Japanstache Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nie wiem jak takie coś można robić przez swój cały wolny czas. Ręka by mi odpadła, albo palec. Jeszcze urośniesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Więcej zabawy jest z Fap Fap Fap, ale nie chciałem być za bardzo kontrowersyjny. PS. 'Programowanie' w GM się nie liczy Fervi Facepalm. Nie wiem jak takie coś można robić przez swój cały wolny czas. Ręka by mi odpadła, albo palec. Double facepalm. Jeszcze urośniesz ;) Kambodża facepalm + tańczący Eric Clapton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 tańczący Eric Clapton +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Poważniejsze związki to dopiero w okolicach matury zaczną(i podryw na matematyka zacznie być zadziwiająco skuteczny), teraz nie warto sobie zaprzątać tym głowy. A że gimnazjaliści dzisiaj to wielce dorośli już są i pietnastolatki w ciąże zachodzą to już komentować nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No, przynajmniej z siebie pajaca przed nią nie zrobiłeś :) Co do tego, że ma chłopaka... zawsze może go zmienić, ale to wyzwanie tylko dla prawdziwych lowelasów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No, przynajmniej z siebie pajaca przed nią nie zrobiłeś :) Co do tego, że ma chłopaka... zawsze może go zmienić, ale to wyzwanie tylko dla prawdziwych lowelasów :) Jak Ty gnysiu? :P Ucz nas mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 @Gnysek: Mam talent do robienia z siebie pajaca. Nawet lubię to uczucię, ale wolę jak jest większa publika, jak np. cała szkoła. Pamiętam jak dziś moje otrzęsiny, gdy śpiewałem jakąś piosenkę, a że była głupawa, to leciałem takim falsetem, że cała sala miała zwałę. Po występię wszyscy się ze mnie śmiali. Niezapomniany widok ich twarzy- jak zamiast strzelić focha, czy podkulić ogon i siedzieć cicho śmiałem się razem z nimi i jak oni dla żartu prosili o autografy, ja dla żartu je dawałem. Tylko szkoda, że teraz nie mam żadnej okazji zrobić z siebie publicznie pajaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mam talent do robienia z siebie pajaca. (...) Tylko szkoda, że teraz nie mam żadnej okazji zrobić z siebie publicznie pajaca. Mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 <trollface> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Internet się nie liczy. Nie widze twarzy tych których dziwię. A to jest śmieszne, jak można zmanipulować tłum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Platyna, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jedyny ambitny temat i zakończenie lepsze od końca emo martynki. Szkoda ,że takich tematów nie ma wiele i tak się szybko kończą. Wporzo z ciebie gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tzw. szkolny błazen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mi to odpowiada. Nie wiem co w tym złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 To niedobrze, że ludzie się z ciebie śmieją. Musisz to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mi to odpowiada. Nie wiem co w tym złego. Nikt cię nie będzie brać na poważnie, zresztą to strasznie gówniarskie zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 I z taką opinią nie za szybko znajdziesz fajną dziewczynę, bejb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Okrutnie, ale mówią prawdę tawariszczu. Głupi nie jesteś więc o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Temat się rozkręca. I dobrze. Muszę przestać pisać w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Rozumiem, może w następnej szkole się zmienię. Ale na razie wolę się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 KaTemu spadł poziom testosteronu i już nie chce walczyć jak młody dzik o swą sarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Temat się rozkręca. sza! teraz przez ciebie temat umrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 1. jesteś pewnie brzydkim nerdem 2. nigdy nie mów wprost jak się jeszcze nie poznaliście itp, to bez sensu. (chociaż może zadziała w gimnazjum ;p) 3. nie mozesz poprostu jej poznać? podejdź gdy bedzie z twoją znajomą i zacznij gadać, przedstaw się itp. potem podchodź częściej jak lasce zacznie podobać się twoje poczucie chumoru/ wygląd/ kolor gaci to już jesteś w domu ;p potem idzie z górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 1. jesteś pewnie brzydkim nerdem 2. nigdy nie mów wprost jak się jeszcze nie poznaliście itp, to bez sensu. (chociaż może zadziała w gimnazjum ;p) 3. nie mozesz poprostu jej poznać? podejdź gdy bedzie z twoją znajomą i zacznij gadać, przedstaw się itp. potem podchodź częściej jak lasce zacznie podobać się twoje poczucie chumoru/ wygląd/ kolor gaci to już jesteś w domu ;p potem idzie z górki. Boś ty zapewne piękniś :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jak Ty gnysiu? :P Ucz nas mistrzu. Ja akurat mam zasadę, nie odbijać. Toteż nie będę się wypowiadał, to tylko sugestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 gnysek wspaniałomyślny człowiek, też chcę taki być kiedy dorosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Myślę że temat do zamknięcia jako iż wszystkie wydarzenia minęły. Teraz to miejsce będzie używane tylko do nabicia postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 W Valhalli nie naliczają się posty. Ale serio może lepiej zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Łot!? Bedziom rangę ma a ja ni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Więc teraz tak robię, podchodzę co jakiś czas, jak mam jakiś pomysł na rozmowę i staram się rozśmieszać ją bez robienia z siebie pajaca. W czwartek i piątek jadę na wyjazd do Warszawy ze szkoły, a ona też jedzie. Będę miał na co się patrzeć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi