I am vader Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja juz robi w gacie z podniecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dzięki za spoiler.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 no to będzie w co grać w zimowe wieczory ( wieczór? godzinę? minutę? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Mogę zdradzić fabułę , chodź wiem że reakcja vadera to ironia. fabuła-Porucznik Zielony musi znajść i zabezpieczyć Rakiety-u h 14 s które zostały skradzione po napadzie organizacji Richarda Rewarsona gdy samolot (ROG) Revengers Organization Group zostaje zestrzelony Porucznik musi sobie radzić i robić wszystko by przetrwać w nie swoim terytorium. Jednocześnie musi jak najszybciej wydostać się z miejsca i uniknąć zagłady całego świata , czy uda mu się powstrzymać szaleńca ? to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 chodź, Rakity, wszytsko, nie swoim, naj szybciej Pominąłem błędy interpunkcyjne i składniowe. Rozumiem mniej więcej sens fabuły, ale jest tak niespójna, że trudno mówić o związku przyczynowo-skutkowym. W każdym bądź razie - czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mogę zdradzić fabułę , chodź wiem że reakcja vadera to ironia. fabuła-Porucznik Zielony musi znajść i zabezpieczyć Rakiety-u h 14 s które zostały skradzione po napadzie organizacji Richarda Rewarsona gdy samolot (ROG) Revengers Organization Group zostaje zestrzelony Porucznik musi sobie radzić i robić wszystko by przetrwać w nie swoim terytorium. Jednocześnie musi jak najszybciej wydostać się z miejsca i uniknąć zagłady całego świata , czy uda mu się powstrzymać szaleńca ? to się okaże. fabuła niezwykle podobna do fabuły z gry Alpha Protocol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Przypominają mi się orkowie z w40k, "gimme ma' rokkit launcha, ya grotz!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 To nie ironia, lubie twoje gry bo maja to cos co daje mi dobry humor i ze chce wiecej mimo bugow i niespojnosci graficznej. Poza tym jestes coraz lepszy w robieniu gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Cool story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A ja jestem tego zdania co Vader ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 gry można spodziewać się na koniec grudnia bądź początek stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 @dyzmek Zazdroszczę Ci ilości fanów. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 UWAGA !!! Gra Revenge 4 nie powstanie w naj bliższym czasie , powód ? Uczę się gml-a by wydać coś w teamie Fox Recon z Ediem. może z nim wydam revenge 4 bądź r.e.i.r 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dołącz do NightVision, będzie epicko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ale śmieszne haha już się pośmiałem to teraz póki co pozostaje mi powiedzieć do zobaczenia gmclan nauczę się czegos to powrócę z jakąś grą może jeszcze w tym roku , kto wie może bedize to gra w stylu revenge 2 tylko polepszona ? , czas pokazę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 @dyzmek Zazdroszczę Ci ilości fanów. :( Sam fakt, że chłopak zdaje sobie sprawę z własnych ograniczeń i autentycznie chce się uczyć i poprawiać, czyni go o wiele przyjemniejszą i inteligentniejszą osobą od 80% nowicjuszy na tym forum (i w ogóle na świecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Przynajmniej ma chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 teraz mam swoj sposob nauki pisze sobie w notatniku 10 kodow ije wkuwam na blache potem nastepne nastpene itd itp i powiem juz cos wkuwam aler dzis caly dzienn sie bd uczyl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Uczenie się kodów na pamięć jest moim zdaniem bez sensu, ale skoro tobie tak łatwiej to dobrze. Mam nadzieje że się doczekam i wyślesz mi dzisiaj te zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 @dyzmek: Zamiast uczyć się kodów na pamięć, lepiej zrób sobie jakieś projekty naukowe, niekoniecznie do wydania, po to żeby się nauczyć kodu właśnie. Używając nauczysz się szybciej i lepiej niż wkuwając. A co do twoich gier, to sorry, ale nie podzielam ogólnego nimi zachwytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ja innego sposobu nie widzę bo z kąd np mam wiedzieć jaki jest kod na obracanie postaci z koro go nie pamiętam ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Im więcej razy go używasz to prędzej go zapamiętasz... Tylko nie copy i paste tylko sam musisz pisać, nawet jeśli musisz go spisywać z innego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 wlasnie sie dzieki programowi nauczylem pierwszego kodu zrobilem sobie obj_hero i ciagle w step dawalem mu by sie obracal taki kod i tak 20 , 30 razy i juz go pamietam teraz ucze sie kolejnych super umiec napisac samemu kod :-). kod jaki wykulem jest taki image_angle=point_direction (x,y,mouse_x,mouse_y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Uczenie się kodu na pamięć to duży błąd, każdy nauczyciel od informatyki ci to powie. Po to jest właśnie dokumentacja oraz podpowiedzi w edytorze kodu by do tego zaglądać jak się nie pamięta nazewnictwa funkcji. Mam nadzieję ze masz podpowiedzi w GMie włączone co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Super Pytacz Arekadiusza Ci pomoże! dzięki tej aplikacji dostałem 5 z fizyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Uczenie się kodu na pamięć to duży błąd, każdy nauczyciel od informatyki ci to powie. Po to jest właśnie dokumentacja oraz podpowiedzi w edytorze kodu by do tego zaglądać jak się nie pamięta nazewnictwa funkcji. Prawda. Jak się nauczysz na pamieć całego kodu razem z argumentami to nie będziesz umiał podmienić argumentów. Uzywaj kiedy jest potrzebne i w ten sposob sie nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 co uzywac gdy jest potrzebne ? i cyzm jest pytacz arkadiusza aha i jak wlaczyc te podpowiedzi w gm 8 chodzi ot ze jak pisze np image_ to wyskakuja mi podpowiedzi co moge dopisac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 mnie się zdaje ze są zawsze włączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja na początku robiłem na klockach,a z czasem przerzuciłem się na GML maglując dokumentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ulozy ktos dla mnie liste pytan do pytacza takich bym je sobie wmucil do lba albo jakie pytania sobie napisac na poczatek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi