Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie ma kuca, są samice. GMCLANowe prawdy objawione, tom I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 m'lady *tips fedora* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 :D #tophat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 I am Lewak, gratuluję - nagroda Retard Miesiąca Sierpień 2000 14 trafia w twoje ręce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ANtY napraw nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 DAWNO NIE WRZUCAŁEM SWOJEGO RYJA, ELO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No, no. Wszystkie laski Twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ale tutaj same nerdy. ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No to wszystkie nerdy twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Fajna twarz. Móglbyś zrobić parodię mother of glob własną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 takie tam z bardzo ładną panią z TVNu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 bedziesz w tvnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 który to ty? ile zapłaciłeś? tvn to lewacka propaganda! (bez urazy propa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja bym telewizji do siebie nie zaprosił. Za duzy syf mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja bym zaprosił wszystkie telewizje oprócz TVN to było by poniżej mojej godności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 co ma polityka do zwyklych reportazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zaraz mu materiał tak zmontują że znowu wyjdzie jakie to gry są zueee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zaraz mu materiał tak zmontują że znowu wyjdzie jakie to gry są zueee.TVN to zło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Śmiać mi się chce jak pierdolicie. xD Już to widzę jak przychodzi do was tvn żeby pogadać o waszej grze, a wy HURR NIE DURR NIE OGLĄDAM TVNU BO TO ŚCIERWO ELO HURR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ale ja nie oglądam TVNu bo to jest ścierwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 ja nie oglądam telewizji w ogóle bo to ścierwo #hipster #gejklan #ważniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Telewizja? To jakaś gra na konsole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jest 2014, jak można oglądać telewizje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 E tam TVN, jak można oglądać MTV ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Strzelam z miejscowości Strzaliny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wystrzałowa fota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 strzelam że wakacje w zachodniopomorskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie, to była taka mała wyprawa do bunkrów blisko Piły w ramach urodzin mojej siostry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi