Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tytuł: GeoStomp Gatunek: zręcznościówka Opis: Jak Super Inko konkurowało z Crazy Labirynts, tak GeoStomp konkuruje z Imo Rampage. Jest to prosta zręcznościówka polegająca na rozwalaniu jak największej ilości wrogów. Można bić combosy, ale nie są tak jak w IR ograniczone do 3 max (może już nie są, ale tutaj robi je się masowo). Można bić ich dziesiątki. Rozgrywka miała być prosta, szybka i efektowna. Sprity są w większości wzięte z mojej gry na PSP pt. Geometry World (która nie była tutaj opublikowana, ponieważ niewielu z was ma przerobione Playstation Portable. Można ją prosto znaleźć na googlach, wpiszcie "geometry world psp"). 6 plansz, 8 rodzajów wrogów (zaliczając niebieskie meteoryty). Download: GMClan mirror Mój chomik Rozmiar pliku: 2507kb Autorzy: Programowanie: Jaklub Fabuła: Jaklub, Grela (twórca Imo Rampage, pomysł oparty na jego grze) Grafika: Jaklub + 6 tapet Muzyka: Marijo end Ruidżi! Arpidżi! (Mario & Luigi: Superstar Saga - midy) Screeny: Mój chomik - katalog Startujemy! 9 combosów i śmierć Szachy nie muszą być nudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Oooooo...bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 fajna gierka :D moje max combo to 13 :P daję 5/5 ;] edit: usunąłem przez przypadek ;( drugi raz ściągam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wow.. Świetne :) piąteczka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 5/5 :) najlepsza mini gra w jaka gralem ostatnimi czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Bardzo fajna gierca, strasznie wciąga ^. ^ Jaklub, jakie twoje największe combo ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 tak GeoStomp konkuruje z Imo Rampage Ha, ha :twisted: nie ciesz się tak Jaklubku w końcu wersja 1.5 dojdzie to ideału już nie zapomnij o grze Low'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Masz coś ? :P Łatwo znaleźć system ;) Ogranicz liczbę "stworków" na mapie ;) 5/5 oczywiście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mam podobnie tyle mi się tych stworków robi, w IR WOW JESTEM W CREDITS.Dużo tych stworkow i poziomów. Mordo ty moja podsunełeś mi pomysł na gre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 3/5... nudne to jest ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 niezaciekawa...... ale w niektórych momentach fajna... szczegulnie te combosy :) :lol2: hmmm ocenka: 3.5/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gdyby nie te meteoryty, byłoby fajne, a tak 3/5 . Kolejna solidna produkcja, tylko trochę dziwny system obliczania punktów. IR jak Ironia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 4/5 nie potrafię grać w takie gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gdyby nie te meteoryty, byłoby fajne Meteoryty wstawiłem jako element zabezpieczający przed leniwymi graczami, którzy po prostu staną sobie w bezpiecznym miejscu i będą zeskakiwać, gdy dobra sytuacja będzie. Za unik meteorytów dostaje się 200 punktów, a gdy ma się combo większe niż 20 (niewłącznie), to można je rozbić. @Uzjel: Wow. @Moldis: 80 ileś, mieliście na początku, ale spróbuję przebić. x) EDIT: (Zapomniałem pliku konfiguracyjnego wsadzić do rara, ale tam) @Wszyscy: Dzięki za dobre oceny. EDIT: 199 combo Teraz przebijajcie. :) Skoczyłem tylko dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 E tam ja miałem 135, i tyle robić to nie żadna sztuka jak te potworki zakryją cała powierzchnię. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 E tam ja miałem 135, i tyle robić to nie żadna sztuka jak te potworki zakryją cała powierzchnię. :/ Ale z czasem tak szybko je się wybija, że aż kończą się wrogowie, od których bezpiecznie można się odbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Fajna gierka ale ciągle mnie rozwalają te kulki niebieskie które spadają z góry xddd te duuuuże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 To z tej samej gry co wcześniej dawałem screena. Tylko chciałem zrobić pod czas gry żeby nie było że listę hakuje ;) A tak to 210 nabiłem max :) I mógłbyś zrobić że zapamiętuje imię gracza. Bo nie zawsze chce się po śmierci (często dość szybkiej i tragicznej) wpisywać to imię i zostaje 'player' :P A później się okazuje że to był jakiś kosmiczny rekord x) Pozdrawiam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 4/5. Sorry, więcej nie mogę dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 3/5 ponieważ nie jest orginalna i jak dla mnie nudna. Graficzka mogła by być lepsza (zbyt widać pixele). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Kompletnie nie umiem grać w takie gry. Best combo: 1, najwieksza ilość zabitych: 3. Staranna i ładna. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 :crying: Kurde wszyscy zapomnieli o Imo Rampage ale i tak je doprowadze do porządku dzięki grze Jakluba 5/5 jakbym oceniał sam siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Bardzo wciąga. I tyle mam do powiedzenia :P Co do bugów: dobrze by było, gdyby nick i wybrana mapa się zapisywała. Oceny: Grafika: 2/5 Tutaj się nie popisałeś - tylko jakieś dziwne klocki :P Muzyka: 5/5 Dobrze się... ekhm... komponuje (?) Grywalność: 5/5 Jak już mówiłem cholernie wciąga ^^ 2+5+5=12/3=4/5 Cztery gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Mialem 3960 score :) Fajna gra daje 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @up cienko a ładnie to tak nie dodawać autorów worms do credits. Dźwięk przesuwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 a ładnie to tak nie dodawać autorów worms do credits. Dźwięk przesuwania W szablonie nie ma w autorach "Dźwięki", więc o nich nie wspomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Aha, już kojarze skąd te dźwięki jak daje enter przy wpisywaniu highscore to mi sie zawiesza :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 JUPI MÓJ REKORD TO 1603000 i 232 komba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A moj to 40 combo i wrogow ok 64 zabitych w 23 sek. gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 5/5 dobra grafika,grywalnosc,fabula to sciagnales ale i tak mi sie podoba :P :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi