propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 no troche nic na niej nie widać :) ale avatar masz smutny, kto mógł tak pobić biednego dipsiego? :( :( :( mój ulubiony teletubiś heheh nie no dobra Tinky Winky tez jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nikas wyjechał do maista z rodzinką, oszczedzał od Bożego narodzenia i kupił sobie w Croppie bluzke respect ziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 UP:hahahahah....ale to chyba nie było w sensie obraźliwym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja nic do croppa nie mam, fajne ubrania (w sumie nie wszystkie dużo dziechty mają) i nie takie tragiczne ceny.. ale co tu zrobić jak w pabianicach jest imho tylko jeden sensowny sklep z ubraniami? :) @Yoho myślałeś kiedyś o tym żeby zostać "czarnuchem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 @Yoho myślałeś kiedyś o tym żeby zostać "czarnuchem"? Dlaczego pytasz? Ja mam pełno cichów z Croppa ale się nie "lansuje" ; DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 po prostu nie wiem czy piszesz o nich dlatego ze ich lubisz czy dlatego ze ich nie lubisz :) czysta ciekawość, i czyssty offtop, nie reportować bo wam sie przyśnie w nocy! EDIT. zresztą nie słuchajcie mnie jak jestem trzeźwy bo pierdole kocopoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kurde... co wy takie marudy. bluzki się czepiają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Fakt... przesada... ;p w przypadku ludzi którzy ciągle wierzą w miłość - to pierwsze, na bank. a zeby nie robić syfu i offtopu mój paskudny ryj: Nie dobrze się zrobiło że się wyszło? ...i wróciło... :D Ps. CzArNuChY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nie no to był festiwal, ja siedziałęm pod sceną a reszta a "mandżuże" i piła, a tutaj pokazane jak im groże nożem żeby tez wyszli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 To nóż? Myślałem, że otwieracz do kapsli. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 jaki festiwal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 płock reggaeland 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a już myślałam, że cham z ciebie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a już myślałam, że cham z ciebie xd kocham Cię :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a już myślałam, że cham z ciebie xd ja? czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 kocham Cię :lol2:fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 fail+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 fail+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 fail -=999 :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 czemu tu są sami faceci? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 czemu tu są sami faceci? XD Bo kobiety nie lubią programować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ... xD aha. Jestem wyjątkiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ... xD aha. Jestem wyjątkiem xD Jak widać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Nie jesteś wyjątkiem, po prostu tutaj większość użytkowników ma chore wizje, że trochę bardziej zagłębić w działanie komputera może się tylko facet... Cóż ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Cóż, to tak jak z facetem w kuchni... o ironio. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Nie jesteś wyjątkiem, po prostu tutaj większość użytkowników ma chore wizje, że trochę bardziej zagłębić w działanie komputera może się tylko facetI mają rację! Baby do ...! Kolego, czy wolisz chłopców w łóżku a baby do garów wysyłać :>? Tu bym sie zastanawiał :P Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Phh xD Dziękuje postoję, gotować też umiem.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Gotuje, programuje... szkoda, że Kielce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Facet lepiej gotuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 oż wy... po pierwsze... tylko nieliczni potrafią gotować, chyba całe szczęście.. po drugie. ariyme.. nie jesteś wyjątkiem, po za tym byłam pierwsza xd arr ci arr.. itd. po trzecie w ogóle mi nie przeszkadza, że są tu sami faceci xd i tu dodałabym coś jeszcze, ale nie będę informować wszystkich o swoich 'upośledzeniach' związanych z komputerami, prawda? no. a propaganja.. myślałam, że na reggae w ostrodzie byłeś i nie odwiedziłes. ale cóz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi