Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Marca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 4 minuty temu, ANtY napisał: Zgadzam się, że możnaby jeszcze z tą mechaniczą ręką pokombinować. In the meantime mamy nowe logo do gry: Przepiękne *.* I do tego łatwo je skojarzyć z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dzięki, też mi się mega podoba :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_user Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Gra prezentuje się bardzo dobrze, to będzie obowiązkowa pozycja dla fanów heroes-ów. Szkoda, że takich gier nie da się zrobić w GMie . Przeczytałem na indiedb , że pracujecie nad swoimi produkcjami w wolnym czasie,... tym większe słowa uznania za wytrwałość. Trzymam kciuki abyście osiągneli sukces, sprzedali wiele egzemplarzy i abyście mogli zająć się robieniem gier już na pełen etat, a nie tylko hobbistycznie. Kto wie, może uda wam się powtórzyć sukces MoaCube, czego wam serdecznie życzę. Wojzax i ANtY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Fajne, ale przez tą zieloną obwódkę, to czuję się jakbym potrzebował okularów 3d. Może warto poexperymentować i ten zielony zamienić na inny kolor? To tylko moja sugestia, nie musisz się do tego stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @Temporal nie do końca niestety mogę je zedytowąć bo ziomuś co je robił zapisał w psd połączony napis z tym kompasem z tyłu :< @nowy_user Dzięki wielkie, bardzo miło jest czytać takie słowa Tymczasem powstała nowa postać do rasy Valrenay - Inżynierka: I jak zawsze zapraszam do dodania gry na Steamową wishlistę, namówienia kolegów do zrobienia tego samego https://store.steampowered.com/app/1001040/Glorious_Companions/ szpaq99 i Saus 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Fajna ta laseczka. W sumie to nie wiem, czy to taka cartoonowa stylizacja i tak ma być, ale może fajnie byłoby wypalić AO z tego high poly i zmiksować trochę to z aktualną color mapą. O ile ta jaszczuro baba mi się średnio podobała, to te twoje nowe wrzuty są bardzo super. Mam nadzieję, że gra odniesie sukces, tyle włożonej pracy, więc nie może być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jaszczurowa baba będzie zrobiona od nowa Dzięki za miłe słowa, gra jest trochę niszowa no ale zobaczymy jak się przyjmie, czy jakaś prasa podłapie temat, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Ziomeczki z ekipy upominają się co tydzień o wypłatę ;d Also w najnowszym steamowym niusie można poczytać o tym jak generujemy mapę świata (part 1) https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1794027541536062289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ostatnia jednostka do Valrenay powstaje, tier 5 czyli marksman (może nazwę jeszcze mu zmienimy) Matrix_ i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 https://steamcommunity.com/games/1001040/announcements/detail/1805287806309066406 wleciał devlog opisujący podstawowe atrybuty kompanionsów oraz specjalne skille dowódcy kompanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Pierwszy oficjalny gameplay z komentarzem developera (Maxa), całe 10 minut unedited rozgrywki: Wojzax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Marca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dobry komentarz, prawie jak w Cyberpunku. Ciekawie się zapowiada, ja bym dał w walce jakieś zbliżenia kamery czy slowmo w czasie uderzeń, dałoby dużo dynamiki. ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dzięki i w sumie w jakimś wcześniejszym prototypie nawet mieliśmy takie dynamiczne zoomy kamery, będziemy musieli dodać ASAP! BTW udało mi się jakimś cudem zmieścić gifa z GC w 5 megabajtach, myślicie, że jest spoko? I am Lord i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 było nagrywane i montowane przez weekend, co myślicie? szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Muzyka robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ogólnie super, ale nie byłbym sobą, gdybym nie zaczął szukać dziury w całym, więc: ten shading na wilkach jakiś dziwny, jakby nie było żadnego shadingu i każdy polygon jest cieniowany "płasko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Wilki to tymczasówka, jak najbardziej do wymiany, ale good point - odstają od reszty @szpaq99 ano, udało się kozacką znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Tą muzykę ktoś wam komponował na zamówienie czy to jakiś darmowy egzemplarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Życzę ci żeby streamer Wonziu odkrył tę grę, on lubi turówki a jak u niego materiały się pojawią to zaraz jego kumple z TVgry podchwycą temat i sukces przynajmniej w Polsce murowany, o ile gra będzie dobra Bo on surowo turówki ocenia. Adriann i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 W Polsce póki co każda jedna stronka stopro wyjebando ma na grę, ale no cóż, pomiędzy tymi wszystkimi symulatorami nie ma miejsca na słabe gierki ;d Za to na RockPaperShotgun o nas napisali:https://www.rockpapershotgun.com/2019/04/08/magical-mercenary-manager-glorious-companions-launches-june/ a muzyka nie jest customowa pod filmik, z internetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jak będzie wersja na którąś konsole, mogę napisać na ps-plus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 To jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 premiera EA zbliża się wielkimi krokami (4 czerwca!), a ja siedzę i napierdzielam ekran tworzenia postaci szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Maja 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Prze chwilę myślałem że EA oznacza coś innego niż Early Access... Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Mighty T-Pose Konrad-GM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dziś o 17 premiera Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ile cebul kosztuje? (tak wiem że mogę na steam sprawdzić ale nie mam jak teraz :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 89 pln i 80 w obniżce premierowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 No wczoraj pierwszy raz sam wydałem grę na Steamie https://store.steampowered.com/app/1001040/Glorious_Companions/ Konrad-GM, Adriann, szpaq99 i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi