Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Widocznie miałem za mało butów by to zauważyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To teraz można dodać różne rodzaje... Jedne przyśpieszą bardziej, drugie mniej... Co wy na to ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co do gołębi pocztowych to ja też kiedyś o tym myślałem w swojej grze :P. Fajna sprawa, jeśli umie sie zastosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To teraz można dodać różne rodzaje... Jedne przyśpieszą bardziej, drugie mniej... Co wy na to ? :D Przecież właśnie tak jest w Almorze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Właśnie... W Almorze wszystkie buty miały "Speed'a"... ^^ Tak jak all rękawice "Attack speed'a". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co tak cicho ?? Zero nowości ze świata almorki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Lepiej, żeby robił w spokoju, niż dawał codzienne aktualizacje i szczegółowy przebieg prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja tam nie wiem, w sumie nic nowego nie widać, a statyczne screeny to mało :P Borek znów przypomina Kojimę, zdradza wszystko a zarazem nic i moment wydania gry jest od razu pierwszym orgazmem pośród wielu które nastąpią w miarę grania aż do momentu gdy zakończymy grę :P Pozostaje zawsze nieodparta pokusa chęci ponownej penetracji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Lepiej, żeby robił w spokoju, niż dawał codzienne aktualizacje i szczegółowy przebieg prac. A czemu nie? Mówiłby nam jaką zmienną dziś stworzył, jakiego sprite'a dziś dodał, współrzędne nowo stworzonych obiektów itp. Joke Lol, możnaby dodać do Atoda kulki dymne (nie wiem jak się to fachowo nazywa :P), którymi rzucają ninje. Rzucasz, jest czarny dym, uciekasz, dym opada i cię nie ma! Jeśli będą, to będą też musiały być shurikeny, katany, czarne pasy i takie tam... Właśnie naszło mi na myśl: będą jakieś skrzynie, które zawierają losową zawartość i pojawiają się raz dziennie, np. w lesie? I coś co było w HS, a nie było w Almorze - skrzynki, beczki z przedmiotami. Uwielbiam rozwalać tego typu rzeczy i patrzeć na dywanik usłany z lśniących się przedmiotów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja to jestem za tym, żeby Borek dał listę tego co w grze musi zrobić (kolejne etapy) i zaznaczał ile każdego ma już w % oraz ogólny postęp, to byśmy wiedzieli jak daleko w polu jest :P Aktualizacja raz na tydzień wystarczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @up Byłoby rox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tak mi na myśl przyszło ja jestem za upgradami ( HS była taka skrzyneczka) upgrady +1 do +3 by często wypadały ale takie od +4 rzadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetris Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ostatnio gram sobie czasami w Obliviona i spodobał mi się jeden pomysł programistów, zrobili jakby system kary, czyli jak by mogło być w Almora: W mieście tryb PvP (Player vs Player) był by ON, ale panowały by takie zasady, jeśli za atakujesz osobę poniżej 10 lvl będziesz musiał płacić grzywnę, wysokości załóżmy 50 szt. Złota, jeśli ci nie starczy, idziesz do więzienia i musisz odsiedzieć swoje (jakieś 15 min). Teraz alternatywa dla wyższych Level'i, jeśli osoba jest powyżej 10 lvl ma możliwość wybrać opcję, że sprzeczkę mogą rozstrzygnąć między sobą na arenie, albo wybrać odpowiedź, że nie chce walczyć i agresor kończy tak samo jak w przypadku "mało Levelowca" Troszkę się rozpisałem ( :boxed: ) i nie wiem czy moja wizja takiej kary będzie możliwa do spełnienia, w każdym razie przemyśl sobie Borek. Ps. Oceńcie czy było by tak fajnie, a jak nie to nic nie szkodzi, nie obrażam się o jakieś błahostki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tiaa , jak zaatakujesz osobę poniżej 10 lvl to guardy powinni na ciebie lecieć XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Toć to bez sensu. Low-levelowcy mogliby bezkarnie podgryzać high-levelowców, którzy nie mogliby się ich pozbyć, bo groziłaby im za to grzywna. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Taaa..... Zły pomysł... :) Wprowadzić wszędzie system pvp by nawzajem się można było zabijać byłoby lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Być może najlepszym rozwiązaniem mogłoby być wprowadzenie takiego czegoś jak zwierzątka: -do zbierania loota -do pomagania w walce -do (np. Papugi którą Borek wymyślił wczesniej :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @up Popieram. Najlepiej kilka rodzajów, np. Leśne, Wodne, Pustynne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a ja jeszcze w żadnym rpgu oprócz souljah nie widzialem cannabis sativa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Makary155: I zamiast Almory powstały by pokemony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Borek dodaj na stronie możliwość dodawania komentarzy do newsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zacytuję ostatnią moją rozmowę z Borkiem. Dotyczyła co prawda innego aspektu, ale też funkcjonalności strony i wyglądu :P po co? to jest strona o gear studio :) a nie o konkretnych grach Zatem komentowanie newsów przy takim założeniu jest zbędne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Borek dodaj na stronie możliwość dodawania komentarzy do newsów i odrazu zaleje gear studio masa pomysłów na nowe gry dla Borka... niebardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Można by dodać miecze świetlne i Yode! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 jak BARDZO ruszysz wyobraźnie to i na tej Almorze co jest teraz znajdziesz i Yodę i jego świetlny miecz (znaczy się jakiś miecz co świeci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Haha, ale mam pomysł. Może w jakimś mieście będzie taki budynek (magazyn), gdzie gracze zostawiają swoje niechciane przedmioty, a jakiś low-level może sobie je wziąść za darmo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 @up: Przyjdzie jakiś low-level i zabierze wszykie. Zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 @up: Przyjdzie jakiś low-level i zabierze wszykie. Zły pomysł. To można by było zrobić jakiś limit (np. 1 item na dzień) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nie grałem w Almorę 1, ale jeżeli nie było to jakiś depozyt itemków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 @up.: już było to poruszone nawet w tym temacie. Oczywiście, że takie coś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi