SimianVirus7 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Cześć Wszystkim! Dzisiaj po południu dostałem zgodę, a więc organizuje konkurs! Zadaniem jest stworzyć odmienną wersję gry, którą wszyscy znają, np. Skyrim jako strategia/karcianka. Gry nie będą monetyzowane w żaden sposób, a więc nikt nie powinien przyczepić się do praw autorskich. Możecie używać dowolnego silnika oraz technologii, ważne, abyście robili to w pojedynkę, ponieważ przewidziane są nagrody! 1 Miejsce - zwycięzca może wybrać nagrodę z miejsca 1, 2, 3; Human: Fall Flat - Steam Life is Strange Complete edition - Steam Company of Heroes 2 - Steam 2 Miejsce - zwycięzca może wybrać nagrodę z miejsca 2, 3; Random Premium Key - Steam Gothic Universe Edition (1-3) - Steam Minecraft Windows 10 edition - Microsoft 3 Miejsce; Grid 2 - Steam Dirt 3 - Steam Lego LoTR - Steam Lego Batman - Steam Pojedynkują się: Wszyscy którzy maja chęć, nie trzeba się nigdzie zapisywać. Temat: Znana gra w innym wydaniu. Zasady - Gra musi być tworzona w pojedynkę - Projekt tworzony od podstaw - Wybór silnika dowolny - Dozwolona gra 2D jak i 3D Zakończenie: 1 Września 2019 (niedziela), godzina 19:00. Ocenia/ją: zostanie założona ankieta dla ogółu - demokracja. PS: Użytkownik o nicku SimianVirus7 ma bana na nagrodę ale także może brać udział w konkursie. Głosy na jego pracę nie będą wliczane w ranking. Adriann, szpaq99, Konrad-GM i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Hej robi ktoś? Dopiero temat zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ja robię. Jak na razie pracę idą pomału, ale coś tam powstaje. Mam nadzieje, że nie jestem jedyny, bo jestem ciekawy tych gierek. Wczoraj wpadłem nawet na takie coś https://www.youtube.com/watch?v=tPaF7nEFW_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jak on cię odkrył? Tzn jak odkrył że twoja gierka wgóle istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 To nie moja gierka xD tylko chodzi mi o to, że wbił się w temat konkursu zrobił Age od empires w pierwszej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ja też spróbuję coś wyciosać, w Godocie pewnie, ale czasu nie mam praktycznie więc będzie coś durnie prostego A ten FPP AoE fajny jest nawet x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Spoko, ja też za dużo czasu nie mam, spędziłem łącznie może z 3 godziny. W takie buble też się fajnie gierczy, szczególnie jeśli to gry na konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ja myślę o zrobieniu gry którą za dzieciaka zrobiłem jak jeszcze komputera nie miałem tylko PSX na którym zagrywałem się w Command&Conquera. Zrobiłem wtedy karciankę z budynkami i jednostkami z tej gry A zainspirowałem się grą planszową z kaczora donalda Swoją drogą niezłą zrobili składającą się z kilku numerów czasopisma i się ostro zagrywałem samemu ze sobą Konrad-GM, SimianVirus7 i unveres 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 kurczę zrobiłbym coś, już daaawno nie brałem udziału w rywalizacji na gmc. ale teraz niezbyt mam czas bo sesja depresja heh Konrad-GM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Depersję mam pół życia a patrz robię SimianVirus7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 a więc, ktoś coś zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 13 godzin temu, SimianVirus7 napisał: a więc, ktoś coś zrobił? Za trudny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 może zrobimy drugą edycję jakoś w wakacje? chętnie bym coś zrobił, ale teraz mam zalew spraw ze studiami i pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Też nie miałem czasu nawet zacząć, mam tylko rozplanowane co chciałem zrobić, ale prawie nic okodowane. Głównie teraz praca czas mi zabiera, ale jak będzie 2nd edycja to odświeżę swój pomysł pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No ja się sam wyłamałem, także miejmy nadzieję, że druga edycja wypali @exp Znaczy kiedy? Przyszłe wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Może po prostu termin do końca wakacji zróbcie sobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 3 godziny temu, SimianVirus7 napisał: Znaczy kiedy? Przyszłe wakacje? w te wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Kurde mnie CTR NitroFueled pochłonął że zapomniałem gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Pasowałoby zakończenie konkursu koniec sierpnia/września? Tylko czy wtedy wszyscy o tym nie zapomną Czy lepiej może przesunąć termin, a czas konkursu znowu wyniósłby dwa tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Musisz po prostu przypominać. Róbcie dev-blogi i się chwalcie co tam zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dnia 2.07.2019 o 08:09, SimianVirus7 napisał: Pasowałoby zakończenie konkursu koniec sierpnia/września? mnie by pasowało, tylko niech ktoś mi przypomni xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dobrze, a więc 1 września (Niedziela) zakończenie konkursu^^ Przypominajmy sobie nawzajem, bo ja też lubię zapominać Konrad-GM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 zgłaszam sie będę jedyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Halo Halo, Trochę nieładnie zrobiłem, że zniknąłem, przepraszam @exp dziękuje za wzięcie udziału Chciałem popykać w tego quake'a ale link wygasł. Niemniej jednak, wygrałeś. Wygrałeś i obiecałem nagrodę, także proszę, wybierz sobie coś Poczytałem o tej twojej gierce i jeszcze bardziej chcę zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 minusem zwlekania z wynikami konkursu w 2019 jest to, że uczestnicy mogą już dawno nie używać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 4 godziny temu, Chell napisał: minusem zwlekania z wynikami konkursu w 2019 jest to, że uczestnicy mogą już dawno nie używać forum jestem tu częściej, niż myślisz, więc miej się na baczności Dnia 4.11.2019 o 18:54, SimianVirus7 napisał: Chciałem popykać w tego quake'a ale link wygasł chciałem go wrzucić na gmclanowy uploader, ale z jakiegoś powodu nie mogłem i nadal nie mogę. nowy link: https://www115.zippyshare.com/v/pAmVzIeO/file.html może ktoś umie to zarchiwizować co do nagrody, nie sądzę, że będzie to konieczne, skoro tak de facto z nikim nie wygrałem ale może następnym razem, który, mam nadzieję, nadejdzie! SimianVirus7, Wojo i Chell 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Strasznie klimatyczna świetne! Niestety umarłem przy drugim robocie Kolejna gra która udowadnia mi, że nie musi być wodotrysków, żeby dobrze się bawić. exp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi