Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 w takim razie milion plusów i szczęścia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 gnysek już ci nie mogę cisnąć że jesteś prawiczkiem robiącym gry w game makerze, ty wygrywie :( heheheszczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 bys odsłonił jej ten kołnierz z twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 gnysiu, twoja kobieta na każdym zdjecia ma dokadnie taką samą minę. Z kartonu pewno wyciąłeś! :D Edit W sumie jestem ostatnią osobą, która to powinna powiedzieć jak sam na 80% zdjęć wyglądam jak naćpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ona po prostu ciągle chodzi uśmiechnięta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 No, Gnysiu, trochę zmężniałeś od naszego spotkania na ZTG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Bedziom dalej będziesz się tym szczycić ? Już chyba przyszłe 4 pokolenia gmclanu wiedzą ,że tam byłeś i widziałeś gnysków i shilów. Chyba wystarczy spauzować bo 1/3 twoich postów jest o tym. Na tym koncie oczywiście , a nie na pozostałych dwóch zbanowanych. Nie ,że się czepiam tylko to zaczyna być denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Może to tak wygląda, ale się tym nie szczycę. Po prostu robię porównanie czasowe. Jeśli to Ci nie odpowiada lub wydaje Ci się, że się tym szczycę to ok, przestanę, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zorganizowałem spotkanie/zjazd integracyjny projektantów OxGames. ponad 50km od dużych miast, nad piękną rzeką. Wprowadziliśmy sporo poprawek do projektu, który niektórzy mogli oglądać/grać na ZTG ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 naajs, ty to ten przy tablicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Nie, ten z dziką czupryną. Poza tym podoba mi się tabliczka "Biuro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Tam jest łazienka :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Po Twoim avatarku tak luźnego zebrania bym się nie spodziewał :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 luzackie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Widać, że tworzycie w luźnej atmosferze :D. To się ceni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Nie, ten z dziką czupryną. Poza tym podoba mi się tabliczka "Biuro" a reszta to kto?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...354641539_n.jpg prawie jak bedziom :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 o stary co za gównoczapka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 double fail, nawet nie chcę wiedzieć jak wygląda skoro chodzi w takim szajsie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Kolejnym pokoleniom trzeba dosypywać testrosteronu do obiadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Kolejnym pokoleniom trzeba dosypywać testrosteronu do obiadu. Nie no... nie sądziłem że kiedykolwiek zgodzę się w tej kwestii ze swoim ojcem, ale... to wina "Bezstresowego Wychowania". Dzieciarnia w dupę dawno nie dostała i we łbach się poprzewracało. karolo320 nie piję do Ciebie, ty wydajesz się w porządku. Widzę po prostu co się działo w gimnazjach, a teraz rozszerzyło się na podstawówki! -_- Straszna przyszłość nas czeka, straszna. E: Sernat przegląda temat. No to zaczynamy dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A co się dzieje takiego w gimnazjum i podstawówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie no... nie sądziłem że kiedykolwiek zgodzę się w tej kwestii ze swoim ojcem, ale... to wina "Bezstresowego Wychowania". Dzieciarnia w dupę dawno nie dostała i we łbach się poprzewracało. karolo320 nie piję do Ciebie, ty wydajesz się w porządku. Widzę po prostu co się działo w gimnazjach, a teraz rozszerzyło się na podstawówki! -_- Straszna przyszłość nas czeka, straszna. E: Sernat przegląda temat. No to zaczynamy dyskusję. Nie. albo dobra, z chenciom podyskutóje xD tylko ide po airmaxy i nju ere czapieczkie, bo kieszonkowe dzis, hehehehehempgrópsą ;_; wgl karolo chujnia nie czapka XD Czyli coś, co ostatnio po prostu dominuje na niejakim Facebooku :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Bedzioms, Bedzioms everywhere... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Za 10 lat wszyscy dorosną i będą szukać pracy. Z takim podejściem ~10% nie będzie miało nawet wykształcenia podstawowego... Może to po prostu ja mieszkam jakimś getcie? :hmmm: Moja siostra w październiku kończy 18 lat i ciągle siedzi w gimnazjum. Ma poprawkę z 1 przedmiotu (matematyki) ale ma to w dupie, i nie chce wychodzić z gimnazjum! Liczyłem na jakąś dyskusję lepszą od meczu siatkówki w TV, ale mecz już się skończył. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/New_Age http://pl.wikipedia.org/wiki/Nonkonformizm http://pl.wikipedia.org/wiki/Antykonformizm Tak na dobry początek. W ogóle to wykształcenie nie jest w życiu najważniejsze. Tak samo jakby powiedzieć, że ktoś, kto gra w gry komputerowe, marnuje czas. Zbyt uogólnione, bo faktycznie, wiele młodych ludzi dziś marnuje w ten sposób czas przed komputerem, ale jeśli faktycznie jest to hobby i nie zabiera połowy doby... Czemuż by nie. Podobnie z edukacją i ze wszystkim. Co do braku testosteronu... Sam nie wiem co myśleć. Btw. galeria to średniawe miejsce do takiej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wykształcenie to przecież podstawa edukacji młodego człowieka. Nie tylko edukacji intelektualnej, ale przecież przystosowania do życia. Skoro młody człowiek nie chce chodzić do szkoły, to będzie chciał chodzić do pracy? :/ Och Sernat. Stajesz się członkiem grupy ludzi z którymi chcę usiąść przy piwku i pogadać na wszelakie tematy, dla samej chęci poznania twojego punktu widzenia. :thumbsup: No i dzięki za linki. Zawsze to na trochę mnie zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wykształcenie to przecież podstawa edukacji młodego człowieka. Nie tylko edukacji intelektualnej, ale przecież przystosowania do życia. Skoro młody człowiek nie chce chodzić do szkoły, to będzie chciał chodzić do pracy? :/ Och Sernat. Stajesz się członkiem grupy ludzi z którymi chcę usiąść przy piwku i pogadać na wszelakie tematy, dla samej chęci poznania twojego punktu widzenia. :thumbsup: No i dzięki za linki. Zawsze to na trochę mnie zajmie. Bardzo mi miło, ale sam chyba niczego nowego nie odkryłem :P . Jeśli naprawdę chcesz się czegoś dowiedzieć, po prostu zacznij czytać :D . Jeśli potrzebujesz jakiś informacji -> PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Tak, ale czytając mogę poznać tylko suchą wiedzę. Rozmawiając z kimś wychodzą na wierzch emocje. Szczególnie jeżeli dana osoba wierzy w to co mówi, wtedy rozmowa to czysta przyjemność. A jeżeli uda mi się wysnuć jakiś kontrargument który wprawi w zastanowienie drugą stronę... :rolleyes: Ale w porządku, okazja do napicia się jeszcze się nadarzy, a jak nie to trzeba będzie ją stworzyć. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi