kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 To ja też poprosze o zapisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Chcę się zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ja też poproszę hoć mam małą depresię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Mnie też dopisz, być może kiedyś wygram choć jedną rundkę xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Siemka, Ja też proszę o zapisanie na tej wspaniałej liście Ligi 24... *_* pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 zgłaszam się do listy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mały błądzik: nie guXio tylko guxio ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Moglibyście mnie też zapisać :) z góry dzięki pozdro :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No to ja też proszę o zapisanie mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 no to ja też sie zapisuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Czy można się zapisać tak w środku trwania bo jak tak to możecie mnie wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 zapisuje sie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 To co zapisujecie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Owszem, zapisujemy. Zostaliście wpisani jakieś 3 godziny temu. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 lol niedoczytałem pierwszego posta s(y)ry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 To ja też poproszę o mnie zapisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 mnie zapiszcie. KASA100-przybywa!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 proszę aby mnie zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mnie tez prosze dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 to mnie takze zapiszcie. edit: ja sie zapisywalem ale mnie tam nie ma. edit2: a soryy jak maximal wroci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 JA CHCE SIE ZAPISAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Widzę, że niektórzy nie zakapowali, że mamy nową listę uczestników. ;p Znaleźć ją można tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 :sp_ike: Mnie też wpisz jaknajszypciej , prośba nie rozkaz . :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Proszę o dopisanie mnie na liste uczestników. :D P.S: Fajnie że jest na stronie głównej ranking :prop: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 mam pytanko kiedy pierwszy sezon ligi się skończy i wyłonicie zwycięzcę, bo bym się dopisał ale pewnie dopiero w drugim sezonie bo teraz jestem sporo w plecy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 mam pytanko kiedy pierwszy sezon ligi się skończy i wyłonicie zwycięzcę, bo bym się dopisał ale pewnie dopiero w drugim sezonie bo teraz jestem sporo w plecy ^^ To jest podział na sezony? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No wiesz wydaje mi się że powinno być zakończenie by wyłonić zwycięzcę i dać mu jakąś nagrodę choćby symboliczną ale nie wiem ^^ bo to tak trochę bez sensu to ciągnąc w nieskończoności przynajmniej moim zdaniem no a skoro to nie ma końca do dopiszcie mnie teraz jeśli spełniam warunki przyjęcia do ligi 24 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neko Rushi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 To i ja bym się zapisał :) Może się nieco sprawdzę xD Co do tych 'gotowych grafik', to nie można używać ŻADNYCH grafik i wszystkie trzeba stworzyć w ciągu tych 24h, czy można użyć wcześniej wykonane przez SIEBIE prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kiedyś już pisałem, że prawdopodobnie będzie takie "podsumowanie" + plebiscyt na najlepszą grę Ligi. :) Póki co radzę gonić Jakluba, bo jak na razie ma nad Wami sporą przewagę. ;p @UP: Grafiki zrobione wcześniej zaliczają się do gotowców, więc wszystkie obrazki musisz tworzyć od zera. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 czyli co już jestem w lidze i mam robić grę na Tura #27 ?? jeśli tak to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi