Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 polecam!!! Chada? Baby, pls. Eazy-E - Real compton G's :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Eazy-E - Real compton G's dobre, ale nie w ocenzurowanej wersji :D Tomasz Chałwa owszem, na początku kariery był dość dobry, później stał się pejowaty za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kurde mistrzostwo super refren i jeszcze ten świetnie wpasowany dziecięcy chórek na końcu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dropkick Murphys - Johnny I Hardly Knew Ya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 A co powiecie na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Powiem, że "Still Alive" jest zaklepane przez inną grę, 100x lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 O wow hipnotyzujący głos, nie znałem wcześniej tego zespołu aż żałuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 AC/DC - Highway To Hell This is it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Taking the hobbits to isengard 10 hours Ale mnie to poskladalo wczoraj. Po dwóch godzinach nadal mnie ciekawiło kim jest "Morkof". Mówie wam masakra. Choć nie nigdy nie słucham takich rzeczy, to naprawdę, nie mogłem przestać. Rano odkryłem, że 'Apauerokofmorkof' to tak naprawdę 'A barlog of Morgoth'. Nie klikaj jeśliś nie fazie. Otwórz w razie szfarca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Apauerokofmorkof! @EDIT: Lyrics: Telmiwerysjandalf Aimasdesajrinspikingi Telmiwerysjandalf Aimasdesajrinspikingi Apauerokofmorkof Fakdidjusej Apauerokofmorkof Fakdidjusej I taking the office two ways senior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jakiś czas temu miałem na to fazę, wiem, że to hipnotyzuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tak, taking the hobbits to isengard :D mylą mi się od tego klawisze. Myślałem że jest tam THE POWER OF MORGOF. Wolę jednak TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Znam to :D Kocham ten utwór 'What did you say?' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Sekret Kardynała Recheliea- bardzo fajna piosenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Sekret Kardynała Recheliea- bardzo fajna piosenka Potwierdzam. Jako dzieciak kochałem słuchać Czerwonego Tulipana. Ech, od dawna nie słyszałem żadnej z tych piosenek... http://www.vgmusic.com/music/computer/comm...ore/Btip-it.mid Beyond the Ice Palace, muzyka tytułowa. Wersja MIDI brzmi lepiej niż oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Apauerokofmorkof! @EDIT: Lyrics: Telmiwerysjandalf Aimasdesajrinspikingi Telmiwerysjandalf Aimasdesajrinspikingi Apauerokofmorkof Fakdidjusej Apauerokofmorkof Fakdidjusej I taking the office two ways senior 30 min biegałem na BG w wowie śpiewając na TeamSpeak do kolegów to. Wracam do gry czeka mnie jeszcze ponad 9 godzin :D Koledzy mnie nienawidzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak ^^ To i animacje cyriaka niszcza psyche. Pamietam, ze smialem sie z tego i za kazdym razem gdy widzialem Legolasa mowilem 'Jakie to poje**ne' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 GabWar - Ostatnia nocka - genialna przeróbka utworu Maleńczuka o tym samym tytule :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 The Bleed Whites - Ember polecam, fajniusi zespół :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Noisia - End Game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Heart - Little Queen Wkręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Tak, wiem, jestem nudny: Pink Floyd - Cirrus Minor http://danvanklerk.wrzuta.pl/audio/8ZICwsA...d-_cirrus_minor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi