Saus Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zobacz na Nikasa, krótkie włosy, nie tylko dziewczyny mokre ale nawet niektórzy GMCLANowicze. Wniosek: Shil jest chłopakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 na gmclanie ni ma kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 na gmclanie ni ma kobietAle shemale owszem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ale shemale owszem xD hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 photel, co 2 twoj post jest ponizej wszelkiej krytyki, mysle ze czas sie troche nad soba zastanowic Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zobacz na Nikasa, krótkie włosy, nie tylko dziewczyny mokre ale nawet niektórzy GMCLANowicze. Zobacz na siebie, jedyne co wydaje się mokre, to przetłuszczone włosy xD Idź do fryzjera, jak nie masz 20 ziko wujek gnysek da :P Bagno kasy ma, tylko mu szkoda na pierdoły wydawać. :P Nie wiem - mnie się ta fryzura podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 photel, co 2 twoj post jest ponizej wszelkiej krytyki, mysle ze czas sie troche nad soba zastanowicTakie sprawy to pisz na privie. A przy twoim każdym poście to hejtujesz co się da, j3$@ny gimbus. Bagno kasy ma, tylko mu szkoda na pierdoły wydawać. :P Nie wiem - mnie się ta fryzura podoba. Niby fajna, ale lepiej jakbyś jednak odsłonił czoło ze względu na higiene ^.^ ... znaczy po prostu mnie takie cuś denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 w porównaniu do poprzedniej fryzury - fakt, progress jest :thumbsup: ale ja osobiscie bym zciał na jakies 3 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 @bagno: dobra starczy już, masz tygodniowego bana na wrzucanie swojej mordy @fotel: no tak, 14 lat to już niech z karabinem śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Fryzura na 3mm nie każdemu pasuje, bo można wyglądać dobrze i chłodno, albo jak jakiś sebek rpk. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 j3$@ny gimbus. tobie bliżej do gimbusa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W pracy mam 30 stopni. Czaszka mi się gotowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 zdecydowanie na plus! W pracy mam 30 stopni. Czaszka mi się gotowała. szalik raczej nie pomagal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 czyżbym uznalazł zdjęcie młodego bagna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 @Chell A według mnie lepiej było wcześniej. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Według mnie też. Ale i tak względy praktyczne najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Następnym razem walnę sobie 2 cm włosy xD zobaczymy jak wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 A co tam! Walnij od razu na łysiaka. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 mialo byc normalne zdjecie w krotkich wlosach wiec jest - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jestem prawie pewien że nie wrzucaliśmy! Policz GMClany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dziewięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie rozumiem tego chaosu! Dlaczego jedni się tylko gapią w monitor a drudzy gadają, zamiast wszyscy robić to samo. A jak już jest komputer włączony to po co światła tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dziewięć. Wiesz że jestem pewien tylko 8? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja 6. o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jakoś tak, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 nie pamietasz admina, wyczuwam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 O, Psyś. Mam takie same buty...Raczej miałem. Rozwaliły się :<. Gdzie to było w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Międzynarodowe Targi Poznańskie, PGA, ZTG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ło, to Was tam aż tyle sztuk było? A ja się tylko z Psysiem i Threefem witałem, no i jeszcze Tymek mi gdzieś mignął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi