Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Obviously planujemy dawać graczom wpływ na rzeczy, których jeszcze nie ma w grze, każda jednostka ma własny koszt punktowy, ktory się zresztą zwiększa poprzez level-upowanie, kupowanie jej nowych broni, czy też uczenie nowych umiejętności. Także dodawanie nowych ras z odmiennymi cechami wcale nie oznacza, że gra nagle straci na balansie, i też nie musimy dzięki temu mieć kilku typów jednostek odgórnych, każda jednostka jest inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 OK, jest lepiej. ;) Jak mówiłem czekam na więcej. E: Cholera, muszę częściej pisać na GMClanie że coś mi się podoba, bo teraz już tylko hateuję i pomagam w kodzie początkującym. :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 spoko, nie było wyjaśnione z naszej strony to nic dziwnego, że nie wiedziałeś jak to ma wyglądać. Z drugiej strony wszystkiego też nie napiszemy, bo 1. kto ma na to czas, jak grę trzeba robić 2. kto by to czytał, a tak wiemy chociaż gdzie warto wyjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 coś takiego hmm, wiem, na razie animacje placeholderowe bardzo, teksturki jednostek też do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kolejny redesign gry? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Uwielbiam strategie i taktyczne wiec zapewniam ze jesli kupie, bede surowy. Edit: Chcialbym dodac, ze masz sie za game designera, co jest bardzo odpowiedzialna pozycja, a ciagle redesigny to oznaka zlego designera, bo kazda zmiana kosztuje czas i pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 to bedzie na androidy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 lord: hmm, raczej po prostu zabieramy sie od nowa za projekt. roznica w skillu i doswiadczeniu jest na tyle duza, ze to co 3 lata temu meczylismy przez pol roku teraz ogarnelismy w tydzien i jest to bardziej ogarniete, wydajne, etc. w gruncie rzeczy premise i gameplay pozostaja takie same. jednakze gdybysmy nie wprowadzili jakichs zmian to by byla glupota, wtedy po prostu nie widzielismy niektorych problemow, a tym bardziej rozwiazan na nie. chyba, ze chodzi ci o grafe, ale to jest akurat najmniej istotny element i na pewno nie jest to finalny wyglad gry wojo: mozliwe, ale na razie sie na tym nie skupiamy (chociaz na tablety i ipady nie widze przeszkod) vader: hmm, licze na surowosc ale tez konstruktywny feedback ;) btw: closed bete mysle ze realnie mozemy wstartowac w czasie 2-3 miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Pamiętam 1 betę co dałeś online i się grało świetnie tylko padało, mam pewne nadzieje co do tego projektu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 tez ten okres bardzo dobrze wspominam, pozostaje tylko odjebac ######sta gierke :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Poza grafiką wiele tu nie ma. Wydaje się dosyć low poly jak na 2016. (Kolorystyki nie oceniam, mam osobisty wstręt do bright fantasy) (Mimo wstrętu poleciłbym zmienić shading na pasujący do tej cukierkowości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Dat skały <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Miejscami pustawo, ale konkrecik ogólnie. Co do modeli to skały i skrzynka naprawdę imponujące. Dziwaczne są tylko te dynie na dole, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 dobrze że siatka nie jest już z particlesów bo to było okropne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 @wojzax: to za bardzo zeskalowane grzyby xD @lord: ano, paskudne były bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 grałbym : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Osobiście uważam, że przed wrzuceniem na GL powinniście poprawić animacje, są zbyt sztuczne, zwłaszcza rzuty. Tak poza tym jest git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 hmm, no wlasnie, skoro juz o tym mowa: STEAM GREENLIGHT - proszę o głosy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 No cóż..macie mój głos ale szczerze mówiąc nie jestem przekonany, to wygląda na strasznie niedopracowane a wy już wyskakujecie ze steamem. Screeny pokazują ciekawą grę ale na filmiku wygląda to bardzo słabo:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Spokojnie, to tylko Greenlight, muszę przypominać z jakim filmikiem robiliśmy GL do Warlocksów? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Faktycznie animacje possysają mocno, przejścia między nimi są za sztywne. Muzyka do trailera też niezbyt dopasowana sugeruje jakieś klimaty cmentarne a gra kolorowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Mocno mnie filmik zaskoczył, naprawdę kiepsko w akcji to wygląda a muzyka pasuje do rozgrywki jak Benny Hill do pogrzebu.Nie znam się na GL ale jeżeli to ma być forma promocji to raczej zniechęca-pół roku za wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Warlocsky miały znacznie lepszy trailer wg mnie na GL. Głos oczywiście oddany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Serio chłopaki? Przecież to jakościowo wlepiej niż 95% nowych gier na Steamie (nie odpowiadam za uszkodzenia mózgu) http://store.steampowered.com/app/464040/?...1_7_7_230_150_4 http://store.steampowered.com/app/524120/?...1_7_7_230_150_3 http://store.steampowered.com/app/508140/?...1_7_7_230_150_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Emmm... niby tak ale wciąż jakoś nie przekonuje mnie ten argument:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To że wygląda lepiej od Ultra-hiper-shitów 0/10 to chyba taki średni argument;p edit.Nie wiem jak to powiedzieć ale całkiem szczerze to chyba lepiej jednak oglądało mi się http://store.steampowered.com/app/524120/?...1_7_7_230_150_3 Aczkolwiek nic do gry nie mam, chętnie bym pograł bo zapowiada się ciekawie , ale film klapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Pliiis Uzjel, nie zniżajmy się do tego poziomu ANtIego chyba stać na więcej prawda? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dobra, dobra, rozumiem, to poproszę konkretnie co do zmiany, żeby nie było aż tak słabo? Animacje do zmiany, co dalej? Które najgorsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 1.Bezwzględnie muzyka- totalnie inna z zupełnie innej bajki (np https://www.youtube.com/watch?v=8wfp4P3rEIc) 2.Praktycznie wszystkie animacje są przeciętne- ale ataki "pchnięcia" i efekt obrażeń najgorzej się prezentują 3.Jaszczurki nie podobają mi się w ogóle pod żadnym względem 4.Prezentacja rozmieszecznia jednostek na początku trochę zbędna 5.Ogólnie wybraliście trochę nudną akcję, jakiś płotek, duży mutant i kilka jaszczurek- może by taką prawdziwą bitwę (nie wiem jaki jest limit jednostek w starciu-ale np 10vs10).Otwarte pole,jakieś ataki dystansowe,flankowanie,magia-ogólnie sytuacja zaplanowana nie będąca chaosem- i tak żeby było widać że w grze jest więcej niż 2modele postaci- choć fakt że jak będą dobre animacje i projekty postaci to nie będzie to tak naprawdę potrzebne ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi