Solmis Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Moho: To po jakiego grzyba robisz budynki "chamom"? Twój drapacz chmur jest po prostu za duży - na jego miejsce trzy budowle można by wsadzić. Ale musi być przecież jakiś wieżowiec, w końcu ma to byś miasto, a nie wieś. :P @Firemark: Co z moim wysypiskiem śmieci "Valhalla"? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pokazałem że mój wieżowiec się zmieści do tej wiochy, więc nie widzę problemu by go tam umieścić :3 Edit: A tak btw, jak patrze na nasze miasteczko a na te w internecie to tylko siąść i płakać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pokazałem że mój wieżowiec się zmieści do tej wiochy, więc nie widzę problemu by go tam umieścić :3 Edit: A tak btw, jak patrze na nasze miasteczko a na te w internecie to tylko siąść i płakać :P O jakie inne miasta ci chodzi, podaj stronkeę bo też chce zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Człowieku wyżej są linki, wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zobaczyłem. Od tych "lepszych" miast można dostać oczopląsu (przykład 1, przykład 2). Od naszego raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A u nas to nie? Jedyna różnica to taka że nie mamy takiego tłoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Popatrzcie tylko na grafikę... Normalnie jak bym widział klocki lego :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Bixon: Jemu chodzi TYLKO i WYŁĄCZNIE o budowle do GMClan City. No, ale nie ma prawa innych się czepiac... Sam pierwszy tego pomysłu nie zastosował... Chyba, że na GMclan City... No, ale ktoś mógł wcześniej robic taki domek i chciec go wrzucic tutaj (domek z tym ladowiskiem),a Mic wcześniej wrzucił i teraz nie ma prawa się czepiac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 To pierwsze miasto rzeczywiście bije po oczach, ale to drugie wygląda całkiem nieźle. :) Tylko, że robiła je zapewne jedna osoba, a my tutaj mamy pomieszanie stylów. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 To pierwsze miasto rzeczywiście bije po oczach, ale to drugie wygląda całkiem nieźle. Tylko, że robiła je zapewne jedna osoba, a my tutaj mamy pomieszanie stylów. =p Z tym pomieszaniem to masz rację. A u nas to nie? Jedyna różnica to taka że nie mamy takiego tłoku. Najpierw popatrz sobie na przykład 1 z mojego postu, a potem na aktualne GMClan City. Poczujesz różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zrobiłem śmietnik i śmieciowisko: https://gmclan.org/up1717_7_smietnik_smieciowisko.html Śmietnik jest z żulem w środku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Lekko poprawiony cmentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No, ale nie ma prawa innych się czepiac... Sam pierwszy tego pomysłu nie zastosował... Chyba, że na GMclan City... No, ale ktoś mógł wcześniej robic taki domek i chciec go wrzucic tutaj (domek z tym ladowiskiem),a Mic wcześniej wrzucił i teraz nie ma prawa się czepiac.... A właśnie że mam prawo bo: 1.Pierwszy zrobiłem to w gmc city (jak ktoś zaczoł robić wcześniej to mógł się pośpieszyć). 2.Rozumiem że będzie jeszcze miejsce na helikopter (1 lub 2), ale bez sensu będzie jeśli co druga lub trzecia osoba będzie to mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Boisko do kosza. Marrac: Jak chcesz=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @Proxx Jak chcesz to mogę odciąć swoje boisko do kosza od domku i dam je żeby Firemark postawił gdzieś do miasta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @Micanser Wieżowce zazwyczaj mają lądowiska na helikopter, bo w razie jakiegoś wypadku można z dachu ewakuować Klanowiczów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @Micanser Wieżowce zazwyczaj mają lądowiska na helikopter, bo w razie jakiegoś wypadku można z dachu ewakuować Klanowiczów Wiem, ale nie tylko wieżowce mają teraz (nie licząc mojego domu) miejsca na helikopter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Kilka poprawek i ludu na dachu, coś al'a Szklana Pułapka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 moho,może pamiętasz teledysk the black eyed peas,gdzie na budynku ze zaświecionych świateł pojawił się pytajnik=],można coś takiego zrobić=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jakby kto nie zauważył są na tym budynku 4 sekrety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jakby kto nie zauważył są na tym budynku 4 sekrety :] Ja tam widzę ludziów wołających o pomoc, i ten wieżowiec powinien stać w ogniu oraz powinieneś dorysować wyskakujących z okien ludzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jakby kto nie zauważył są na tym budynku 4 sekrety Chodzi ci o ułożenie kolorów okien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ludzie na dachu, niby nic takiego ale przyjrzyjcie się :] Okna, w szczególności dwa. No i ułożenie podświetlonych okien tam są tylko 2 sekrety, oczywiście każdy może zobaczyć to co chce ujrzeć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 wiem że napewno są to napisy ale nie wiem jakie ... FIRE za ile będzie nowa makieta miasta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mylisz się ;] Nie ma tam żadnych napisów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Poprawne skojarzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może ten jeden trzyma pistolet i im grozi ? ;o A z oknami to jedne są różowe, ale to nie o to chyba chodzi... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No jeden ludzik jest ubrany całkiem inaczej niż cała reszta xD Powinno się to kojarzyć użytkownikom nieco starszej generacji ;] Bo młodzi to dzisiaj tylko na tych nowych filmach się chowali :] A co do różowych okien to tak, o to chodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Z prawej strony tego wieżowca, dolna część oświetlonych okien układa się w pistolet, a górna część w pindolca. Więcej sekretów nie zaobserwowałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nareszcie zrobiłem!!!!!!!!! :w00t2: :w00t2: :w00t2: :w00t2: :w00t2: :w00t2: Jeśli coś jeszcze trzeba poprawić to napiszcie....ostatecznie moge to poprawić......znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi