Mentoss Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Tak mnie wpadło do głowy, że lepiej byłoby zapisywać. Ale jak to nie jest wg. Cb potrzebne, to nie. Edit: @up: no właśnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nikt z oceniających grę nie będzie spędzał przy niej 10000000h by wyexpić co się da i poznać jej wszystkie mhroczne tajniki. Po konkursie sobie zapisywanie dodasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Huder wyjaśnił. Swoją drogą myślę, że te gry nie będą na tyle długie by zapis był potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Levele na hasła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Gra turowa to wcale nie musi być coś jak Heroes, gra w kości też może być turowa i wtedy zapis jest jak najbardziej zbędny ;) Albo backgammon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zaczyna mi po głowie chodzić pomysł. Dużej gry mi się nie chce robić, ale malutkie coś bym zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 [*]Projekt nie może zostać opublikowany publicznie przed zakończeniem konkursu Tymon, chcialem zapytac w imieniu teamu S-B czy jesli opublikujemy demo w zapowiedziach, (ale tylko demo, bez glownej czesci programu - to znaczy bez modulu iq) to czy nadal gra moze wziasc udzial w konkursie? Pisalem juz ze tworzymy gre w kolko i krzyzyk do 5 skreslen vs komputer. Chcemy w demo w zapowiedziach dac gre ale bez modułu inteligencji komputera... czy to moze nas wykluczyc z twojego konkursu? (do twojego konkursu oddalibysmy pełną wersje gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 modulu iq [ ... ] [ ... ] modułu inteligencji komputera hahaha to mnie rozbawiło : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 taxi_driver, nie da rady. Musisz się wstrzymać z wszelką publikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 taxi_driver, nie da rady. Musisz się wstrzymać z wszelką publikacją. No to dobra, wstrzymuje sie. ps: huderlord: chodzi o to ze komputer traktuje gracza jakjo rownoprawnego przeciwnika, lub tak jak to jest w twoim przypadku-> komputer przestaje patrzec na ciebie z gory!!! przyznaj ze brzmi to obiecujaco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Chodzi tylko o to, że IQ to iloraz inteligencji, a to o czym tym mówisz to AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 a panowie, można użyc ładnych napisow robionych na cooltext.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Generalnie patrząc się na te napisy myślę, że jednak nie pomogą Ci zdobyć wyższej oceny za grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Finito! Wysyłam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Mi teoretycznie zostało dorobić dźwięki by gra była w pełni grywalna ale tylko jako human vs human :/ jeszcze nie myślałem jak rozwiązać AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja zacząłem od AI vs AI vs AI vs AI, i szczerze miałem teraz problemy z wrzuceniem tam gracza. :P Gra nie jest perfekcyjna, grywalność jest prawie znikoma, a grafika? Heh, na pewno mieliście ładniejsze placeholdery. ALE ODDAŁEM GRĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja poświęciłem dużo czasu grafice. Możliwe że to był błąd i przesadziłem bo mogę teraz nie zdążyć z AI. Edit: Mam dopracowane sprity jednostek, particlesy, cienie na surfacach i nawet narysowałem 2 własne czcionki w pixelartowym stylu lol, teraz zaczynam żałować tego :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja cały dzień spędziłem nad muzyką która też nie jest czymś wspaniałym. Bęben uderzający w wojennym rytmie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Swietnie ! Czekam na rozstrzygniecie. Konkurs jest na jakosc programu i znajomosc "klockow"... ale ciekawe ile bedzie nieoczekiwanych zakonczen programu :) Moze warto sie zastanowic czy w celach edukacyjnych mozna by udostepnic kod gier bioracych udzial dla wszystkich ? <jak nie pisac :) a moze czasami nawet... jak pisac gry> ...no a narazie czekamy wszyscy na reszte miszczow :) Tymon kiedy beda wyniki? ps: moge pomoc w ocenianiu jako sedzia od grywalnosci, grafiki czy dzwieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Czekam na rozstrzygniecie. Konkurs jest na jakosc programu i znajomosc "klockow"... ale ciekawe ile bedzie nieoczekiwanych zakonczen programu Sam pisales, ze nie masz szans wygrac i sie wycofujesz, a teraz wyzywasz :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 nie klam karolo320 bo nigdy tak nie pisalem. Napisalem ze ustepuje z tego konkursu by dac szanse innym wygrac. Chyba sam musisz przyznac ze w ostatnich konkursach na gmclanie bylismy (team S-B) bezkonkurencyjni lub w scislej czolowce! (nie liczac lig24) Zreszta nikogo nie wyzywam, tylko po prostu znam realia. Jakie realia? np takie ze zapewne gra van antego czy serenata albo twoja (nie pamietam czy ty tez bierzesz udzial) bedzie albo slaba, albo tworca stchorzy i wogole gry nie odda!!! Chcialbym sie mylic, bo Tymon zrobil fajny konkurs. My z kolei zapowiadamy twarda walke w konkursie rocznicowym gmclanu... tam juz nie damy wam forow. Oby temat nam przypadl i nagrody byly tak fajne jak u Tymona. ...a na razie czekamy na reszte prac. ps tak jak mowilem z moge byc sedzia od grywalnosci, grafiki i dzwieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Chyba sam musisz przyznac ze w ostatnich konkursach na gmclanie bylismy (team S- bezkonkurencyjni lub w scislej czolowce! :lol2: Hah lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 :lol2: Hah lol. Ja też lolam się.... he he... Aż przejrzałem całą Arenę żeby zobaczyć gdzie to uczestniczyliście. Tylko OxGC5 i cRemake? Czy było coś jeszcze? Gry z cRemake bałbym się pokazać a co dopiero się nią chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 tym drabinkowym gościem też bym się nie chwalił, robota max na dwa dni(nie licząc grafiki) Jakie realia? np takie ze zapewne gra van antego czy serenata albo twoja (nie pamietam czy ty tez bierzesz udzial) bedzie albo slaba, albo tworca stchorzy i wogole gry nie odda!!! nowa generacja, najeżdża sam na siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Panowie, ogranijcie się. Przy następnej takiej kłótni w tym temacie wlepię bloki wszystkim uczestnikom, od góry do dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 I jak z konkursem? Czy wpłynęła wystarczająca ilość prac i będzie on rozstrzygnięty? :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja i ediepl wysłaliśmy naszą pracę i czekamy na wyniki. W tym zespole to ja jestem optymistą, a ediepl pesymistą :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mnie się niestety nie chciało kodować, więc zrezygnowałem. Sorry, guys :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ja byłem na wyjeździe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dostałem 4 gry. Czekajcie z ocenami do końca miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi