I am Lord Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Chodziło o jakiś meeting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Koperta z 10 tyś za nic !!!! Nikas jak ja ci zazdroszcze <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja mu dam buzi :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja mu dam buzi :gnysek: Ja ci dam 100 kopii tylko mi tego buziaka nie dawaj.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Widzicie, tak się załatwia interesy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na całe szczęście Fervi sobie poszedł (został wyrzucony). Gratuluję z okazji ukończenia gry jak i dostania się na Steam. Być może w przyszłości zakupię, jak będę miał odłożone jakieś pieniądze na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A ja napiszę coś szczerego. Nie jestem fanem tej gry i takiej grafiki chociaż kocham Felix the Cat (chyba tak to się pisało) to cieszę, że wydaliście tą gre. Zrobienie gry nie jest łatwe nawet prostej, bo to trwa długo i jeśli ktoś robi sam całość lub z kimś to zawsze będzie gorzej. Pamiętam jak dawno pisałeś mi na gg albo na fb, że robisz gre aż mnie to dziwiło. Wtedy musiała być już bardzo rozbudowana. Cieszę się, że za robotę dostaniecie UCZCIWIE zarobione pieniądze. To zawsze będzie na plus. Zależało Ci i zamknąłeś projekt. Gdybym nie był biedakiem i miał teraz więcej kasy to bym kupił tą gre tak, żeby zobaczyć tylko. Mam nadzieję, że w przyszłości, jeszcze wydasz coś prostego jak i inne osoby, bo trochę tu projektów się robi. Powodzenia dla każdego ja też walczę o swoje marzenia nie koniecznie związane z grami. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 O, ja też dołączam się do życzenia kolejnych wydanych gier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 I ja też życzę szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Winszuję sukcesu! Coś wyświetliło mi się w subach na yt - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 O nieźle ctsg jest dużym polskim YTberem, gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No, i nie zjechał tej gry z góry na dół (poza !@#$%^& na temat bossa i wyskakujących dzid) ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Znajomy (fan CTSG) podesłał mi linka do tego, a ja z dumą odparłem "znam ziomka który to zrobił" dziękuję nikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 LOL. Miesiąc temu specjalnie wjebałem się CTSG na domówkę żeby nad ranem na kacu truć mu o Top Hat'cie. True Story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 I podziałało :D. Nikas gratuluję, wziąłbym autograf i uścisnął rękę. A grę zakupię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Kupione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Z całą pewnością kupię! :) (Po 10.08) This guy checks out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przy okazji, nawiązując to powyższej kłótni, kupiłem też GTA:SA ;) http://steamcommunity.com/id/Uzjel23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie no nieźle. Pojawić się na głównej YYG i to jeszcze mieć własną stronę na yyg. https://yoyogames.com/showcase/92 Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzięki ludzie. Wczoraj wieczorem czytałem ostatnie kilka stron tematu i nie mogłem powstrzymać od gromkiego śmiechu. Mam tylko nadzieję, że nikogo nie obudziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 KUP SE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ej, gmclany!!!! Bo Top Hat bierze udział w głosowaniu do gry roku na IndieDB i jak ktoś chce to może oddać głos tutaj: http://www.indiedb.com/games/top-hat DZIENA Z GÓRY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.K. Wrath Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zagłosowałem, stawiasz piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie masz 18, nie mogę. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zagłosowałem, stawiasz piwo. I GDZIE SĄ TERAZ TWOJE ARGUMENTY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 threef, przecież wstydziłbyś się wypić z kimś tak mało znanym jak niggaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Good point. Chociaż... piwa szkoda... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na jedno piwo mi się nie opłaca iść Threef. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 jak zagłosuje to postawisz pół litry premium? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 MORDO PYTANIE. Z TYM TO SIĘ NAPIJĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi