andrzej1_1 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zrobiłem kontener. https://gmclan.org/uploader/1450/kontener.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @ up zły rzut ma być izometria. temat żeby nie było że spamuje macie tu mój kosz (trochę duży) pozdrawiam ToMoEX :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dodacie mój domek: Do makiety? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @Up: ładna antena =] Narysowałem taki kosz na śmieci. Dasz gdzieś go tam? Pozdrawiam, Maxpayn :wheelchair: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 karus99 nie naruszam praw autorskich :jezor: ,moja chata i tyle nie przerabiana takim s*******m nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 k***a a to to moja chata https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...ost&p=81597 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Można byłoby z tego zrobić np. linkownię do naszych stron/wizytówek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kosze nawet,nawet :D ciekawe gdzie je umieszcze, w parku? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mój umieść na widoku. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Pragnę wyjaśnić pewną zaistniałą sytuacje tutaj... :] Niezadowolenie pana karusa99 jest w pełni uzasadnione wdł. mnie, popatrzcie tylko chata zerżnięta jak się patrzy... CD-Player nie śmiał nawet zmienić położenia okien wygląd drzwi etc... popatrzcie tylko na klamkę, zmienił tylko kolory dodał to coś na dach i tyle, i myślisz że prawowity autor nie dojdzie że to jego dzieło... wstyd! CD-P, reprezentujesz takie środowisko jak twórcy gier a masz czelność na naszym forum, kraść wypociny innych użytkowników... Kraść dzieła swoich Braci... Wstyd... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Lol fakt, xd nie zajarzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No i znowu ratuje sytuacje :] EDIT: Pan KArus99 winny mi dwa buzi w policzek i jeden lekki w usta. Dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 @Moho dziękuję bardzo za wyjaśnienie sytuacji :* :* :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra, za długo sie takie coś robi, doszedłem do takiego stanu na razie, jak ktoś chce może za mnie dokończyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra, za długo sie takie coś robi, doszedłem do takiego stanu na razie, jak ktoś chce może za mnie dokończyć: Gnysek czemu mi przypomina Gdańskiego Żurawia xD Ciach... Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Gnysek czemu mi przypomina Gdańskiego Żurawia xD bo to jest żuraw przecież :P pamiątka z mojego miasta, tylko nie chce mi się dalej tego robić, bo nie mam pomysłu na wykonanie cegiełek i dachówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mi tez na pierwsze oko przypomina mi tego zurawia. Tylko duzo mu brakuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A oto mój domek :P DOMEK Może być?? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Każda linia pod innym kątem, nie wierze że robiłeś go pixelartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No Kubos, ten domek taki krzywy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 O w morde :blink: a myślałem, że gorzej niż ja to nikt nie narysuje :huh: Sorry za porównania do mnie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ok, teraz ide sie brać za jeden z gorszych modułów na stronie. Może ktoś by mi w końcu pomógł, (pomijam tutaj maximala) edit: teraz robcie domy z przeźroczystym gif. BARDZO mi to skróci prace :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 I gdzie mój Building ?! Partacze... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mój domek: Strasznie długo się to robi :) PS. Jakby co to mam wersję: GIF, PNG i BMP Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Krzychu: Firemark ma swoją trawę i nie ułatwiasz mu pracy robiąc własną. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zakończymy jak się przyznasz że to ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ale co ?domek przyznaje się to nie ja go kopiowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 OMFG teraz się będą kłócic... Ranma proponował bym dac bana im na tydzień... Niech przemyślą swoje zachowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja tylko czekam na magiczne słowo "przyznaję się i przepraszam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Z kłótniami idźcie sobie na PW albo na GG. Jeśli dalej będzie robić śmietnik w temacie, jeden i drugi dostanie blokadę na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi