Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no wlasnie nie jestem w stanie powiedziec, ale na pewno sie czesto przewijalo bo inacczej bym nie kojarzyl, a na YT "black & white theme" wyrzuca miliard wyników o pokemonach :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 "black & white theme -pokemon" Minusem możesz odejmować słowa kluczowe których nie chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no wlasnie nie jestem w stanie powiedziec, ale na pewno sie czesto przewijalo bo inacczej bym nie kojarzyl, a na YT "black & white theme" wyrzuca miliard wyników o pokemonach :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 jeest! :D dzieki Photel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 gmclany, szukam jakiejs takiej starej gierki w ktorej gralo sie postaciami ze zwariowanych melodii. za dużo nie pamiętam - mapa coś jak w shovel knight i generalnie jedna rozgrywka to była seria minigierek w której konkurowało się z AI liczę na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jeżeli chodzi o grę na NES-a, to: Tiny Toon Tiny Toon 2 Powinny być też wersje online tych gier, wystarczy mieć Javę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Szukam gry na pc w której było się (chyba) psem który był kelnerem. Była tam restauracja. Ten pies strasznie szybko biegał. Co każdy poziom (lub co dwa) zostawałały dodawane nowe rzeczy które można było dawać klientom. Zna ktoś ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wie ktoś gdzie znajdę bananagate 2011? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Który to odcinek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 S2E102 The Parrot Trap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Poszukuję anime lub mangi o głównym bohaterze który zamiast walczyć bicepsem, walczy umysłem, że tak powiem. Chodzi mi o coś w stylu Code Geass, Death Note. Mogą być shouneny, seineny, ecchi, byle było j.w. Nawet nie muszą to być walki, jakieś zwykłe szkolne życie, okruchy życia, mogą być ;) Dodatkowo, szukam też jakiegoś naprawdę dobrego psychologicznego anime, ew. mangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Z psychologicznych Ergo Proxy, Evangelion, Aku no Hana (tho to było ciężkie przeżycie), Higurashi... Btoom!, Gantz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Log Horizon wydawal mi sie wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Poszukuję kolejnej rzeczy. Tym razem jakiegoś naprawdę dobrego poradnika do robienia gier 3D w Game Makerze. Czytanie dokumentacji mi coś za bardzo nie idzie, a od analizowania przykładów, tylko dałem radę ogarnąć robienie ścian i poruszania (plus mgła :3 ). Niby szukałem po internetach, ale coś mi nie idzie ;< Nie chcę robić bezsensownego kopiuj-wklej. Oczywiście może być po angielsku, to najmniejszy problem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pytaj u nas, mamy parę expertów od 3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 co za bezwstydna autopromocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 :P Cicho tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Poszukuję kolejnej rzeczy. Tym razem jakiegoś naprawdę dobrego poradnika do robienia gier 3D w Game Makerze. Czytanie dokumentacji mi coś za bardzo nie idzie, a od analizowania przykładów, tylko dałem radę ogarnąć robienie ścian i poruszania (plus mgła :3 ). Niby szukałem po internetach, ale coś mi nie idzie ;< Nie chcę robić bezsensownego kopiuj-wklej. Oczywiście może być po angielsku, to najmniejszy problem ;P Z zimną krwią polecam kanał RealTutsGML Jaka to jest muzyka? GML //Jesteście bezużyteczni w pytaniach związanych z GML</span> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam. Tym razem szukam dobrego programu VPN. Hamachi odpada, Comodo EasyVPN też (mi ani nikomu znajomemu nie chce logować, czyżby serwery padły?). Remobo też tymczasowo nie działa. Jak na razie to tylko Tunngle, ale jak dla mnie jest strasznie nieintuicyjne. A w PrivateTunnel nie można założyć jako-tako sieci, tylko serwer do podanych gier, a ja potrzebuję hostować własną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Pamiętam jak grałem kiedyś w grę, że się hodowało zwierzaka (ja miałem chyba krowę) i w wyniku walki ona mogła osiągać olbrzymie rozmiary. Można było chyba też ją karać i wynagradzać. W trakcie walki np. z innym graczem mozna było korzystać z magii robiąc chyba odpowiednie ruchy myszką w kształcie symboli konkretnych. Jak ktoś zna, to proszę o tytuł. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Września 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Black & White? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tak jest, dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hejka poszukuje gier na pada, najlepiej z mozliwością grania w 2 osoby, wzorem niech bedzie jazz jack rackbit 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Nowe? Stare? Ostatnio jest wielki bum na gry z lokalnym multiplayerem. Zacznij od Tower Fall, w tym momencie nie ma lepszej gry żeby zagrać z kimś na kanapie. Crawl jest ciekawą grą. Rano jak coś mi się przypomni to dopiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 hejka poszukuje gier na pada, najlepiej z mozliwością grania w 2 osoby, wzorem niech bedzie jazz jack rackbit 2 Drzyj epsxe i masz mase gier na dwóch. Coolrom.com, jest tego naprawdę dużo. I Romów i stronek z Romami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Spelunky SD - oryginalne Spelunky rozbudowane o multiplayer, znajdziesz na Game Jolt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Poleci mi ktoś coś podobnego gier typu Icewind Dale tylko z jedną postacią do grania? Mogą być stare tytuły, ale bez przesady ;p A i z góry Diablo odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Planescape: Torment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Szukam gry: - Multiplayer Bluetooth/Local Wifi - Android - 2D - Akcji/RPG/Przygodowa/Platformowa - Najlepiej w stylu retro Proszę o dość szybką odpowiedź (if possible) Link do strony z opisem lub screeny mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Szukam wszystkich odcinków He-Mana tej serii: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi