Fervi_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Chyba chodzi o to, by komputer nie włączał się minuty jak to ma w zwyczaju przeciążona Wingroza, tylko 20 sekund, jak to ma w zwyczaju Linux na kiepskim sprzęcie (Evilus chyba ma starocia :D). Osobiście uważam, że dobrze odchudzony Linux i ładnie zrobiony (np. Lubuntu), jest lepszy od tych ciężkich Gnomów (tzn. znam LXDE i wiem, co i jak (Gnome też). więc z nie mam problemów z nim) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wracam ze szkoły, odpalam kompa, idę do kibla, wracam do odpalonego kompa. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 @Shocker: :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Hmm... a może po prostu dla nas wygląd jest zbędny w OS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mnie już nudzi to ciągłe wstawianie 10 pixeli na krzyż + tapety zamiast pulpitu, nie wiem co w tym takiego fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Co to jest za moda na minimalizm teraz Mnie już nudzi to ciągłe wstawianie 10 pixeli na krzyż + tapety zamiast pulpitu, nie wiem co w tym takiego fajnego Popieram. Nie lepiej zrobić temat "Fajne tapety" :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chyba chodzi o to, by komputer nie włączał się minuty jak to ma w zwyczaju przeciążona Wingroza, tylko 20 sekund, jak to ma w zwyczaju Linux na kiepskim sprzęcie (Evilus chyba ma starocia :D). Osobiście uważam, że dobrze odchudzony Linux i ładnie zrobiony (np. Lubuntu), jest lepszy od tych ciężkich Gnomów (tzn. znam LXDE i wiem, co i jak (Gnome też). więc z nie mam problemów z nim) Fervi Moj sprzet spokojnie uruchomi KDE4 i GNOME 2/3 ale po prostu nie lubie przerostu formy nad trescia (666-kolorowe ikonki i theme-y z kolorami teczy - fuj!) dlatego mam FVWM2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Myślałem, że nie lubisz takiego stylu :) O tapetę chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak z fajnego anime i postać, którą lubię to jak najbardziej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzisiaj wieczorem mocno ogarnąłem pulpit - wszystko z niego dałem na dysk D do folderu "z pulpitu" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 @Bedziom Fajna tapeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dzięki :D Taka prosta, nieskomplikowana :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ja od zawsze mam niebieska tapete i jest cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 @bedziom: badziewnie piszesz, robisz badziewne gry, a teraz nawet masz badziewny pulpit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 mam skórke mac'a, bo mi sie podoba i kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Skromniutki Dock, lepiej WinMac'a zamotać Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja mam mocno nie ogarnięty pulpit ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 krynior musial sie oczywiscie pochwalic ze to on jest tramur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 krynior musial sie oczywiscie pochwalic ze to on jest tramur Cicho, nie tak głośno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 krynior musial sie oczywiscie pochwalic ze to on jest tramur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Proszę wlepić temu Panu na górze warna za nadużywanie wielkości czcionki i szerzenie nieprawdziwych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 @piotrek: idź z tym afiszowaniem swojej bezsensownej wiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Teraz spróbuj tylko wrzucić swój pulpit z jakąś kometą na tapecie to ci żyć nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dzisiaj wieczorem mocno ogarnąłem pulpit - wszystko z niego dałem na dysk D do folderu "z pulpitu" Nigdy tego nie zrozumiem. Pulpit jest chyba po to, żeby trzymać na nim pliki "pod ręką" a nie zachwycać się porządkiem i tapetą :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nigdy tego nie zrozumiem. Pulpit jest chyba po to, żeby trzymać na nim pliki "pod ręką" a nie zachwycać się porządkiem i tapetą :x Gorzej jak ci ikonki wyłażą za ekran, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 @bedziom: badziewnie piszesz, robisz badziewne gry, a teraz nawet masz badziewny pulpit... Prawda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Tym razem nie ma homoerotycznych dowcipów na pasku zadań. Chcę być czysty i niewinny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi