Nikas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 #gamemaker8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja swoje Maze Strategy już przeniosłem na GMS, tylko tydzień mi zajęło naprawianie gry po przekonwertowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No, to teraz pozostało mi tylko być abstynentem przez wiele miesięcy i zebrać na gmstudio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No, to teraz pozostało mi tylko być abstynentem przez wiele miesięcy i zebrać na gmstudio :D ;] Mogłeś zawsze pójść do pracy w lipcu. Poza tym zdaje się, że są działające cracki do GMS:MS na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ;] Mogłeś zawsze pójść do pracy w lipcu. Poza tym zdaje się, że są działające cracki do GMS:MS na necie Ale z crackiem nie wypada wydawać dobrej gry która ma szansę odnieść jakiś sukces. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Coś z alkoholem musi przeniknąć do Top Hat :P Masz Hitlera w barze ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Masz Hitlera w barze ;o. Mi on jak już to Stalina przypomina. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 O George Lucas w barze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Taadaaa~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ładnie to wygląda ;) Można wiedzieć w jakiej rozdzielczości robicie grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 W małej : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Przyjmijmy, że do tego udało mi się już dojść drogą dedukcji ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ta gra zmierza w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czy wspominałem już, że jest wprowadzony i działający system achievementów? Na obecną chwilę jest ich 70, w sumie będzie ze 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak, wspominałeś Jakimie. Bardzo miło się je zdobywa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie powiem, że mówiłem Ci o osiągnięciach pod czas naszego spotkania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Oj, nie wiem teraz czy nie pamiętam tego przez szmat czasu jaki minął, czy może przez mój stan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Tak nienawidzę takich gier, że gram w nie całymi dniami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildhells Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Gra nadal świetnie się trzyma mimo, że długo tu nie zaglądałem. Jeszcze raz powodzenia i czekamy na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No to teraz czekamy, aż wyjdzie na Androida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Urodzinowy prezencik, achievmenty przygotowane przez Jakima. Jest ich pełno, więc nudzić się nie będziecie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Coś się odblokowuje za te Achievementy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jeśli chodzi o cracka do GM:S to nie polecam, bo w eksportowanej grze zapisywane jest info z jakiego numeru licencji to robiono i łatwo to sprawdzić na każdej dostępnej grze (ale nie powiem jak) - więc jak takowa gra z wersji na cracku wyląduje w AppStore/Play, no to już można ładnie beknąć za wzbogacanie się na nielegalnym oprogramowaniu. Nie słuchaj innych, zbieraj kasę, na pewno się zwróci :) Ew. mogę pomóc z wydaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jak ja nie na widzę aczików fabularnych czyli takich które tak czy siak musisz zdobyć żeby kontynuować grę. Acziki powinny być tylko i wyłącznie sekretami lub czymś co trudno jest osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jeśli chodzi o cracka do GM:S to nie polecam, bo w eksportowanej grze zapisywane jest info z jakiego numeru licencji to robiono i łatwo to sprawdzić na każdej dostępnej grze (ale nie powiem jak) - więc jak takowa gra z wersji na cracku wyląduje w AppStore/Play, no to już można ładnie beknąć za wzbogacanie się na nielegalnym oprogramowaniu. Nie słuchaj innych, zbieraj kasę, na pewno się zwróci :) Ew. mogę pomóc z wydaniem. Czo. Za achievki się nic nie ma, póki co (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Gnysiu, teraz to chyba przekopią plik win oraz apk w poszukiwaniu tego miejsca ^^ Co do giery to trzyma klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Jak ja nie na widzę aczików fabularnych czyli takich które tak czy siak musisz zdobyć żeby kontynuować grę. Acziki powinny być tylko i wyłącznie sekretami lub czymś co trudno jest osiągnąć. Takich uprzykrzaczy życia nie ma. Acziki będą służyć tylko odblokowywaniu dodatkowego contentu jak graficzki, muzyczki, zmienione tryby gry itp. Wracam za dwa dni i biorę się do roboty :D. PS nienawidzę* (nie-na-widzę dla emfazy?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 PS nienawidzę* (nie-na-widzę dla emfazy?) nie wiedziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 http://polygamia.pl/Polygamia/1,133567,146...Games.html?bo=1 Ten no, poróbcie sztuczny tłum lubiąc ten wpis i komentując. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pytanie o 100mln chyba każdemu zadają xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi