednak nic z tych rzeczy Chell, Adriann, Wojzax i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 2020 jednak nie jest taki zły! ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojzax Opublikowano 29 Października 2020 Filar Społeczności Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Adriann, Chell, ANtY i 3 innych 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Może jeszcze w GMS2 to powstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Otóż nie , gra powstaje w dobrze znanym old scholowym użytkowniom Game Maker 8.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Ten program jest tak stary, że za chwilę będą nastolatkowie którzy się urodzili po jego premierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Co racja to racja , jednak przyznam że nigdy nie miałem do czynienia z edycjami ,,Game Maker Studio" na pewno z czasem przejdę na wspomniany program jednak póki co nadal tworzę na 8.1 Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W tym tempie to zdążą wydać trójkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Bardzo możliwe swoją drogą ciekawe czy jest ktoś kto przeszedł wszystkie wcześniejsze części serii Seid mówię o starej gwardii , Ignis , I AM the Law , Anty i wielu wielu innych , gdy jeszcze jako nastolatek pojawiłem się na gmclanie z moimi pierwszymi produkcjami Swoją droga miło tu wrócić po tych latach przerwy , mam nadzieję że gry które planuje wydać przypadną wam do gustu aczkolwiek po produkcji ,, Seid-Chronicles,, planuje stworzyć remake gry ,,Pac-Man Revenge II,,która stworzyłem w 2010 roku jeszcze jako nie dyzmek lecz dyzmaken Znalazłem tę stronę całkiem przypadkiem tak podczas oczekiwania na najnowszą odsłonę https://www.mobygames.com/game-group/seid-series Niestety to co jest napisane w tym artykule to fala krytyki na temat gry , Jeżeli Seid-Chronicles zostanie przyjęty to będą może i kolejne odsłony lecz jeśli nie seria zostanie zakończona . series of amateur Polish-language platform games, created in Game Maker. The games are characterized by a strange storyline, simplistic graphics and numerous spelling errors.The series was originally created and published on the Polish game-making forum GMClan by the user "dyzmaken"/"dyzmek", and it has ever since been an in-joke among the GMClan community due to the games' questionable quality and bizarre style. Threef i ANtY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Czemu krytyki? Jak dla mnie to brzmi jak prawda dyzmek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Dobrze Cię tu widzieć Dyzmek Zarzuć jakimiś szczegółami o postępach projektu od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2021 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Napisał, że w 2021 roku skończy, mamy dopiero dwa tygodnie, daj chłopakowi czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 O, ja tak na zapas i dla zachęty, skoro mnie tak dobrze wspomina. gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi