Platyna Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nikt nie zauwazyl ze zdjecie flaka to fotomontaż bo nie ma monobrwi? Ogolił się do zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 W ogóle lol Ignis, zawsze myślałem że ty masz gdzieś ze 14 lat. Jakich ty kremów używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ludwik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Tamto to fotomontaż, to jest oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 :) widzę, że trochę ćwiczysz co? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A Ty Nikas to koks jesteś :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja myślę, że po prostu tak światło pada na tą prawą rękę, że jakby bardziej żyły widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Żyły żyłami, on nie ma ani grama jakiejkolwiek tkanki oprócz kości. Ale to nic i tak Cię kochamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Heh ja tak samo chudy jestem, znam ten ból. 48Kg w wieku 22 : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ale ja jem bardzo dużo, ćwiczę też trochę.. Trochę ale codziennie. Nic mi nie przybywa masy. Ludzie mówią że to taki wiek... A żyły ja mam serio bardzo widoczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Heh ja tak samo chudy jestem, znam ten ból. 48Kg w wieku 22 : O WHAT??? ja jestem niski i ultra chudy i ważę 64 kilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 WHAT ja jestem wysoki na swoj wiek i megachudy i waze 54 wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja z 57... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To się cieszcie :P Mówię prawdę albo waga kłamie ale mamy jakąś cyfrową nie analogową, której nie trzeba regulować więc raczej działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To się cieszcie :P Mówię prawdę albo waga kłamie ale mamy jakąś cyfrową nie analogową, której nie trzeba regulować więc raczej działa dobrze. A wzrost? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A wzrost? 175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Spora niedowaga. Pij więcej piwa bro! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Piję piję, prawie codziennie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 WTF IS GOIN ON. Wygłodzone trolle się z was porobiły od tego siedzenia przed komputerem. Sam jestem megaśnie chudy i pokrzywiony i ważę 69 kilo, ale to jest chłopaki przesada. Spiąłem się i w ciągu pół roku przybrałem ~8 kg. To znaczy jakoś się specjalnie nie spinałem, po prostu przestałem żydzić forsę,a że miałem przytyć to swoją drogą :D Tylko nie wiem gdzie mi to poszło, chyba w nogi. Niestety dziewczyna nie wywiązała się z umowy i nie zrzuciła brzuszka :( @Huder: no to w takim razie może zacznij jeść? Zdjąta flaczka na łonie natury w towarzystwie beztwarzowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 @Huder: no to w takim razie może zacznij jeść? Może kiedyś mi się to uda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 rzuć fotkę bez koszulki lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ja jestem dumny ze swoich 84 kilo przy 192 cm wzrostu. tylko weź i teraz zamień to na mięśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja też chudy jestem : 179 i 64 kg. ALE w normie się mieszcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 rzuć fotkę bez koszulki lol Haha nie ma mowy. :D Nawet moja rodzina nie widziała mnie bez koszulki od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 26 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Boże, same szkielety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Capo 16 lat i 192cm? Czym oni cię karmili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A Ty Nikas to koks jesteś :rolleyes: . No trochę tak, w końcu wakacje idą to nie można mnie suchej klaty, co nie Sernacik? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Chciałbym się z Tobą nie zgodzić :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 @Nikas: można, można ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A ja jestem tu najlżejszy, 3X/4X kilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi