Dester Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bardzo oryginalne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 bLaze, włącz Cortanę, będzie fajniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Pulpit mam pusty, z tapetą Windowsa10. Ale chwalę się nową, większą przestrzenią roboczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Masz na myśli te dodatkowe pulpity w windows 10? Według mnie źle je zrobili. Swego czasu korzystałem z ubuntu i lepsze tam to było według mnie. I czasem się psuje pasek. W sensie jeśli mam jeden pulpit i tam włączony Google chrome, to w drugim pulpicie go nie widzę na pasku. Ale niektóre aplikacje czasem coś jebią i są zawsze włączone. Takie tam dopatrywanie się pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Nie :) To jest JEDEN widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czekaj, czekaj. Masz taki jeden wielki monitor czy jak? ;d edit: zawiecha mózgu. Masz jakoś parę monitorów ustawionych tak, że działają jakby pod jeden pulpit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mam dwa monitory, w tym jeden ultrapanoramiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie miałbym gdzie takiego monitora trzymać :D Mam 2 monitory jeden ale nie mam przestrzeni by je postawić, smutek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Awesome keyboard Myszka też fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 taka 5/10, osobiście nie lubię podstawek pod nadgarstki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 najlepiej kupic klawiature za dyche bo okruszki i tak powpadają do środka a takiej nie szkoda wymienić na nowszy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 wiem że to było żartobliwie ale w sumie to prawda, jaki jest sens kupowania drogich klawiatur? drogie myszki rozumiem, ale w klawiaturach różnica to jakieś tysięczne ułamki sekundy czasu reakcji i podświetlane przyciski. (ta sama klawiatura za 30zł od 2008 here B) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No tak, zgodzę się. Ale oczywiście też jest dolna granica i można kupić klawiaturę w której wciśnięty klawisz nie odskakuje. :D Ja polecam pokampić na allegro. Sprzedawane są na aukcjach po 20zł myszki i klawiatury z biur. Ja chyba każdemu się chwalę że kupiłem oryginalną Microsoftu za 16zł. W ogóle teraz zrozumiałem o co chodzi z tak dużymi podkładkami pod myszki. Moja jest tylko 2 razy większa od myszki a sam mam 2 monitory. Do tego myszkę mam ustawioną na 1600 DPI. Nigdy nie rozumiałem jak ktoś może mieć myszkę 4000 DPI i podkładkę rozmiaru poduszki. No ale jak ktoś ma 3 ultrapanoramiczne monitory to może sobie pomachać. :D Btw ustawiłbym sobie tapetę z napisem "ultrapanoramiczny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Akurat ta klawiatura skusiła mnie dużą ilością makr i konfigurowalnymi przyciskami. Podświetlenie jest do pupy, bo pod takim kątem jak się siedzi, to nie widać w co się uderza; mam to szczęście że nie patrzę na klawiaturkę jak piszę. Threef, a ustawię sobie taką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 okruszki i tak powpadają do środka Mi nie. Wystarczy oduczyć się jedzenia przy komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja sobie ustawiłem DPI na maxa ale w systemie spowolniłem, nie wiem czy to jakoś wpłynęło lepiej na prezycję ale odnoszę wrażenie że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamsterMan Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dawno nikt się nie chwalił pulpitem, ja pochwalę się swoim (i tapetą przy okazji :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Mac? o.O No tapetka zacna, kto Ci narysował? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 znów mi przypominacie o porządkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kupiłem laptop miesiąc temu i nic na nim nie robię, bo mi go szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jako jedyny z gmclanu osiągnął coś większego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Chyba nie jedyny :) Gry to robić można by the way, jak się przerzuciłem w 100% na webdeveloperke to od września siedzę w domu i jest kasa i to nie mała :) EDIT: Ogólnie to siema, z rok mnie tu nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Powiedz mi kto tutaj osiągnął coś więcej niż baca i bagno ? Bagno pracuje w jednej z największych firm informatycznych na świecie a Baca przez pewien okres czasu miał najpopularniejsze aplikacje w wietnamie w sklepie play. Oczywiście jest też tutaj trochę osób, które też zrobiły spoko gierki i wylądowały one na steamie np. Nikas i Anty za co szacun, ale i tak moim zdaniem Bagno to osoba, której należą się największe gratulacje. Najgorsze jest to, że nikt tego nie dostrzega a sporo osób hejtuje go tutaj tylko i wyłącznie za wygląd (jakby to miało dla was znaczenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ładne auto, adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 jak się przerzuciłem w 100% na webdeveloperke to od września siedzę w domu i jest kasa i to nie mała :) word m8. True. Ale BolesneMiętoszenieWora brzydkie @AntY. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 No to i ja pokażę. and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi