Indrycho Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja tam nie mam problemu wszędzie zwę się Indrycho, i są małe szanse, że gdzieś lecz niewiadomo gdzie będzie takowy nick zajęty. heh kiedyś z kolegami sprawdzaliśmy "kto jest popularniejszy" xD, wpisywaliśmy w google swoje nicki i patrzyliśmy ile znajdzie zapytań xDD, warunkiem jest, żeby nasz nick był w miarę unikatowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A czy "Konrad-GM" nie jest unikatowym 'nickiem'? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja parę lat temu wyrosłem ze zmian nicka i jestem szczęśliwym człowiekiem ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja tam od zawsze mam swój nick i mi się on podoba... :D Jestem jedynie za tym, żeby można było skracać nicki (jak Shocker). Czasem oczy kolą od takiego np. marcinzz95... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja parę lat temu wyrosłem ze zmian nicka i jestem szczęśliwym człowiekiem ;] . Dokładnie 3 lata, pamiętam "BP Ultimate". ;p Według mnie można byłoby tylko ucinać zbędne literki czy cyfry z nicków, zamiast sonikować-grelować-ingenować-melyssanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dokładnie 3 lata, pamiętam "BP Ultimate". ;p Też to pamiętam :P Mi tylko raz zmieniali nick.Mam nadzieję, że nie będę chciał znowu zmieniać (bo mi nie zmienią :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja tam w przyszłości ew. poproszę o zmianę samego loginu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 @Jaklub: Nie wiedziałem że Marmot był BP Ultimate'em :P Co do tematu to ja też nie chcę na razie zmieniać nicka. Mi się podoba TuxMan i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Mi tam pasuje i nie chcę zmieniać, ale jak by tu przyszedł ziomek z nickiem "Naruto" to uuuuuu było by no comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 @UP: Wiesz ile jest tu takich "ziomków"( czyt. n00bów )? ;D Też jestem za aby skracać nicki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 W sumie ja z mojego nicku pozbyłem się brzydkiej 6 :P ostatnio chciałem zmienić nick i zostałem postawiony do porządku przez Ranme :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja bym proponował że można zmienić nick ale 1 raz ba 2 3 miesiące ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Wtedy to w ogóle bym nie wiedział kto jest kim xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Kurde jak wymyślałem tu nicka to nie pomyślałem że Majstyk brzmi ładniej. Aktualnie używam tego nicku na: forach, grach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja jestem jedynie za skracaniem nicków... całkowitej zmiany nie popieram, by był bajzer. ;) PS: Do dziś żałuję że mam dopisek 'GM' ... bo samo 'kuba', jest niestety zajęte... szkoda :( . I mam pytanie, czy nieużywane konta są usuwane? Może usuniecie to konto o nazwie 'Kuba', a wtedy będzie można zmienić mój nick :twisted: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 W sumie ja z mojego nicku pozbyłem się brzydkiej 6 A wcześniej, profesorze? :P XavieR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Popieram adminów. Zmiany nicka powinny być tylko w kilku, bardzo uzasadnionych przypadkach. Nie bez powodu dałem sobie nick z liczbą, nie czepiać się. Może dać sobie funkcję 'usuń konto'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Po pierwsze stare konta nie są usuwane, bo mi one nie przeszkadzają. Po drugie mogę zmienić nick, ale tylko w przypadku małej modyfikacji z uzasadnieniem (tak jak np. ja sobie lekko skróciłem i zmodyfikowałem końcówkę celem wygody, ale podstawa została taka sama). Jeżeli ktoś zmienia całkowicie ksywę, to w moich oczach jest nowicjuszem, bo ja nigdy nie sprawdzam historii nicków, a skojarzyć takiego usera się potem nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 A ja dalej mam Cię na gadu jako Ranma_man :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To jak? Skracacie mi nicka :rolleyes: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Do jakiej postaci? KGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 KGB ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mówił już przecież, że chce samo Kuba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mówił już przecież, że chce samo Kuba :P I powiedział też, że Kuba jest już zajęte. (Użytkownik: Kuba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Może KDE :P EDIT: Tamtego użytkownika można byłoby usunąć,bo i tak od 3 lat nie było go na GMC :P EDIT2: 0 postów i z tego co wyczytałem to siedział na forum 1 min i sie wylogował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To ja też bym prosił o skrócenie nicka do samego Shocker. Większości userów i tak się nie chce pisać całego mojego nicku (np. "@Shocker:" (...)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja chcę 'nick' Konrad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 To jak?... da się coś zrobić z tym 'wrzodem' :P ?... To zróbcie może tak, na koncie 'Kuba' zmieńcie nicka na np. 'Kubaaaaaaa' no a resztę... sami wiecie co robić... na odwrót - 'KubaGM' na 'Kuba" . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Tak a ja od miesięcy się myle przy logowaniu. Zamiast Mistyk pisze Majstyk... I cały czas się głowie "które to hasło" :P Za ort. sorki ale łeb mnie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi