Konrad-GM Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 :* Silent + 10 C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 teraz to zarąbiście wygląda, jedyna gra w którą bym chętnie zagrał na GMClanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 teraz to zarąbiście wygląda, jedyna gra w którą bym chętnie zagrał na GMClanie :D CO. co z Neon Skull ja się pytam. Top Hat. Mech Fox. Moja gra, która jeszcze nie ma zapowiedzi, więc skąd miałbyś o niej wiedzieć. Co z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 w mech foxa demko też grałem, faktycznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 @szmalu +1 (kilka przeszłych projektów bym jeszcze wymienił) Teraz to wygląda jak milion dolarów i tak się pewnie czuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Bardzo ładnie. :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Particlowa siatka wtf, która w dodatku wolno się pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 bierz pod uwage ze gif nie ma tej plynnosci co gra, w grze one pojawiaja sie plynnie i szybko ;) mysle ze i tak powedruja do opcji - ktos bedzie chcial to sobie wylaczy (tym samym zostawiajac zwykle kolorowane kwadraty), bo moga jednak troche mocy zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Na gifie nie mogę tego za bardzo wyczaić, możliwe że jest ok, ale warto jest zwrócić uwagę na to czy prędkość animacji chodzenia zgadza się z prędkością poruszania, żeby nie było widać jakby nogi się ślizgały po ziemi ( ani troszeczkę ). Zauważyłem, że trochę developerów nie zwraca na to uwagi, a w moich oczach to bardzo mocno poprawia jakość animacji. Bardzo fajny projekt ;) Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 godzinę to dopasowywaliśmy, ale możliwe, że jeszcze będziemy poprawiać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 South of the Grande Orieades mountains, there lies a vast desert land, mostly unknown to Anderian people. There?s a reason for that: those regions are occupied by hordes of monstrous creatures ? enemies of mankind. [...] http://spiffygoats.com/faction-feature-scarres/ jedna z dwóch pierwszych grywalnych ras jakie będą dostępne w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Do mnie to nie przemawia ale zmierzacie w dobrym kierunku co do reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Reklama wyborna i przemawia do mnie. Szkoda, że Sega nie miała takiego marketingu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweleqqk324 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 I tak mi nie pójdzie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dołożymy wszelkich starań, żeby chodziło praktycznie na wszystkim, aktualnie siedzimy nad optymalizacją właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Procesor 1x1.7 GHz RAM 2 GB DDR1 ATI Radeon 9600 PRO Nadal mówisz, że pójdzie na wszystkim? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja na podobnym sprzęcie pykam w ciekawe gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Daj przykłady, bo nie uwierzę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W czym robicie animacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No, no, chłopaki - świetne! :) Pokazałem toto kilku kolegom i nawet koleżance - spytali, ile kosztuje i czy jest empiku, bo nie kojarzą :D Jak powiedziałem, że niegotowe i trzech (?) gości to robi to wywalili gały. Fajna, prosta reklama. A jaszczur.. cóż, nie jestem fanem takich stworów zarówno w książkach, jak i grach, ale taki gatunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Songoku - Jeden z użytkowników kanonierzy.com (serwis kibiców Arsenalu Londyn którego jestem fanem) ma taki nick. ;P A reklama mi się podoba szczególnie ostatnie zdanie. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Afroman ma fajną koszulkę. Gdzie kupił? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Songoku - Jeden z użytkowników kanonierzy.com (serwis kibiców Arsenalu Londyn którego jestem fanem) ma taki nick. ;P A reklama mi się podoba szczególnie ostatnie zdanie. ;P Ty tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Rejestraja do closed alphy otwarta! Also artykuł o kolejnej grywalnej rasie - Anderii ( http://spiffygoats.com/faction-feature-anderia/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ty tak na serio? Ale że na serio kibicuje Arsenalowi czy to że reklama mi się podoba. W sumie to w obu przypadkach mówiłem serio. ;P A tak swoją drogą śmiesznie brzmi zdanie mówiące o tym że zamknięte beta testy są otwarte. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Lechu, oglądałeś kiedyś dragonbola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi