Jakim Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Nie chodzi mi o niego, ale i tak Cię widzę :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Hmm... takie długie włosy a nimi ani razu nie zakręciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja się nie chwale ,że widziałem za życia ivan mladek i banjo band (jozin z bazin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 loveitloveitloveitloveitloveitloveitloveit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nie wiedzieć czemu, ujęło mnie to strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Stare, ale dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 1:05 - 1:20 = :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jesień powolutku nadciąga za oknem, czas się wyciszyć i pozytywnie nastroić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 @UP: Cholera, że też nie można lajkować postów! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 jest : lubieto : :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ;) Ksiądz raper? Not me gusta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kto przebija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja. Siewcy Lednicy - Nie lękajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ksiądz raper? Not me gusta :P Z reguły do bani wychodzą takie skrajne stereotypołamacze, ale tutaj ksiądz naprawdę dał radę ;) . Tacy ludzie to moja jedyna wiara w Kościół, z którym nie chcę mieć raczej nigdy już nic wspólnego :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ludzie! Black Mesa już wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ten wprawdzie nieprawdziwy (chyba) ale jak już... ^^ A ten Jakub Bartczak jest naprawdę niezły, ale popularność oparł chyba tylko na byciu księdzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jaram się tym jak ksiądz nowym ministrantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A ten Jakub Bartczak jest naprawdę niezły, ale popularność oparł chyba tylko na byciu księdzem. Nawija już dość długi czas i dość dobrze, by się ludzie o nim dowiedzieli :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 http://mysweet.wrzuta.pl/audio/3v9k8F8TCfJ...w.centrummp3.eu Kiedy pracuje się jako ankieter i dzwoni po ludziach, dzięki Graniu na Czekanie poznaje się różne ciekawe utworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Och! Nie słyszałem pana Grzesia Cebulskiego od kilku lat. Aż się łezka w oku kręci. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pierwszy utwór, który sprawił, że zainteresowałem się rapem. :P Miałem wtedy 8 lat i żadnego pojęcia, o czym jest tekst. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Polska kapela Heroes Get Remembered: \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Bardzo dobre brzmienie. Ale taki surowy wokal nie jest dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi