/l/l-ichał Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Serduszko, które zrobiłem w Photoshopie. Może się komuś przyda do jakiejś platformówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Hunter: To jest "katana" /l/l-ichał: Fajne nawet. :thumbsup: Zrób maskę i gotowe do dodania do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kowal, nie chciałbyś tworzyć grafiki do WantedSworda? Właśnie w takim stylu wyobrażałem sobie grafikę w WSie. /l/l-ichał, nie ma się czego przyczepić :P kowal Umowa stoi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Lord Marcelot niestety, brak czasu. Ale jak będę miał jakieś grafiki to dam ci znać, a w zamian pomożesz mi w gmlu ok? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kowalu, zauważyłeś jaki dziwny cień rzuca ta twoja postać? :P Np. cień głowy, czy tej tarczy. Te części cienia są ciemniejsze od reszty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dawno nic tutaj nie dawałem więc... Oto bronie robione na zlecenia PabloGM do jego gry Fer-luci (chyba tak to się nazywa :D). Mamy tutaj: - M4 - AK 47 - MP5 - UMP - U-zi Oraz dwa pistolety i strzelbę wymyślone od podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 @Daniel: No, no... pro :P @topic: Taką ikonkę forum zrobiłem na potrzeby stronki... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Brzydkie i bez stylu; masówki produkujesz - przyłóż się do własnej pracy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 @danielBGRJ: Bronie są świetne, naprawdę :) Jedne z najlepszych (o ile nie najlepsze) jakie widziałem na GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 @danielBGRJ: Bronie są świetne, naprawdę :) Jedne z najlepszych (o ile nie najlepsze) jakie widziałem na GMC :P Widzisz co tracisz ? :D Solmis jakies to takie zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 To jest dobre, fan-char z TDI: To jest już niestety gorsze, też fanchar: Anthro Furry... chyba. Słabe i to dość, daję przy okazji *_*. EDIT: Yay, Minor User XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Patrzcie... co proste efekty w PS mogą zdziałać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 łał! całe sam rysowałeś? E: takie trochę almorkowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Oklepane brzydkie i w ogóle... bla bla bla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nobody wiem, to jest spowodowane tym, że nakładają się na siebie w niektórych miejscach dwa cienie na siebie np. cień tułowia z częścią cienia głowy. Robiłem to za pomocą draw_sprite_ext, tak sie zastanawiałem jak to zmienić, ale moja wiedza jest jak na razie zbyt mała, być może lepiej by było zastosować jakieś cienie dynamiczne całej postaci a nie z osobna elementów jej, chyba za pomocą surface, ale nie bawiłem się jeszcze z tym. Podwójne cienie zaznaczone strzałkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 DanielBGRJ: Tymi prackami mnie zanudzasz, co kolejna to ladna :) Chiałbym zobaczyć jak by wyglądała ikonka pistoletu w twoim wykonaniu, ale w małych rozmiarach np. 32x32, bo na razie widzę, że lubisz mieć dużo miejsca do 'szczegółów'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ZeroXbot ja mam cos takiego w wykonaniu Daniela :D Oczywiscie do Fer-Luci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @danielBGRJ Wow niezła te bronie. Paczka laysów. :) Zrobiona w blenderze, i ma 62 poligony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 loltino style ,takie se,zwykłe,mogło być coś lepszego niż paczka chipsów xf EDIT: znalazłem na dysku jakieś stare bronie,może komuś się do gry jego przydadzą : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dawno nie dawałem żadnych zdjęć... :o 5 zdjęć pod tym linkiem: http://south-lemon-studio.com/solmis/jan/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nieco amatorski pistolet, ale cały czas ćwiczę. Jest zapisany jako gif. dzięki czemu łatwiej ustalić przeźroczystość, więc w GM wystarczy tylko ustawić jako Transparent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wygląda troszeczkę dziwacznie, rączka jest zbyt naświetlona i jakoś nie pasuje do reszty. 'Tyły' tych pistoletów mają jakieś szare kreski, które brzydko wyglądają. Pozatym co z tego, że jest w gifie? W *.png też wystarczy ustalić tło klikasz transparent i gotowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Hmm mi sie wydaje ze to pistolet nie z naszego stulecia i wyprzedza czas :). A tak na powaznie to faktyko troszke dziwny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 loltino style ,takie se,zwykłe,mogło być coś lepszego niż paczka chipsów xf A co nie lubisz chipsów ? Może to ci się bardziej spodoba, wilczek do mojej gry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A co nie lubisz chipsów Po pierwsze to czipsy sa niezdrowe, tyje sie od nich i w ogole. CZemu ten wilczek ma białe slady przy krawedziach np. wąsów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Po pierwsze to czipsy sa niezdrowe, tyje sie od nich i w ogole. CZemu ten wilczek ma białe slady przy krawedziach np. wąsów? Ma białe ślady tylko na głowie, nie wiem tak gm mi texture zrobił co poradzić. :) a na stopach to już z zamysłem ma bielsze bo to inne futerko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Usuń na krawędziach AA i nie będzie białych kresek. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Usuń na krawędziach AA i nie będzie białych kresek. Proste. Co mam usunąć na krawędziach, jakie AA ? Co to takiego. W każdym razie tu druga postać do gry :) kotka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mimo wszystko mi się wydaje, że jeśli to jest wilk, to raczej nie powinien być uśmiechnięty, chyba, że to postać po "jasnej stronie mocy" :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 W każdym razie tu druga postać do gry :) kotka : to jest koteczka nie wilk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi