TeeGee Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tomek Grochowiak Marius Utheim "Lurk" Kasia Kluge Rob Westwood Jak obiecałem, zakładam temat o ArcMagi, w którym będę zapodawał rozmaite materiały, informacje i screenshoty. I to grubo zanim zacznę oficjalnie promować grę. W ten sposób Wy macie trochę "eksluzywnego" info, a ja mam możliwość podpytania o opinie, bez zbyt wczesnego rozdmuchiwania gry. To chyba dobry układ :). Filmik: Screeny: Oryginalne koncept arty: Wiedźma, Magus, Imp Piszcie jak się Wam podoba i nie krępujcie się pytać jeśli coś Was ciekawi. Postaram się odpowiedzieć na wszystko co mogę. Jutro zapodam tło i może jakiś efekt czaru :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 O ładnie ten tajemniczy-pan-z-dużej-firmy przerobił tą grafę (huh, mam szczęście, że wiem kto to :P). Koncepcje oddał dokładnie tak jak trzeba, przy czym nadał grafiką niesamowity klimat. Imp najbardziej mi sie podoba, zresztą z jakiegoś powodu już w fazie koncepcji mi się podobała ta postać. To będzie moja ulubiona. Chyba, że jak w Soul Caliburze dasz jakąś babkę z cyckami jak 50 kilo arbuzów. Btw. zdradź mi jedno TeeGee - on te grafiki robi w pizdu duże i potem pomniejsza, czy od razu takie malutkie dopieszcza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 jak dla mnie pomysl z impem z zapalniczka i cygarem rox :D juz wiem kim zagram na poczatku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Gnysek, nie mam pojęcia jak on to robi. Grunt, że bardzo łądnie i bardzo szybko :). David Dark, dzięki. Z tym, że Imp to kreaturka do przyzywania, a nie grywalna postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie no, Imp wygląda najbardziej pro, ale wiedźma <3 . Nie pasuje do niej określenie wiedźmy, wiedźmy to raczej z jakimiś staruchami na miotłach się kojarzą, a nie z takimi laseczkami ;p . No, chyba, że to nie jest bad witch, tylko bed witch ;> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 graficznie gierka będzie rządziła ;) A jak z animacją poruszania postaci? chodzi mi o to czy będą one miały jakieś własne ruchy (nie chodzi mi o animacje ataku, tylko np. kiedy stoi) Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 w morde O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 David Dark, dzięki. Z tym, że Imp to kreaturka do przyzywania, a nie grywalna postać. nie? to trzeba by cos z tym zrobic :jezor: no trudno, ale mam nadzieje na wiecej takich orginalnych akcji z maly wkretem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Lenin, postacie są animowane cały czas - nawet jak stoją. Trochę jak w Street Fighterze czy czymś w tym stylu. Marmot, a skąd wiesz czy ona nie jest stara jak cholera? Może tylko codziennie kąpie się w krwi, żeby zachować wiecznie młody wygląd ;). Z czarownicami nigdy nic nie wiadomo. David Dark, he he - takie jest założenie. Każda postać ma mieć właśnie jakiś "wkręt". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja jednak nalegam na babeczkę z dużymi bombkami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Mimo wszystko, dla mnie to bardziej wróżka niż wiedźma ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja jednak nalegam na babeczkę z dużymi bombkami :P eeeeeee ja stawiam na jędrne dupeczki nie stare racuchy ;) przyjemniej sie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Marmot, a skąd wiesz czy ona nie jest stara jak cholera? Może tylko codzienni kąpie się w krwi, żeby zachować wiecznie młody wygląd smile2.gif. No właśnie liczy się efekt ;) W tym przypadku wygląd ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Postacie wymiatają, tylko dziwne to cygaro w ustach impa. Ale to nic, bo i tak najwyższy poziom. Już się nie mogę doczekać ArcMagi! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Postacie miazdza, imp najlepszy, potem wiedzma. Chetnie zobaczyłbym gre w akcji, juz nie moge sie doczekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Niesamowite! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No no, naprawdę wysoki poziom. :) Ciekaw jestem tylko czy animacje prezentują się równie dobrze. Mam nadzieję, że coś wrzucisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Imp według mnie najlepszy, co ja gadam wszysktie są super :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ta wiedzma wyglada bardziej jak nimfa/wrozka :P Magus - taki zwyczajny co nie znaczy zly :) Imp RLZ!!!111oneone - chyba najlepiej ze wszystkich wyszedl :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jeżeli dobrze pamiętam co komcept art impa był już przedstawiony dość dawno? Ale postacie tak szczegółowe, że jeżeli będą one animowane, to będzie prawdziwa magia ;] Brawa dla grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ale postacie tak szczegółowe, że jeżeli będą one animowane, to będzie prawdziwa magia ;] Brawa dla grafika. Prawda, grafik mi z nieba spadł, nie ukrywam :). Wszystko jest animowane i animki sa naprawdę bardzo fajne. Też trochę w stylu Street Fighterów czy MK. Oczywiście coś niedługo podrzucę, ale najpierw chciałbym mieć jednak jakąś finalną wersję, bo potem będziecie się czepiać, że w klatce nr 4 jest jeden pixel krzywo i ręka jest niedokończona :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Nom mi się ta animacja co widziałem średnio podobała, ale mam nadzieję, że teraz już są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To był prototyp - faktyczne animacje są mniej "pływające" i bardziej dynamiczno-mordobiciowe. Możliwe, że dzisiaj będę coś miał, to Wam zapodam i powiecie mi co myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No no, naprawdę wysoki poziom. :) Ciekaw jestem tylko czy animacje prezentują się równie dobrze. Mam nadzieję, że coś wrzucisz? animacje prezentują sie jeszcze lepiej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Kurde Imp rządzi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak tu o wiedźmiach gadacie , to trzeba wiedzieć , że one kiedyś były młode :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 – Babciu! Ja będę za Heroda! – Za młody jesteś na Heroda. – A co? Herod nigdy nie był młody? – Nie! Z wiedźmami to samo :). Mnie póki co materiały się podobają, no cóż, wszystko już w tej kwestii zostało powiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 no cóż, wszystko już w tej kwestii zostało powiedziane. Dokładnie, więc może czymś nowym nas teraz TeeGee zaszczyci? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak wrócę do domu, to może jakieś nowe grafiki zapodam. Ale nic nie obiecuję tym razem. Na pewno coś większego wrzucę w weekend :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 PLZ daj dzisiaj :) Jutro wyjeżdżam i wracam dopiero 25, a chce coś zobaczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi