Marmot Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Właśnie ten frak, to świetny pomysł :P . Więcej takich postaci :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Haha, genialna koncepcja. =D To teraz prosimy o jakąś animację. :) A tak jeszcze spytam: kto wykonuje te wszystkie concept-arty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Gdzieś wyżej był link do deviantarta autorki (dobrze pamiętam? o_.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Aaaa bardzo fajny, diabelnie przerazający demon :D Świetnie wyglada :D zobaczymy jak bedzie wygladał z animacją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 czyżby sie szykował klejny stworek? jaki słodziutki ;p Tak, ale go nie pokazywałem, bo nie miałem jeszcze sprite'a. Dopiero dzisiaj przyszedł. To Chowaniec - specjalne przywołanie Magusa. Concept art: Sprite: A tak jeszcze spytam: kto wykonuje te wszystkie concept-arty? Kasia Kluge - moja dziewczyna. Tak, wiem, że nie ma nic bardziej "indie" niż zatrudnianie własnej dziewczyny ;). Ale to w sumie dobry układ. Dobrze się rozumiemy, więc łatwo mi jej przekazać moje pomysły i ogólną wizję, które ona potem przerabia na graficzne koncepty, które z kolei Lurk może łatwo zamienić w finalne assety. W ten sposób mało klimatu gry się wytraca na zabawie w głuchy telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Pobieżnie oblukawszy screeny i koncept arty powiem, że graficznie mi to przypomina coś na kształt europejskiej odpowiedzi na serię Guilty Gear. Niepłynność animacji faktycznie trochę bije po oczach, ale powinna być mniej drażniąca przy śladowym zmniejszeniu jej prędkości. Naturalnie jest to jedynie półśrodek, ale półśrodki są jednak lepsze niż całkiem nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ten kozioł trochę nachylony jest chyba za bardzo :P Albo Ja coś piłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Styl pomalowania tego chowańca jest taki 'pastelowy'. Trochę mi nie pasuje do reszty. Ale ogólnie to fajny, widzę, że będzie atakował poprzez to na brzuchu ;) btw ładna pani^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Heh, ten grafik wymiata. Jest po prostu niesamowity :) Ja się nie dziwię, że on pracuje tam gdzie pracuje - natomiast dziwi mnie, że i do małych, acz dobrych i ciekawych choć małych projektów też chętnie robi grafikę. Zresztą - w takich produkcjach to chyba nawet bardziej widać ten kunszt graficzny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 mi przy tym demonie nie pasuje gajer/smoking/co to tam jestBo to polski szatan, romantyczny! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Moim zdaniem twoja dziewczyna jest podobna do tej z portretu koło demona. Strasznie podobają mi się te rysunki, i czekam z niecierpliwością ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 No, dawno mnie nie było, ale widzę, że prace zaszły już naprawdę daleko. Nie mogę się doczekać grywalnej wersji (fulla przede wszystkim). :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 btw ładna pani^^ w końcu to jego dziewczyna :sp_ike: chowaniec całkiem spoko :rolleyes: ale ta parasolka średnio pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 @up: , dodajmy, że parasolka w wersji sprite. Taka mało wschodnia ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 TiDżi, nie wrzucaj tu wszystkiego, chcemy niespodziankę kurde! Btw, zrób website w stylu Diablo III official p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jak chcesz niespodziankę to tu nie wchodź. Inni chcą się dowiedzieć co-nieco o ArcMagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie no graficzki wymiatają! A dziewczynę to naprawdę ładną masz :) Czekam wciąż na coś bardziej ogólnego typu screen z gry :) No powodzenia życzę i wszystkiego dobrego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Dzięki za wszystkie komentarze i komplementy dla dziewczyny (przekazałem). TiDżi, nie wrzucaj tu wszystkiego, chcemy niespodziankę kurde! Btw, zrób website w stylu Diablo III official p; Spokojnie, w sumie wrzucam bardzo mało i niewiele jeszcze widzieliście. Też bym nie chciał kompletnie zepsuć wszystkich niespodzianek. Niestety na nowy website na razie nie mam kompletnie czasu. Jakbym miał, to już dawno coś by było ;). Czekam wciąż na coś bardziej ogólnego typu screen z gry Prawie wszystko co dałem do tej pory to screeny z obecnej wersji gry. Tylko je wykadrowałem tak, żeby nie biło po gałach niedokończone GUI ;). No, dawno mnie nie było, ale widzę, że prace zaszły już naprawdę daleko. Jest nieźle, ale nadal jest w cholerę do zrobienia. Obecnie przelatujemy przez wszystkie czary i skille, wywalamy te słabsze, wstawiamy lepsze i ulepszamy te średnie. Bardzo mi zależy, żeby gra była mocno zbalansowana, a każda postać wypasiona i fajna do grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja czekam na Demo :D Może tym razem szarpnę się na pełną wersję, chociaż jak już nieraz mówiłem nie za bardzo lubię grać na kompie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Dobrze Cię rozumiem. Też nie lubię męczyć dupska i oczu siedząc przy biurku i ślipiąc w monitor. Ale prawda taka, że PC ma internet i wolność tworzenia (no i myszka wymiata), więc jednak sporo gier indie może istnieć tylko na blaszance. Ech... ArcMagi na DSa... to by był wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nom ja bym tam wolał na PS3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Bez myszki ta gra by leżała - stąd DS. iPhone pewnie też by się nadawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Do PS3 też można przez USB podłączyć myszkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Do X360 też, no i ;P ? Liczy się to, co jest w standardowym wyposażeniu, a nie opcjonalne akcesoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Bądź co bądź można stworzyć grę indie na konsole :P Wystarczy mieć myszkę pod USB :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Lub zmienić nieco sposób prowadzenia rozgrywki i też będzie ok. W Warcrafta II na PSX jakoś się dało grać bez myszki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 W rainbow six vegas na PSP też idzie grać bez myszki ale to już nie jest to samo wesołe wykańczanie :( Jeśli chodzi o typowo-myszkowe gry to jednak wole nie grać w nie na padzie bo zamiast cieszyć się grywalnością wkurzam sie na sterowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 wspaniałe graficzki! :thumbsup: wspaniałe concept arty :thumbsup:, wspaniała muzyka :thumbsup: ! Tylko ciebie nie mogę pochwalić TeeGee! Pokazywałeś muzykę, concept arty i sprity, ale swojego wkładu w ArcMagi jeszcze nie pokazałeś. To też ma być jakaś niespodzianka :] ? Ogólnie: Jeżeli gra tak będzie wyglądała to na pewno wstawię 5+/5. Mam nadzieję, że wciągnie mnie tak samo jak Magi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak to nie? Przecież TeeGee miał wkład we wszystko co tu pokazał, co ty myślisz że on leży na brzuchu i dłubie w nosie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Może mu chodzi o to, że na razie widać tylko efekty pracy grafików, a nie ma jeszcze dema? Hmm... choć w sumie nawet to nie do końca prawda - na tych screenach widać jednak sporo mojej roboty - choćby te efekty czarów :rolleyes: . A co do AM na konsole - pewnie, że dało by się *jakoś* grać. Ale to i tak na razie kompletnie sfera marzeń. Devkity, certyfikacje... ble. Chyba jednak zostanę przy tym co mi pozwala ukończyć grę bez zastawienia mieszkania i do tego daje i przy tym sporo frajdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi