Borek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 BTW: System nocy ukończony :) Krótki filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 O kuźwa, Borek piękne. Ej, ja chcę grać w tę grę ;D Jedyne co troszkę mi się nie podoba to ten "zamach" mieczem ;p Tzn. wiesz ten taki podmuch. Bardziej to wygląda jak by się trząsł a nie machał, ale to takie moje odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Yoda, bo zamach itp. nie jest ukończony :) Jeszcze tylko zrobie, że postać trzyma pochodnie w połowie, tzn. że koniec kija widać z tyłu bo zapomniałem :) A druga sprawa, że inaczej wygląda na żywo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Yoda, bo zamach itp. nie jest ukończony Heh, tak myślałem. Tak czy siak efekt nocy i tej pochodni zajedwabisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pikne :P inaczej wygląda na żywo No to musimy poczekać, ale wygląda całkiem ładnie :D Tylko jak dla mnie ciut za ciemno, ale to pewnie dla tego że widno na dworzu teraz jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pochodnia pod drzewem oświetla je od góry? :P Trochę dziwnie wygląda ta postać trzymając ręce jak Jezus na krzyżu... Ale ogół spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 fajne fajne, tylko hmm zdawało mi sie czy slyszalem na filmiku cwierkajace ptaki? (a moze to za oknem? :D) jeśli tak to jakoś średnio to do nocy pasuje, co nie zmienia faktu że ogólnie efekt jest bardzo miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pochodnia pod drzewem oświetla je od góry? :P Nie no jak czytam takie coś to mnie skręca :D W sumie rzeczywiście mogłem zaimportować silnik DOOMa 3 i wykorzystać shadery :) Trochę dziwnie wygląda ta postać trzymając ręce jak Jezus na krzyżu... Fakt, dlatego mówię, zapomniałem przedłużyć pochodnię, wtedy ugiąłbym trochę ręce postaci i byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie no jak czytam takie coś to mnie skręca biggrin.gif W sumie rzeczywiście mogłem zaimportować silnik DOOMa 3 i wykorzystać shadery smile.gif Wyczuwam sarkazm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 fajne fajne, tylko hmm zdawało mi sie czy slyszalem na filmiku cwierkajace ptaki? (a moze to za oknem? :D) jeśli tak to jakoś średnio to do nocy pasuje, co nie zmienia faktu że ogólnie efekt jest bardzo miodzio. Wiem, Rob przygotuje jakąś muzyczkę "Noc w lesie" oraz dźwięki otoczenia. Na razie nie zawracam mu głowy, bo i tak czasu nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pochodnia pod drzewem oświetla je od góry? tongue2.gif O co ci chodzi. Mało to zauważalne, a poza tym trudno żeby w grze zrobić dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mysle ze nawet nieciekawie by to wygladalo, gdyby swiatlo padalo tylko na ziemie i male krzaczki to i tak byloby za ciemno. dobrze jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mmm... ładne :) A co powiecie na to, żeby jakiś legendarny przedmiot (np. Graal) pojawiał się raz na dzień przez 10 minut? Po śmierci Graal wypadałby z postaci. Może nawet nic nie dawać, mógłby być jako trofeum :P @Propa(Ten z 10 strony :P): W sumie tak, ale jeśli będzie zbyt potężny? No i jeszcze jedna ważna sprawa - Ninja!!!111oneoneone. Czyli coś dla skrytobójców. Wiecie, niewidzialność, kamuflaż i te sprawy. :D Nie ma to jak ukryć się pod drzewem i śledzić cel albo ukryć się, zaatakować, ukryć się, zaatakować itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ta :D Jak rouge w WoW'ie :D Ale wtedy połowa graczy byłaby tymi skrytobójcami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ale wtedy połowa graczy byłaby tymi skrytobójcami To może dodać umiejętności ninji, które będzie można rozwijać? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No i jeszcze jedna ważna sprawa - Ninja!!!111oneoneone. Czyli coś dla skrytobójców. Wiecie, niewidzialność, kamuflaż i te sprawy. biggrin.gif Nie ma to jak ukryć się pod drzewem i śledzić cel albo ukryć się, zaatakować, ukryć się, zaatakować itd. A kysz rogale i zasrane noobskie kampery, stawać do otwartej walki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ale w sumie fajne takie coś... Rozwinie ktoś dobrze taką postać a inni płacą mu za zabicie jakiegoś tam kolesia. Ten przynosi zleceniodawcy np. ucho tego kolesia (Diablo :P) i jest git :P Przy okazji z tamtego celu mogą wypaść jakieś przedmioty, które posiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A ja mam pytanie: czy mógłby ktoś umieścić ten filmik na youtube (oczywiście za zgodą Borka) ponieważ od pewnego czasu nie działają mi filmy na kompie, a bardzo bym chciał go zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ale w sumie fajne takie coś... Rozwinie ktoś dobrze taką postać a inni płacą mu za zabicie jakiegoś tam kolesia Wierz mi, potem będziesz pluł na lamerskich rogali. Tak jak np. na WoW'ie. Atakują gdy walczysz z innym/jesteś w trakcie walki z mobem, wykorzystują bugi z restealthem. Nienawidzę tego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Moja zgoda tutaj nie jest potrzebna :) Jeżeli publikuje na Gear Studio, to można na You Tuba wrzucać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Moja zgoda tutaj nie jest potrzebna :) Jeżeli publikuje na Gear Studio, to można na You Tuba wrzucać :) Skoro można to pozwoliłem sobie to wrzucić :) Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Cóż, w sumie noc jak noc. Najprostszy efekt z możliwych. =q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 @sirluki wyprzedzieś mnie http://pl.youtube.com/watch?v=G22fNbDtyNA :( bo mieli opóźnienie z udostępnieniem. EDIt: a noc taka sobie nic nowego. Jak by jeszcze dodać że nic nie widać za plecami to by było coś a np jakaś telepatyczna umiejętność pozwalała by na widok zza pleców. double EDIT: A jeśli to zbyt obciążające to poprostu mogły by jedynie gracze za plecami znikać a nie cały teren/level coś jak w soldat. Triple EDIT xD: Nieprzyjżałem się tu jeszcze obiekty na granicy światła-cień robią się częściowo ciemno niebieskie - to już coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ej, Borek będzie w nowej Almorze Dual Wield? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Field chyba :P musi być :) wymiatało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ke? Field? Podwójne pole? Chodzi mi o to że można nosić dwie bronie ręczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 a ja myślałem o duel field o tej arenie do walk lol xddd mój błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 @Pieter, tak sie składa, że zmarnowałem całe 3 godziny życia na to by spróbować tej gry... i potencjału RPG jest tam tyle ile potencjału dobrodusznego księdza w rydzyku. Klocki lego ukazane w izometrii to nie jest nic cudnego, już nie wspomnę o dennym gameplay'u i debilnym rozwiązaniu robienia zakupów... stać w kolejce 20 min aż 3 typów dogada się ze sprzedawcą po to, by wpadł ktoś na wysokim lvlu kto nie lubi czekać i wyrżnął ciebie wraz z resztą kolejki. Dno i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 3 godziny to za mało... a wyrżnięcie wszystkich z kolejki skończyło by się banem za fragi... zapomniałem wspomnieć, że osoba która ma już redskulla i nabije odpowiednią ilość fragów dostaje bana kolejno na 7/30 dni a potem delete konta. To, że Ci się trafiła taka sytuacja to nie oznacza, że tak jest na okrągło... Chyba bał byś się stracić całe eq, bana albo żeby ktoś mógł Cię potem bezkarnie zabić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oj, ten niezapomniany klimat :) Ja nie powiem nic, bo to jest nieliczna z gier na kompa przy której nawet oglądając filmiki się jaram jak pięciolatek dostający pierwszy rowerek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi