Tymon Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Gotuje, programuje... szkoda, że Kielce :P... i szkoda, że zajęta.. :P Eve, też nie byłaś tutaj pierwszą kobietą z tego co pamiętam. xD Jeśli już chodzi o same umiejętności... wszystkiego w życiu trzeba się trochę nauczyć, a gadanie kto jest od czego jest gupie. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 po pierwsze... tylko nieliczni potrafią gotować, chyba całe szczęście..Ale najlepszymi kucharzami tak czy siak są faceci. Porównaj ile jest męskich szefów kuchni, a ile żeńskich. :> Eve, też nie byłaś tutaj pierwszą kobietą z tego co pamiętam. xDChyba 3 bodajże (z tego co pamiętam, była fatalnajędza i ktoś tam jeszcze, nie wliczając już Lamparda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Tymonku.. zdążyłam się domyślić, że nie byłam pierwsza ;p Z resztą tego też nie powiedziałam. ładnie to powiedziałeś. Ale najlepszymi kucharzami tak czy siak są faceci. Porównaj ile jest męskich szefów kuchni, a ile żeńskich. :> a potrafisz gotować? btw. pamiętam jędze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ale najlepszymi kucharzami tak czy siak są faceci. Porównaj ile jest męskich szefów kuchni, a ile żeńskich. :>Mówimy o ilości czy jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Mówimy o ilości czy jakości?A to obie te kategorie się wykluczają? Z tego co kojarzę, to w obu nasza płeć jest górą. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Mówimy o ilości czy jakości? nie wnikajmy. grunt, ze się kochać potraficie. co niektórzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ależ oczywiście że o jakości ;> Z tego co kojarzę, to w obu nasza płeć jest górą. :> Racja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 W tym wypadku może i nie. No, ale mówmy już dokładnie, że jest dużo więcej dobrych kucharzy męskich niż dobrych kucharzy żeńskich. :P Równie dobrze można był by powiedzieć "kobieta jest na tyle mądra żeby znaleźć sobie na tyle głupiego faceta który by gotował zamiast niej", ale to tylko taka teza wyjaśniająca dominację mężczyzn w kuchni. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 okropni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A co do umiejętności kobiet, to chyba najlepsze są w lekkiej atletyce ;p @UP: Baidzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ale to tylko taka teza wyjaśniająca dominację mężczyzn w kuchni. :PNom, tylko teza, bo dominacja w kuchni sie bierze z prozaicznej przyczyny... po prostu my faceci mamy bardziej wyczulony smak... :) A co do gotowania, to umiem tyle o ile. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ta, ale tak mówicie, że mężczyźni lepiej gotują itd. ale jak gotować to kobieta do garów a nie wy, mimo, że ponoć gorzej gotuje :P . Coś tu się nie zgadza :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ale jak gotować to kobieta do garów a nie wyI prawidłowo, niech zna swoje miejsce! ;> ^ Idealna synteza, czyż nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Trudno żeby facet pracował cały dzień i obiadki odwalał i jeszcze zaspokajał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Chyba, że to kobieta nosi spodnie. No i nie wiem jak wy, ale ja wolę otruć niż zostać otrutym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 I większość kobiet lubi porządek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 To chyba wada z męskiego punktu widzenia XD < Co to k**** znowu na łózku leży co ?! >. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a propaganja.. myślałam, że na reggae w ostrodzie byłeś i nie odwiedziłes. ale cóz.. no pewnie że byłem, 2 lata temu, rok temu, w tym roku tez bede :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 I większość kobiet lubi porządek ;p A faceci to myślisz nie? Facetom po prostu bałagan nie przeszkadza :P Ale jak raz na rok się posprząta, to przecież jest się z tego dumnym :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 nie wnikajmy. grunt, ze się kochać potraficie. co niektórzy... dokładnie,więc po co mi umiejetnosc gotowania? :P Za dużo talentów też nie wypada w końcu mieć żeby dziewczyny w kompleksy nie wprowadzac heheheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Za dużo talentów też nie wypada w końcu mieć żeby dziewczyny w kompleksy nie wprowadzac heheheh.Coś do wszystkiego, to coś do niczego. Nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ano.. swoją drogą właśnie sobie przypomniałem kilka wątków z wczoraj, apropo co do wszystkiego to do niczego.. Kupowaliśmy ze znajomym fajki, i napisane było że powodują impotencję, więc znajomy sie zbulwersował i poszedł do sklepu wymienić na te ' z rakiem'... mina sprzedawczyni w nocnym roxx. W ogóle wczoraj śmieszny dzień, siedziałem sam w łodzi na pełnej piździe, nie mogąc znaleźć nikogo kto by się napił więc napilem sie sam i pierwszy raz od wieków zacząłem szukać guza, jakiś 3 młodych typków (nie wiem, 16-17 lat może) zaczęło coś do mnie smęcić, więc zacząłem na nich bluzgać (wyliczając w głowie czy mam szanse z trzema)... i co sie stało? Chłopaki głowa w dół i sobie poszli :( Gdzie tu sprawiedliwość? do dupy z takim czymś... A faceci to myślisz nie? Facetom po prostu bałagan nie przeszkadza :P Ale jak raz na rok się posprząta, to przecież jest się z tego dumnym :lol2: święte słowa! popieram w 100% Poza tym co to za facet który nie lubi burdelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ja tam 'męskiego bałaganu' komentować nie będę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Cóż, wystarczy popatrzeć na tą stronę.. mówi o facetach więcej niż tysiąc słów. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Chyba raczej o "chłopcach" :] . Eve, czy Ty postujesz gdziekolwiek na tym forum poza tym tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Równie dobrze można był by powiedzieć "kobieta jest na tyle mądra żeby znaleźć sobie na tyle głupiego faceta który by gotował zamiast niej" ekhem XD No ale to jest dość wygodne nie? A propos sprzątania to powinno się sprzątać codziennie, z pełną dokładnością raz w tygodniu, a nie tak jak tu jeden taki co raz w miesiącu i to na dokładkę zgarniając rzeczy na kupkę na środku pokoju swego. Gdyby nie było bab to faceci by zginęli w stosie brudu XD :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Lol, codziennie :blink: Ja tam sprzątam jak się bardzo nudzę albo ktoś do mnie przychodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 codziennie brudzisz = codziennie sprzątasz. To logiczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Podaj cegłę, podaj cegłę... zbudujemy Babilon... :P Z brudnych naczyń i ubrań. ekhem XD No ale to jest dość wygodne nie?Względnie, nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ph... Ja będę bogiem w tej zabawie i każde naczynie rozwalę na głowie twej :P Będziesz miał Babilooon :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi