ALT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Taka rozkmina, co byście zrobili gdyby gmclan upadł/został zamknięty/pufniema? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 powjesiłbymsiem!!!111 Zdziwiłbym się, ale show must go on, więc dałbym sobie radę. Trudno by było odejść od zwyczaju wchodzenia tu, ale zaraz pewno ktoś by założył v2 na darmowym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 zabołbym seibe i swojś rodzinr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kiepsko by było..to moja strona startowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 I teraz byś musiał zaczynać od Googli. *HORROR* Ja? Postarałbym się utrzymać kontakt z większością userów, i wysyłał na E-mail "GMClan newsletter". xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ja to bym, no nie wiem, robił dalej to co zwykle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Chell taki nieczuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja bym wyemigrował na forum yoyogames. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tutaj drugi raz się zgodzę z Chell'em. Lecz bym był tak samo zdziwiony, jak po usunięciu Megaupload. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 naprawde ktos uzywal megaupload? mnie bolalo tylko megavideo, bo wtedy jeszcze animce ogladalem (az mi sie przypomniala sygnatura bagna czy innego tuxa o anime i japonii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zwolniłbym miejsce na stronie szybkiego wybierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 W panice pościągałbym, co się da, z Google Cache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Trzeba zrobić awaryjną wersję gmclanu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Taka rozkmina, co byście zrobili gdyby gmclan upadł/został zamknięty/pufniema? :D nic, bo w ciągu ostatnich lat coraz mniej tu się dzieje i coraz rzadziej tutaj wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 nawalił się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 nawalił się Do tego raczej nie potrzebujesz upadku GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ale wtedy bym to zrobił ze smutku ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To rozdupce gmclan, wpadne do Ciebie nikas i nawalimy sie razem. Deal? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Mało się dzieje bo kasują najfajniejsze tematy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To rozdupce gmclan, wpadne do Ciebie nikas i nawalimy sie razem. Deal? ;_; Nie wiem czy to dobrze, podobno nie, ale takich rzeczy nigdy nie odmawiam, więc no problem :P Chyba, że uda mi się pojechać na pixel heaven, także można to załatwić bez rozwalania gmclanu ( ale tam będę musiał się ogarniać i trzymać poziom, żeby nie było :X ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ( ale tam będę musiał się ogarniać i trzymać poziom, żeby nie było :X ) Oj tam, najwyżej zrobisz dodatkowy rozgłos Top Hatowi (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Oj tam, najwyżej zrobisz dodatkowy rozgłos Top Hatowi (: :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Taka rozkmina, co byście zrobili gdyby gmclan upadł/został zamknięty/pufniema? :D Powoli zacząłbym odchodzić w zapomnienie, a Userzy proporcjonalnie przestawaliby mieć nocne koszmary ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Powoli zacząłbym odchodzić w zapomnienie, a Userzy proporcjonalnie przestawaliby mieć nocne koszmary ze mną mój egomierz właśnie wybuchł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 przerzuciłbym się na 4chan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 przerzuciłbym się na 4chan lol co. Udawałbyś tam moda? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 lol co. Udawałbyś tam moda? xDA jest tam coś do modowania? +bym przeszedł na yoyogames. +nauczył się lepiej angielskiego. +szukałbym innego forum dla nerdów. Albo dla informatyków, albo dla graczy ;_; +za pamięć gmclanu przeczytałbym całego GM HELP czy jak to się tam nazywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 +szukałbym innego forum dla nerdów. Albo dla informatyków, albo dla graczy ;_; Insimilion jest fajny ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi