Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Spoko, wszystko bierzemy pod uwagę. Póki co, to ja muszę się najpierw wygrzebać z ponad tysiąca kont spambotów i to ręcznie, bo nie ma porządnego mass prune, a z bazy nie mogę ot tak usunąc, ehhhh. Uzjel i I am vader 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 also sobie chwilkę znalazłem to kombinowałem jakbym widział nowe logo. Nie jest to projekt doskonały, a w małej rozdziałce nic nie byłoby widać, ale osobiście uwzględniłbym w nim nacisk na minimalizm, przywiązanie do dawnego kultowego młota, a żeby utrzymać ścisły programistyczny charakter można ugrać taki właśnie element geometrii przestrzennej, a font schludny i bez wydziwiania. Chcielibyście może mniej więcej w taki kierunek pójść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Mnie się nie podoba jakoś tak. Edit: Może jako oddzielna grafika, ale nie jako element forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Teraz logo ktoś fajne wykombinowal. Powoli przyzwyczajam sie do nowego gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 W sumie teraz logo nie musi już nawiązywać do logo starego GMa. Może po prostu nawiązywać do programowania (gier) albo liter GMC. W stylu (G i C w logo): Czołg Krymski i Korodzik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie podoba mi się ten młotek. Kolorystyka nie pasuje to na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Cokolwiek będziecie robić, róbcie to w wyższej rozdzielczości, bo aktualne logo jest troszkę rozmazane na telefonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Najlepszym logiem będzie oczywiście to ;) Uzjel, gnysek, ANtY i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Właśnie młotek dla gmclanu jest czymś w rodzaju kolorkow w logo pepsi. To element rozpoznawalny od dawna Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 propozycja gnyska jest jak dla mnie bardzo na miejscu. Na pewno pasowałaby w realia programistyczne no i idzie z duchem czasu. Nie patrzcie na to gówienko co wyskrobałem wcześniej, wstyd. Usunąłbym, ale czekam tylko aż mnie chell zjedzie, by mu przykrości nie robić. Tak czy inaczej jestem za inwencją gnyska, ale dobrze byłoby pokombinować, by jednak jakoś zawrzeć w logo ten kultowy młot. Posiedzę dzisiaj to coś jeszcze pokombinuję sam. Chell, Uzjel i I am vader 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 dowiem się gdzie pracujesz i ci usunę tego powerpointa, naprawdę I am vader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Moja luźna propozycja bazująca na pomyśle @gnysek Ranmus, I am vader, Czołg Krymski i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bardzo schludnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 bardzo fajowo tramur, widziałbym to. Ja dorzucę parę moich propozycji na szybko Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Panowie, taka podpowiedź, bo jak mnieniam jednak nie będziemy się zawężać tylko do Game Makera. Młotek już nie musi być naszym logiem, a nazwa nie odnosi się do Game Makera, lecz do Game Makers czyli twórców gier. Tramur, super logo, ale trochę komuną wieje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Skoro młotek to za mało to może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 10 minut temu, Ranmus napisał: Tramur, super logo, ale trochę komuną wieje. :P Poszedłbym o krok dalej i hasło "Każdemu według potrzeb" uczyniłbym mottem GMCLANu ??? Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Czy tylko ja w tym temacie nie mam zdolności graficznych? Ładne propozycje, jedne bardziej drugie...no cóż, mniej, ale nadal nie widzę niczego co by mnie złapało za jajca. Przydałoby się jeszcze kilka propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 32 minuty temu, Ranmus napisał: Panowie, taka podpowiedź, bo jak mnieniam jednak nie będziemy się zawężać tylko do Game Makera. Młotek już nie musi być naszym logiem, a nazwa nie odnosi się do Game Makera, lecz do Game Makers czyli twórców gier. Tramur, super logo, ale trochę komuną wieje. :P Już to pisałem, ale jak widzisz nie słuchają :P Stare logo nawiązuje do GM5, a jak wiadomo już nawet GM8 w 2011 odeszło od niego. Albo dla tradycji zostawiamy to co teraz (tylko trzeba by jakieś hi-res przygotować), albo robimy coś bardzo odległego z myślą o ogólnie tworzeniu gier. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Młotek jest właśnie kozacki i nie nawiązuje do obecnej zebatki gma, więc jesli chodzi o tematykę forum to logo będzie tu fajnie pasować tym bardziej że to byl symbol tego forum od lat tramur, Threef i Uzjel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 jeżeli mielibyśmy się skupić bardziej na haśle "game makers" można zawsze pójść w takie klimaty Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dlaczego ostatnia propozycja czołgi przypomina mi cycki? Może to przyzwyczajenie? Czołg Krymski i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @Czołg Krymski, uważaj żebyś zaraz w General Motors się nie zamienił ;) @Ranmus, może faktycznie skoro młotek nie jest używany od tak dawna w GM, że prawie nikt go nie kojarzy to go można zostawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 poddaję się tramur, Morro, I am Lord i 4 innych 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Threef 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @tramur echh https://www.hipsterlogogenerator.com/ tramur i I am vader 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Czołg Krymski napisał: jeżeli mielibyśmy się skupić bardziej na haśle "game makers" można zawsze pójść w takie klimaty Game Makers' Clan - a nie Game Makers clan. Dopełniacz saksoński robi różnicę :) I am vader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 ano. To zmienia kolej rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planszowy Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jak wszyscy coś wrzucają to ja też się dorzucę Dester 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 kurcze, osobiście nieco mieszane uczucia mam. Bardzo sprytne i zmyślne wpisanie młotka i liter, ale nie wiem czy nie nieco przekombinowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi