Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W końcu nasz kochany Paqoo (Łukasz Grodzki), wieloletni użytkownik gmclanu, biznesmen od siedmiu boleści dorobił się porządnej reklamy w internecie: http://www.wykop.pl/link/1504299/powazny-g...ampaign=HityTop Brechtłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja wczoraj wrzuciłem jego film ,który był na stronie głównej youtube w polecanych. Nie wiem co o tym sądzić tym bardziej ,że przybywa zgłoszeń na jego temat na stronie dodajoszusta. Na plus może wyjść wygląd nowej strony chociaż i tak się przycina i mimo takiego samego wyglądu każdego z okienek jest wielki bałagan. EDIT:Coś mi się wydaje ,że to z gotowego szablonu ale nie wiem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 przypnijcie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ranma na SB wszyscy gadali o tym parę dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 On wie, tylko niektórzy może akurat nie byli na SB, a sytuacja dość śmiechowa (w sensie że przezabawna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Smutne troche Chociaż chyba każdy z nas chciał stworzyć własną firmę i zarabiać miliony - nazywaliśmy to Team'ami :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 To zapytam jeszcze tutaj: czy ktoś ma backupy strony aukcji na Świstaku, na której nasz niestrudzony biznesmen próbował niegdyś sprzedawać ebooka sklejonego z artykułów z GMClanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nie śmiejcie się z Paqoo, on ma bardzo legalny certyfikat, można mu zaufać. Właśnie mu zleciłem stronę dla mojej korporacji. Ba, zatrudnił go prezydent Komorowski! Z tej stronki Też se takie zrobię, i zostanę poważnym biznesmenem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Aż się ciepło robi jak słucham tego głosu~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 <Tu wstaw filmik> wat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jezu masakra :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 http://demotywatory.pl/4127692/Mistrz-autopromocji Kto wstawił go na demoty? przyznawać się;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Taa, a do tego ludzie się nad nim litują, że 'przecież to, że nie umie się pokazać dobrze na filmiku, nic nie znaczy'. Silly nation, nie znają go. :( Koleś wie co robi, o czym mówi i osoby zainteresowane, z pewnością się do niego zgłaszają. Nie rozumiem z czego śmiech bądź drwina, ma pomysł na siebie i z pewnością zarabia pieniądze i to nie małe na polskie realia. Samo wstawianie tu filmiku to jakaś głupota i pomyłka ze strony "inteligenta" w postaci autora tego mema. Tępota sięga granic. Po co wystawiać tu takie filmiki? Zazdrościcie że ktoś ma pomysł na życie? Jego filmik dotyczy jego biznesu, nie podoba się to nie oglądać, nie jest to może szczyt marketingu ale znów nie bądźmy tacy krytyczni. Większość z was nawet nie potrafi nagrać takiego filmiku i umieścić go w sieci, nie mówiąc o stworzeniu czegokolwiek. Krytykiem łatwo być, gorzej być twórcą, koleś pracuje na siebie, a wy w najlepszym wypadku będziecie niewolnikami na etacie. Co innego że powinien popracować nad przekazem jak już zabiera się za nagrywanie czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ależ panowie, wy się nie znacie! On ma swój własny pomysł na biznes i wdraża go w życie! Coś osiągnie i za 5 lat będzie dużo zarabiać, ba, już dużo zarabia! A nie jak wy na dupach siedzicie i głupoty w internecie wypisujecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Taa, a do tego ludzie się nad nim litują, że 'przecież to, że nie umie się pokazać dobrze na filmiku, nic nie znaczy'. Silly nation, nie znają go. A może chciałbyś powiedzieć to samo w sądzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Groźnie zabrzmiało;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przynajmniej nie jestem manekinem i nie mam przyczepionego sztucznego uśmiechu żeby dostać kasę klienta jak 75% ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przynajmniej nie jestem manekinem i nie mam przyczepionego sztucznego uśmiechu żeby dostać kasę klienta jak 75% ludzi.ale sztuczne wonsy już tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Powiem, że chłopak ma jakieś swoje (nawet jeśli chore) aspiracje, tylko chyba nie wie jak je wykonać. Też zawsze chciałem mieć własną firmę produkującą gry, ale wszyscy spier ... uciekali i zostawałem sam Sad Fervi is Sad Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zacytuję z komentarza na wykopie: Żule też mają aspiracje i marzenia, a to, że to zawsze pełna flaszka i dom nad głową, to co innego. Zaraz narysuję komiks. EDIT: Ja nie oszukuję, a jak ktoś pisze, że oszukuję, to znaczy, że sam jest oszustem lub został oszukany Żeby łatwiej zrozumieć: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Groźnie zabrzmiało;d CHCECIE MNIE ZNISZCZYĆ, BĘDĘ Z WAMI WALCZYL GNIDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 CHCECIE MNIE ZNISZCZYĆ, BĘDĘ Z WAMI WALCZYL GNIDY Przed oczyma pojawił mi się obraz Paqoo, krzyczącego tak z rozpaczą wniebogłosy, gdy go głowa zaswędzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 NIE ŚMIEJCIE SIĘ Z NIEGO ON JEST BIZNESMENEM ZARABIA POWAŻNE PIENIĄDZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 NIE ŚMIEJCIE SIĘ Z NIEGO ON JEST BIZNESMENEM ZARABIA POWAŻNE PIENIĄDZE Dzięki za Caps lock, wiesz - wzrok już nie ten Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 NIE ŚMIEJCIE SIĘ Z NIEGO ON JEST BIZNESMENEM ZARABIA POWAŻNE PIENIĄDZE Jak to? To ty hejtujesz kiedy nie jest to wymagane, a obraniasz kiedy wszyscy hejtują? Nie jesteś zwykłym hejterem. Jesteś hipsterem i hejterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jak to? To ty hejtujesz kiedy nie jest to wymagane, a obraniasz kiedy wszyscy hejtują? Nie jesteś zwykłym hejterem. Jesteś hipsterem i hejterem. Ojapierdole, Chell tylko zastosował sarkazm.. D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 sarkazm.. D: Może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 naprawde nikt nie zalapal? :( http://www.dodajoszusta.pl/historia/3278-p...jonowanie.htmls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Bardzo pocieszny typ, ale krzywe akcje i chore poglądy go niszczą :( . Skąd ta destruktywność w ludziach. Szczerość to nie wszystko, głupie poglądy tym bardziej :)) . Pewne sytuacje ciężko wybaczyć, oszustwo to oszustwo. Dzięki Ranma za wstawienie, bo nie wiedziałem, że aż taki fejm zyska. Hehe. Swoją drogą, pomijając naiwność i najzwyklejszą w świecie głupotę Paqoo, boli mnie także nadmierne spinanie dupska o niego :) . Ot, można się pośmiać, można kibicować, można pouczyć. Ludzie, byle bez hejtów, i tak troszku szkoda go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi