Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Mea Culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam, znowu zwracam się z pytaniem o ten sam błąd co poprzednio. Tym razem updatetowałem gm studio do wersji 1.1.785 i znowu pojawia się ten sam błąd z runnerem. Czy to możliwe, żeby w nowej wersji nie naprawili tego błędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja jeszcze nie sprawdzałem. Dam znać w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek. Pytanie czy zupdatowałeś runner na urządzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Miałeś rację chyba nie updatetowałem runnera. Reinstalowałem game marker studio i wszystko działa. Na przyszłość mam pytanie jak updatetować runner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na stronie z release notes kliknąć na numer wersji GM i go pobrać (ale nie zamykać okna z wersja bo sie sciaganie przerwie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie wiem, gdzie zadać to pytanie, więc dam je tutaj(do FAQ niezbyt pasuje chyba). Co robią nowe funkcje sieciowe? Chodzi mi o wyjaśnienie jakieś, bo są ale zielonego pojęcia nie mam do czego, ani jak z nich korzystać :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Masz przykład dołączony do Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jak to jest z tą wersja na steama bo mam studio z html5 ale nie z steama i nie wiem czy to tylko dla tych co kupią na nim? czy normalnie tez można jakoś dostać tą wersje mając gmstudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 www.yoyogames.com > Support > My Licences Wpisujesz swojego maila na którego rejestrowałeś GMS Na maila przychodzą Ci klucze normalne i na Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dzięki niby aktywowałem :) choć niewidzie nigdzie gm dodanego hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 O tu szukaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Co prawda steamam mam od wczoraj ale trzeba było po prostu po aktywacji wejść przez steama i zainstalować gm :P i dzięki za pomoc ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Czy naprawią w następnej wersji bug, że jak ma się notatnik(tzn tam gdzie kod się pisze) otwraty, i wciska się alt+x, to się on zamyka? Strasznie wkurzające to jest. I jeszcze, że jak ma się ten notatnik zmaksymalizowany, zamknie się go, to znów jest malutki, co też wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Czy naprawią zależy od tego czy zgłosisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi