Maximal Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Głosujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 O kurde, nie spodziewałem się, że dostanę głos xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Były tylko 4 dobre prace ,ale głos leci na 30 seconds satanism dziadkakleofasa ;p Nastrojowa muzyczka i trudne ,ale rajcowne nabijanie combosów jest ROX . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Głos na Yode ( za oryginalność i pomysł, ale grywalność kuleje... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ( za oryginalność i pomysł, ale grywalność kuleje... ) Bo nie umiecie grać wah! :D Ja doszedłem aż 6 razy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 The winner is... Pasterz, za humorystyczne podejście :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Były tylko 4 dobre prace ,ale głos leci na 30 seconds satanism dziadkakleofasa ;p Nastrojowa muzyczka i trudne ,ale rajcowne nabijanie combosów jest ROX . Jak przebijesz mój wynik 328 175 026 punktów to wtedy pogadamy o punkcie dla mnie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Głos na copoconaco. Według mnie najbardziej grywalna GRA. Wykonanie też niezłe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Głos na warcrawta, bo miał mało punktów. Ej lol, ale copo złamał regulamin, nie głosujcie na niego no >:C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 głos na moją starą, bo jest moją starą! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pomperman - daj głos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głos na gierkę gnyska... spodobała mi się ta "gierka" bo była chwila adrenaliny (pobierałem filmik i było ok.70%)... a na koniec jaka ulga... :P . Żadnej gierce nie było takich "emocji" xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hura, mam 1 głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ja głosuje na Brocellianda bo to chyba jedyna gra która była taka szybka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ;[ Mam aż dwa głosy. Głosujcie w imię szatana (na mnie lub kogoś innego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Od najgorszej (tzn, tej, która miała najmniej punktów podczas pisania posta) do najlepszej: Szyfr - OGROMNA prawdopodobność, że grę się wygra. Nawet nie napisałeś ile cyfr powinien mieć kod Dryń-Dryń! - 30 sekundowa gra, która normalnie dostała by 1 gwiazdkę, ale zaczyna nudzić po 30 sekundach, więc jest dobrze. Nawet ładne wykonanie. Odliczanka :) - idiotyczny, niestraszny screamer, nie trwający 30 sekund. ;/ The Bomb - na podstawie znienawidzonej prze ze mnie gry (nie pytajcie dlaczego), idiotyczna i nie trwa 30 sekund ;/ Super Square Ware Inc. - dobry pomysł, wykonanie marne. Fast square - takie jakieś dziwne to ;p Wyscig z owocami - dość staranna, niezbyt nudna ;p Ucieczka przed wodą - całe dwa klawisze do sterowania. Tego typu gry są okropnie nudne. Nie zlapiesz mnie - idiotyczne Snajper - ładna staranna, piękna =D Zmrok Bestii - wreszcie coś bardziej profesionalnego. Bardzo miłe, zagrałem kilka razy, co się zdażyło tylko przy snajperze. Runnn - bardzo wymagająca gierka, muzyka pasuje, ale jednak nic specjalnego. IKSgejm - wiadomo, najlepsza gra 8). Szkoda tylko, że moja i nie mogę na nią głosować ;p Pomperman - trochę śmieszna, ale słabo wykonana, można było się postarać =) Piękny Umysł - Marmocie! Nieee!!! :P 30 second(s) - BSoD. Nic specjalnego ;p 30 second satanism - Postarałeś się ;p Grało się miło a w tle piękna muzyka! :D Shooter - nudaaa, przesterowany dźwięk. Dyskomiot! - ładna i staranna, jednak nie chciało mi się do niej wracać. Wojna w 30s - myślałem, że gra, która jest na pierwszym miejscu zaprezentuje jakiś poziom... a tu kicha. Mój głos zostaje oddany na: Tytytyty! Dziadka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 głos na adam coś tam bo ni3 sciągłę jego gry i był ostatni ;o tak to gra gnyska i dzIdkakleofasa najlepsze chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hmm... Zastanawiałem się nad pracami: - dziadka - Marmota - Yody - Pasterza :D W końcu zagłosowałem na grę Pasterza, aby sobie wygrał jedną turę... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 @Webzir: 5cyfr,skapnąłem sie dopiero po uploadowaniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nowy rekord w moim satanizmie: 688046098 punktow. Nikt chyba nie przebije, mysle ze jeszcze do miliarda dobije. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Arrr! Mi udało się wyszatanować tylko 57291887. ;[ Może jakaś podpowiedź z Twojej strony, jak dobrze klecić kombosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głosik na dziadekkleofasa. Takie niby nic ale fajnie się gra. I przydało by się zmienić muzykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Muzyka jest właśnie najlepsza. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Może i tak ale to nie moje klimaty choć do gierki pasują :D I Dziadek by zrobił może z tego jakoś pełną, dłuższą wersję? Fajnie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Oczywiście będzie pełniak, o ile będę na podium. ;) Najlepiej podbijać punktasy tak - na spokojnie, samymi kombosami wbić do 50 mln, a potem szybko znaleźć sporą grupkę kwadracików i naskoczyć spod spodu, i wbić ile się da. Przy dobrym ułożeniu i umiejętnościach będziemy mieli Epic Score. I przede wszystkim nie zlatywać na dół - traci się aż 1/3 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Zagłosowalem na Marmota ale to dlatego że nie sprawdziłem dyskomiota. Dyskomiot rox. No i moje klimaty muzyczne. Yoda ja doszedłem do 7dmiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hm, podejrzane - dlaczego warcrawt dostaje nagle tyle punktów, a np. takie gry jak Runn czy ten Tower defence ledwo się doczłapują? :P W ogóle same szmiry z moim na czele wygrywają, a dzieła sztuki idą won. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gra dziadka ROX! Głos na niego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głos na Ziomalka. Nie ma to jak czekanie 30 sekund :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hm, podejrzane - dlaczego warcrawt dostaje nagle tyle punktów, a np. takie gry jak Runn czy ten Tower defence ledwo się doczłapują? :P Bo autorzy Runnn i Tower Defence nie mają kolegów ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi