propaganja Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ja robiłem 2 razy, na trzeźwo i po trawce. po trawce jestem mądrzejszy o 15 punktów @UP w szachy jestem cieniutki, ale kozacze w scrabblach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 To kolejarze? Nie, elektronicy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 w szachy jestem cieniutki, ale kozacze w scrabblach :) Przegrasz w to i w to ze mną. Zostałam zaprogramowana by wygrywać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 hehe moja ex pani też tak mówiła, i przegrała striptiz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 hehe moja ex pani też tak mówiła, i przegrała striptiz :) Już wiadomo czemu ex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 to bylo zanim sie z nia zwiazalem... pozatym nigdzie nie napisałem że to rozwiązaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ale w striptiz to ja z wami grać nie chcę O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @gnysek: Serio wyglądacie jak kolejarze... ^^ @topic: Co do testu IQ to robiłem z rok temu i wyszło mi ponad przeciętne (110, czy coś koło tego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mi przy teście IQ wyszła jakaś nieprawdopodobnie niska liczba. I jeszcze 36 zł ze mnie zdarli. =F Straszna lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ale w striptiz to ja z wami grać nie chcę O.oI tak byś wygrała... a to raczej problem dla nas. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mi w teście IQ bodaj 144 wyszło, ale i tak uważam, że to kompletna bzdura. Na świecie jest cała masa genialnych idiotów i naprawdę mądrych "głupków". Fakt, że przynajmniej starzy się odwalili kiedy zrozumieli, że to że nie zamierzam się uczyć nie oznacza, że jestem imbecylem :D. I błagam, żadnych szachowych striptizów mangowych szesnastolatek ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 I błagam, żadnych szachowych striptizów mangowych szesnastolatek ;). Chcesz bierkowy striptiz staruszki z amerykańskich komiksów o batmanie? Żaden problem. Ja też jestem ponad przeciętną, jeśli chodzi o IQ. Ale w mieście gdzie są sami pijacy i menele to żaden problem nawet dla sparaliżowanego szczura z Alzehimerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @TeeGee: Lol... ^^ 152 to chyba był geniusz - max pkt. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Lem miał, chyba około 160. Ale to bzdura, naprawdę. Nawet taka Doda może sobie nabić na papierku 150, a z całym szacunkiem dla jej sylikonowego majestaty, inteligentka to to nie jest. Znam kilku "geniuszy", którzy ą takimi młotkami, że tylko lać i patrzeć czy równo puchnie i znam kilku co w testach IQ wypadają fatalnie, a nigdy nie odważyłbym sie zakwestionować tego co mówią. Człowieka i jego umysłowości nie da się opisać za pomocą jednej liczby. Niemal każdy w czymś wymiata i kompletnie zasysa w czymś innym. Dziadek, brzmi apetycznie. Jak się umawiamy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ale w striptiz to ja z wami grać nie chcę O.o ze mną sie gra tylko o jakieś hardcorowe sstawiki* :Djak o nic to nie mam motywacji i dostaje po dupie *miało być stawki, ale ssawki też luz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ssawki predzej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jak można mieć IQ powyżej 150, skoro taki jest właśnie limit prawidłowego testu. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ee to dużo mi nie brakowało :) zreszta te testy ssą pałe. w kazdym wychodzi cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 i gdzie ta kultura.. ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 W domu na półce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jak faceci gadają o dupach to kultura robi sobie wolne :) tak samo z testami IQ heh EDIT. no dobra, i z kazdym innym tematem na który dyskutują faceci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 to wybaczam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 to wybaczam.. to dobrze, nie bede płakać w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ranmus, jest ileś systemów obliczania IQ i skale się różnią. Sczerze mówiąc, kompletnie się na tym nie znam i nie wiem jak to jest obliczane ani na czym dokładnie polegają różnice. W tej chwili doczytałem się na Wikipedii o jakimś gościu, który jest w księdze rekordów Guinessa z IQ=228, choć według innej skali wyszłoby mu dużo mniej :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 W tej chwili doczytałem się na Wikipedii o jakimś gościu, który jest w księdze rekordów Guinessa z IQ=228, choć według innej skali wyszłoby mu dużo mniej :/. To była ona, swoją drogą - Marilyn vos Savant, jeśli o tę osobę Ci chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja tam pamiętam jak w 4 klasie podstawówki robiłem to miałem ok.92 pkt,niestety nie wiem jak teraz ze mną,ale pewnie jeszcze gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Łaa 92... poniżej przeciętnej XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 OK, stwierdziłem że testy IQ są głupie :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Iloraz inteligencji (IQ — od intelligence quotient) — wartość liczbowa testu psychometrycznego, którego celem jest pomiar inteligencji. Wartość ta nie jest absolutną miarą inteligencji, lecz ma charakter relatywny. Co się przejmujecie. Edit:Juz ktoś o tym wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No ale czy inteligencja, to zapamiętywanie czy telefonowi przypisana jest cyfra 2 czy 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi