Shil Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Znalazłam swoje zdjęcie, sprzed roku chyba. Podzielę się z Wami, ale macie być mili.:D Pracowałam wtedy w chłodni z mięsem i wędlinkami. Fajna robota.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Grozna mina trzymajac mieso? Sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Hmm.. Na ZTG inaczej wyglądałaś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Hmm.. Na ZTG inaczej wyglądałaś :D Nie miałam kurczaka? No i widać było grzywkę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 a poka zdjęcie z grzywą też pokaże swoje, ale nie mam grzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 a poka zdjęcie z grzywą +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 wyglądasz jak moja kuzynka, tylko że ona ma 14 lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Znalazłam swoje zdjęcie, sprzed roku chyba. Podzielę się z Wami, ale macie być mili. :D Pracowałam wtedy w chłodni z mięsem i wędlinkami. Fajna robota. :) Ta fota mi ryje banię :D . @Up, @Upx2: +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Hmm.. Na ZTG inaczej wyglądałaś :D Mam to samo wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jakie pućki :) Jak u Maryśki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Znalazłam swoje zdjęcie, sprzed roku chyba. Podzielę się z Wami, ale macie być mili.:D Pracowałam wtedy w chłodni z mięsem i wędlinkami. Fajna robota.:) o stary xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 ja na zakończeniu roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Po co się klonowałeś? I trochę źle to zrobiłeś, masz krzywe głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 właściwie nie ja to zrobiłem, a koleżanka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 :wink: :clover: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 swojego czasu sporo doklejałem czwartych listków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ten jest real, sam miałem bekę z tego. Jeszcze 2 fotki: 1 | 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 przeciez duzo jest czterolistnych, nie ma sie czym podniecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 nie jest ich mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no ale żeby zdjęcia robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ludzi też jest w chuj dużo a robią im zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ludzi też jest w chuj dużo a robią im zdjęcia Dobry dis, +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Takie tam z szkolnego Dnia Sportu (Mini-Euro 2012) Każda klasa była jakimś krajem. U nas padło na Holandię. Zajęliśmy ostatnie miejsce, ale w końcu byłem w składzie xD I mega ultra super duper gimbusiarska klasa. Znajdźcie mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Uff, bałem się, że u ciebie cała klasa wygląda na 5 lat więcej niż mają naprawdę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kiełbasa, też mieliśmy na Dzień Sportu mini-Euro. Drugie miejsce Chorwacją, w finale 0:2 z Rosją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No to ja, bo dawno nic nie było - z piękniejszą połówką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ładna. Żeś się nie chwalił wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ale zarosłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Czy to polskie morze, bo nie wiem czy zachwycać się czy hejtować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tak i to prawdziwe polskie morze, nie zatoka. I dziewczyna też z polski, nie tam żadna szkotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi