Borek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 To był efekt specjalny ;p Nie wiem. Chyba to twoja stara była. Warn za obrazę innych użytkowników. Zaraz polecą kolejne za spam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ranma: Chyba gdzieś cię widziałem... w filmie... LOTR... Smigol?... Ano pokaż swoją fotę cwaniaku jeden... :] btw. Wywaliłem co bardziej obraźliwe posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ;)...dzisiaj po ścięciu... http://img170.imageshack.us/img170/9968/zdjcie0016zj0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Heh :D Ja tak wyglądam przed ścięciem :D No, ale tobie pasuje taka fryzura, a mi nie... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 muahahahah!!! a ja jestem teraz (prawie) lysy :D i podzielam zdanie Borka - mi dlugie wlosy sie nie podobaja (niektorym nawet do twarzy ale nie mnie :P) niestety nowych fotek brak :( ale zrobie w najblizszej przyszlosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Heh Ja tak wyglądam przed ścięciem No, ale tobie pasuje taka fryzura, a mi nie... a próbowałeś? :D nigdy nie się nie dowiesz czy pasuje nie sprawdzając (ale pewnie nie lubisz długich ;p)... można powiedzieć że większości pasuje ale nie każda "długa fryzura". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Kiedyś miałem takie dłuższe właśnie, ba! grzywkę nawet zaczesywałem na bok :D Spoko miałem 14 lat, jak już trochę podrosłem, to stwierdziłem ( zresztą nie ja sam ), że jednak lepiej mi na krótko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ja bym swoją wysłał ale mama nie pozwala XD <joke> a tak na seria to nie mam aparatu dobrego jedynie co mam to aparat w komórce no i jest jeszcze skaner ale nie chce oślepnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Kiedyś miałem takie dłuższe właśnie, ba! grzywkę nawet zaczesywałem na bok biggrin.gif Spoko miałem 14 lat, jak już trochę podrosłem, to stwierdziłem ( zresztą nie ja sam ), że jednak lepiej mi na krótko smile.gif A ja właśnie zacząłem zapuszcza włosy :) A moje fotki może kiedyś dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja włosy próbowałem zapuszczać, ale u mnie to nie ma sensu. Za miękkie dziadostwo. :P Jeśli nie mam obciętych na krótko, to po każdej nocy robią mi się loki. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja nie lubię długich włosów :D Ranma: Chyba gdzieś cię widziałem... w filmie... *... *?... Ano pokaż swoją fotę cwaniaku jeden... emot11.gif btw. Wywaliłem co bardziej obraźliwe posty. Jeśli Cię obraziłem to przepraszam ;) Już 'zamazałem' to co mówiłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja też próbowałem zapuszczać... :x Ale u mnie fatalnie... ;x Zawsze, gdy wstawałem włosy miałem jakieś odchylone (jak na żelu)... ;d Nawet długie... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zawsze, gdy wstawałem włosy miałem jakieś odchylone (jak na żelu)... ;d Tak to jest jak się nie używa grzebienia... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jak chcecie to macie moją mordę w Avatarze ;) rip by Lowrider. a tu macie oryginał. i jak ? wiem, ze pisze do troche starego posta, ale chcialem cos napisac :P. Strrrrasznie podobny do mojego brata, prawie identyczny... A solmis wiesz co se zrob? Jak masz dlugie, to posmaruj żelem po boku i przyluz koncowke dlugich wlosow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja mam długie muahhaha - denerwujące jest tylko że włosy włażą do, za przeproszeniem, ryja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Same nie włażą, kochaneczku. ;> ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Już ci współczuje, że nie masz z tyłu ;P. Mój brat jest w Irlandii, miał długie włosy, i musiał se obciąc ( Uważa, że wiatr mu przeszkadza, więc obciął, nie koniecznie musiał, sam sobie to wybrał. ), i teraz wygląda strasznie łyso, i ja go w ogóle nie rozpoznałem i... se myślę " Jak wróci, to ja nie wiem co mu zrobię. " Ech... długie włosy przypominają mi dziewczyny xD. Edit: @up: LOOL!!! Chyba by sobie nie wsiąkał, włosy smaku nie mają, tylko po tym rzygac <rzygi> xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja mam długie muahhaha - denerwujące jest tylko że włosy włażą do, za przeproszeniem, ryja ;D To już są długie wg ciebie? :F Zresztą poczekasz trochę i nie będą włazić. Cruel_boy - Jezus też ci przypomina dziewczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Same nie włażą, kochaneczku. ;> Co to miało znaczyć? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 @up: LOOL!!! Chyba by sobie nie wsiąkał, włosy smaku nie mają, tylko po tym rzygac <rzygi> xD.Tyle razy zdarzyło zjeść włos i jeszcze ani razu nie zwymiotowałem ;p . Ech... długie włosy przypominają mi dziewczynyDzięki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jezus też ci przypomina dziewczynę?tak :twisted: wszak jak już mówiłem, długie włosy = pedalszczyzna B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 tak :twisted: wszak jak już mówiłem, długie włosy = pedalszczyzna B) Nie idź w ślady tego boga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 http://www.ddusia94.fotka.pl :) oto ja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja bym nie dawał zdjęć będąc dziewczyną, tu są sami niewyżyci młodociani i paru moderatorów w wieku średnim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 tu są sami niewyżyci młodociani Ty, skąd wiedziałeś? :devil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja bym nie dawał zdjęć będąc dziewczyną, tu są sami niewyżyci młodociani i paru moderatorów w wieku średnim tongue2.gif Kogo masz na myśli :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja mam raczki tutaj... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mnie sie nie musi obawiac , nie jestem nie wyzyty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mr. G ma jednak rację ;p @UP: Widać =* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dzieki bogu ze juz mnie omina ten glupi wiek.. Ja bym radzil nawet nie dawac tutaj swego gg, bo twoje gg nie wytrzyma dziennej dawki nowych 'znajomych plci meskiej'. Co do fotek, to sa spoko, tylko niektore nie wyszly (te przy lustrze - widac odblask flesza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi