Crackkk-GM Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Hmm, bardzo ciekawe. Dziś nie mam jak przetestować - na telefonie, ale jutro na pewno sprawdzę na tym starym Celeronie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 sad, angry Bo zrobienie poprawki zajeło mi 5 minut - ale błąd był tak poważny, że musiałem go poprawić. U mnie było aż zbyt płynnie jak na Almorę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie dziwne, skoro był aktywowany dziesięciokrotnie większy obszar. A kto spytał, jak dezaktywowane było w Almorze 0.7.6? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Kto spytał, ten spytał, ale co mnie podkusiło, żeby upewnić się na 100% zanim wam powiem ? Przecież gdybym nie zajrzał do pliku, nigdy bym tego nie odnalazł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Użyłem do tego swoich paranormalnych mocy :D Ale widzisz, przynajmniej zanim wyjdzie zero-ósemka więcej graczy będzie miało tą przyjemność pogrania sobie na full-fpsie :) Cieszmy się i radujmy. Btw. Ogłaszasz to szerzej, niż na GMClanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie, bo i tak nikt szerzej nie gra :P Poza tym, niech ktoś sprawdzi czy te patche działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Błąd na serwerze: ERROR in action number 1 of Draw Event for object objConsole: Trying to use non-existing surface. Nie wiem kiedy to się dzieje dokładnie, raz samo z siebie, raz gdy mi padł net. Nie działa wtedy konsola, wykres dalej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Za mało pamięci na karcie? Stawiam, że to to, bo w inny sposób samo z siebie się to stać nie mogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Może i ta karta jest zwalona, ale na pewno nie za mało pamięci - 512 MB. I kolejny bug - nie da się "użyć" rośliny "Beautyfull Plant". Pisze, że slot dla tego przedmiotu jest już zajęty. EDIT: Bugi których uświadczyła siostra: - podczas atakowania naraz Earth Worma, Wolfa i Snake'a wywaliło błąd: ERROR in action number 2 of Step Event for object Client: Error in code at line 690: global.quest_monsters_cnt[_npc_quest_id]+=1; at position 34: Array index >= 32000 - podczas gry okienko, że postać o tym nicku już istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Lolz. Nie kontynuujemy tej wersji, nie interesują nas bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Lolz. Nie kontynuujemy tej wersji, nie interesują nas bugi.Lolz. Sorka, ale muszę to napisać: Twój post jest chamski i nie dlatego ze nie kontynuujecie tej wersji, ale dlatego, że napisałeś tak bez szczelnie, że nie interesują was bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Kogo by obchodził gag zrobiony w pierwszym filmie jaki wydał, gdy jest teraz jednym z lepszych reżyserów filmowych? (tak ja bym to ujął) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Lolz. Sorka, ale muszę to napisać: Twój post jest chamski i nie dlatego ze nie kontynuujecie tej wersji, ale dlatego, że napisałeś tak bez szczelnie, że nie interesują was bugi. BO W WERSJI NAD KTÓRĄ PRACUJĘ ICH NIE MA. Proste. Nie może ich być, bo nawet nie napisałem 50% gry. Zresztą kod wymyślam i piszę na nowo, nie kopiuję nic ze starego, więc podawanie mi błędów GML z tej wersji nic mi nie da. Dla tego, nie interesują nas błędy z obecnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Racja gnysiu +2. ;p Ale moglibyście jeszcze kogoś przydzielić do poprawiania tej. -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ale moglibyście jeszcze kogoś przydzielić do poprawiania tej. -1 no ale nie ma sensu poprawiania TEJ wersji skoro jest tworzona NOWA :D przecież jest wyraźnie o tym napisane. o tej wersji możecie zapomnieć w skrócie i szykować się na nową almorę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wersja beta już za 18 dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Pewny jesteś? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pokazałem jednemu gościowi filmik z Almory 2011-09-24 17:46:41 :: *** wow! 2011-09-24 17:46:55 :: *** then thats the best gamemaker game ever! 2011-09-24 17:47:21 :: *** I saw lots of gamemakers games 1 or 2 year ago, and there was nothing like this! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Bo to dobra gra,szkoda że nic nowego nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Takie słowa powinny dać Gnyskowi porządnego kopa zobaczymy jak na to zareaguje. ;P Ja też osobiście uważam że to najlepsza gra zrobiona w GM jaką kiedykolwiek widziałem a siedzę w tym programie od 3 lat. Można rzec że przez tę grę zacząłem interesować się bardziej Game Makerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Warto by było jeszcze postawić serva Almory no nie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Po 3 dniach jak zwykle się ponudzi. Ja czekam na nową wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Takie słowa powinny dać Gnyskowi porządnego kopa zobaczymy jak na to zareaguje. ;P Ja też osobiście uważam że to najlepsza gra zrobiona w GM jaką kiedykolwiek widziałem a siedzę w tym programie od 3 lat. Można rzec że przez tę grę zacząłem interesować się bardziej Game Makerem. Takie słowa mi dają kopa, bo przecież to ja jestem twórcą Almory :) Gdybym nie miał projektu aliensów, to pewnie bym ciągną ten projekt, dlatego pozostawiam go gnyskowi i niech moc będzie z nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Może zamiast robić kilka projektów naraz zróbcie jeden i dopracujcie, a dopiero potem weźcie się za ten drugi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Takie słowa mi dają kopa, bo przecież to ja jestem twórcą Almory :) Gdybym nie miał projektu aliensów, to pewnie bym ciągną ten projekt, dlatego pozostawiam go gnyskowi i niech moc będzie z nimi :) No tak ale z tego co wiem to za ostatnią wersje czyli 0.7.6 był odpowiedzialny Gnysek z reszto też mógłbyś wziąć się do roboty bo Aliensy same się nie zrobią, a mają potencjał na jeszcze lepszą grę niż Almora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Może zamiast robić kilka projektów naraz zróbcie jeden i dopracujcie, a dopiero potem weźcie się za ten drugi? :) Akutalnie w GMie ciężko robić projekty w kilka osób. Nie wiem jak w 5pice. Jak gnysek pozwoli, to wstawię wykład z ZTG, gdzie pokazywał najnowszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Akutalnie w GMie ciężko robić projekty w kilka osób. Nie wiem jak w 5pice. Jak gnysek pozwoli, to wstawię wykład z ZTG, gdzie pokazywał najnowszą wersję. To rzeczywiście jest problem o ile zespół można podzielić na grafika muzyka i programistę, tak już level designera w GM ciężko jest wprowadzić, gdyż GM ma wbudowany edytor poziomów w siebie więc praca programisty i level designera w jednym czasie jest niemal nie możliwa (niemal bo w większości gier na GMC to programista jest level designerem). Już nie mówiąc zupełnie o pracy dwóch programistów w jednym momencie. Oczywiście można pracować nad innymi obiektami ale ta praca raczej nie jest komfortowa potem jeden programista musi to wszystko zlepić w jeden plik. I nie wiadomo czy wszystko będzie się kleiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 ... edytor map w osobnej aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Lol kto normalny do takich dużych gier jak aliensy i almora korzysta z wbudowanego edytora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 z reszto też mógłbyś wziąć się do roboty bo Aliensy same się nie zrobią, a mają potencjał na jeszcze lepszą grę niż Almora. Borek cały czas coś robi przecież... Po drugie nie sądzę, żeby oni pracowali codziennie po kilka h, więc raczej nie byłoby z tym problemu, ale podejrzewam, że inny jest powód braku współpracy. @Huder +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi