Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Po pierwsze, zetnij loczki - to pierwszy krok do zostania wygrywem. xD tak, prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie. Ani to prawda, ani nie zetnę. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bedziom sie kloci z Nikasem jak zostac wygrywem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie. Ani to prawda, ani nie zetnę. :thumbsup: każdy tak mówi, a potem po ścięciu nie może uwierzyć, że chodził jak brudas ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 każdy tak mówi, a potem po ścięciu nie może uwierzyć, że chodził jak brudas ;d Potwierdzam, ściąłem pół roku temu i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie. Ani to prawda, ani nie zetnę. :thumbsup: Możesz nie posłuchać tak cennego protipa i dalej szukać dziewczyny na konwentach My Little Pony. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A-a, masz nieaktualne info. Ja i kucyki to dwie różne bajki od dwóch lat, bo od tamtej pory internet limitowany mam. Poza tym - ja jestem wygrywem, ha. Zawsze byłem i zawsze będę. B) W krótkich wyglądałem jeszcze gorzej, długie pomagają ukryć twarz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 >posiadanie loczków >bycie wygrywem Wybierz jedno. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 >posiadanie loczków i bycie wygrywem O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ściąłem pół roku temu pics or didn't happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 bedziom ciagle kloci sie z nikasem jak byc wygrywem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 pics or didn't happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie kumam długowłosia... Więc z pewnością na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A-a, masz nieaktualne info. Ja i kucyki to dwie różne bajki od dwóch lat, bo od tamtej pory internet limitowany mam. to tak długo istnieje? mam wrażenie jakby to był trend z 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 I jak tam drzwi już pomazane? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 spieprzaj na kwejka, czy skąd tam przylazłeś to nie obrazki-z-neta-galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 google mówi że to nie cosplay, a nawet podaje oryginał. Wydało się po latach. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 gmclany nienawidze was, w czwartek na 18 ide do fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A co, mendy się zalęgły? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 starszych ktorzy wyrywaja laski na sylwestra trzeba sluchac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ho ho, prawdziwa Odwilż Kuców po tym sylwestrze. Kolega z roku też dopiero co ściął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ho ho, prawdziwa Odwilż Kuców po tym sylwestrze. Kolega z roku też dopiero co ściął. >odwilż kuców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 gmclany nienawidze was, w czwartek na 18 ide do fryzjera :thumbsup: tylko nie zapomnij o nas nerdach jak zaczniesz dupy miotać na lewo i prawo, fotki czasem postnij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dzieki gmclan, nie moge uwierzyc ze chodzilem jak brudas foto przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ach, Chell, nie daj się prosić. Poookaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wiesz, ściąć kuca niby ok, ale zależy jak go ściąć... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja wam mowie, ze zarost też jest spoko, ale nie taki niegolony, tylko ładnie strzyżony np. 1-2mm. Moja nie pozwala mi się zgolić na zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Aktualnie nie golę się od 24 grudnia bo moja również nie chce żebym to zrobił. A mnie to tam rybka, nie muszę to super. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ciekawy link z wykopu, przeobrażenie z kuca w normalnego faceta ;) http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_...RHMAdOG9Av5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Najlepiej na końcu. :thumbsup: (mówię to, chociaż sam mam długie włosy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi