Wn3ku Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Hej, Chcę przygotować wpis na temat polskich gier stworzonych w GMie. Jako młodziak kojarzyłem wszelakie Makery z banalnymi, bezsensownymi grami i chciałbym przedstawić mniej ogarniętnym ludziom jak to wygląda w praktyce i co przy odrobinie umiejętności można wyczarować w tym narzędziu. Znam kilka tytułów, jednak może Wy podsuniecie mi jeszcze kilka, które pomogą stworzyć "pełnometrażowy" wpis, lub film. Z góry dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jeżeli nie gadałeś z Nikasem(Top Hat), a pamiętam, że gadałeś, to zamów do niego. Dodatkowo jest jeszcze TeeGee(Cinders) z moacube. Dostał się na steam. Poza tym całkiem ogólnie możesz wspomnieć o sukcesie gier gm'owych na steamie: Hotline Miami, Spelunky, Risk of Rain, Cook, Serve, Delicious, Stealth Bastard, Gunpoint(CHYBA) itd itp, pełna lista wala się gdzieś na yoyogames. -LeD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Magi to chyba pierwsza polska gra gmowa, która robiła hajs(?). Jeszcze Attack on Colony było dosyć znane i lubiane na scenie międzynarodowej. Poza tym nie wiem, co można dodać. Z większych polskich tytułów kojarzę Almorę wyewoluowaną z Hidden Sword i Triberian, jeszcze były Backi propy. Polskie Beaver Interactive coś tam robiło, ale nie wiem nawet, co w końcu wyszło z tego. Tak czy inaczej, to wszystko stare dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wn3ku Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Chyba wszystkie gry od MoaCube są oparte na GM, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Chyba wszystkie gry od MoaCube są oparte na GM, nie? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 TUPEKhttps://play.google.com/store/apps/details?...earstudio.tupek Bardzo ładnie zarabia na reklamach i jest zrobiona w GM :)Almora Darkosenhttps://play.google.com/store/apps/details?....AlmoraDarkosen Wersja mobilna Almory, która jest aktualizowana na bieżąco i właśnie zaczyna się rozwijać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A o Warlocks vs Shadows zapomnieliście? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 To Unity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 co prawda nie odniosła spieralnego sukcesu ale swego czasu była popularna wśród piratów :) http://www.desura.com/games/never-heard-from-ever-again (Nie ma to jak bezwstydna autopromocja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jeszcze jedną kojarzę naszą Desurową, tą taką w stylu rysowanej na kartce. Nie pamiętam nazwy może ktoś pamięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 nie wiem czy o tym mówisz, ale chyba psyś zrobił coś w tym stylu też (i propa robił ale to dawno temu, chyba nawet dema nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jeszcze jedną kojarzę naszą Desurową, tą taką w stylu rysowanej na kartce. Nie pamiętam nazwy może ktoś pamięta? Bad Dream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Aha to jeszcze jest no tak. Ale miałem na myśli platformówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 To nic takiego sobie nie przypominam... ale od siebie dorzucę że Uzjel przecież robi dużo dobrego! Turris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Nie no bez przesady. Jedynie może Space Grinder by się nadawał, chociaż już jest dość stary. Nowe gry ode mnie będą dopiero w tym lub przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Lord, staszek - kaszanka i tłuste skwary? nie pamiętam, żeby to miało się jakkolwiek wybić, ale tylko to mi się kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja z gier propy to najmilej spartana wspominam to była fajna gierka jakby ją teraz przerobił na Androidy to by się pół polski w autobusach zagrywało. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 To https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=31181&hl= zdaje się było na Desurze albo jest nadal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=27449 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi