Jack D. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam, przedstawiam wam MakerZONE, polskie czasopismo o Game Makerze Pierwszy numer: https://gmclan.org/uploader/8219/GameZONE_nr_1.pdf Ekipa: Jack D. & Sebastian(nie z forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dajcie sobie spokój, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jezus maria I jeszcze te ogłoszenia waszych teamów? Gdyby te recenzje chociaż zawierały jakieś screeny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 nie no, za te "żartobliwe" zdania przed recenzją czego to tam autor nie robił, sidiekszyn powinno się obrazić. moe chyba zrobił to lepiej. właśnie dołączyłeś go gmc, czyżbyś chciał tworzyć "pismo" o czymś o czym nie masz kompletnie pojęcia? aha, duża czcionka nie równa się więcej treści. E: wczytałem się leciutko w tekst, i pod tym względem "pismo" też kuleje. zapominasz o polskich znakach, o interpunkcji no, może kiedyś tam słyszałeś (ale co to do cholery jest?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Przeciez to nic innego jak 100x gorsze i brzydsze CDAction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 please guys, show mercy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 To bardziej ulotka niż czasopismo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 I tak lepsze od Moe :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Na początku - logo wyglądające jak Zalgo. MakerZONE GameZONE_nr_1.pdf Rozdwojenie nazwy. Pierwszy numer MakerZONE, właśnie nadszedł! Naaaaapraaaaawdęęęę? Pamiętacie Mario, legendarnego hydraulika? Tak, więc na pewno kojarzycie księżniczkę Pitch(która zawsze była w innym zamku:])! Księżniczka Pitch? Czy to nie ta, którą ratował hydrualik Muryo i jego brat Lweegi? Skoro już otarliśmy się o poziomy trudności, może trochę więcej o nich. Jest ich pięć, każdy trudniejszy od poprzedniego, A to ci odkrywcza nowość. Kto to widział, żeby trudność wzrastała z poziomem trudności? Oceny cząsteczkowe lol Gra nie polega na pokonaniu przeciwników za pomocą wymyślnych ciosów, czy tym podobnych. Gra polega na tym, aby zrzucić przeciwnika z planszy. JAK MOŻNA ZROBIĆ BIJATYKĘ, W KTÓREJ NIE MA: KOMBOSÓW Napisz do Nintendo, że ich słynna seria Super Smash Bros. jest do bani, bo niepodobna do Mortal Kombat. Zakładając, oczywiście, że recenzent słyszał o tej serii i wie, że gra Super Smash Doomed się nią inspiruje... JAK MOŻNA ZROBIĆ BIJATYKĘ, W KTÓREJ NIE MA: KOMBOSÓW, DOBREGO STEROWANIA NA PADZIE I JAKIEJ KOLWIEK, CHOĆBY NAJMNIEJSZEJ KRZTY LOGIKI ?!!! NAWET MORTAL KOMBAT MA W SOBIE WIĘCEJ LOGIKI NIŻ TO COŚ, BO TEGO CZEGOŚ GRĄ SIĘ NIE DA NAZWAĆ!!! Środki uspokajające dla tego pana - raz! Grafika:?.??.3/10 Audio:???....5/10 Sterowanie:.?..2/10 Grywalność:?..1/10 Razem:??.??.2+ Próbowałem, daję słowo, próbowałem, ale nie jestem w stanie odtworzyć skomplikowanych operacji matematycznych, których użyto do obliczenia takiej sumy... Ze świata Game Makera. ...czyli cała strona poświęcona na: wypisanie cen Game Makera (bo czytelnik jest za głupi, by sprawdzić samemu), zamieszczenie (wreszcie!) linków do recenzowanych gier (z których link do gry SSD jest o połowę za długi, bo autorowi nie chciało się wycinać niepotrzebnych elementów z URL-a) oraz na białą pustkę. Niewiele dzieje się w tym świecie Game Makera. Tutaj możecie dawać ogłoszenia waszych teamów, itp. Już napisałem na karteczce Post-It ogłoszenie o moim zaginionym psie i przykleiłem do monitora. Do tego wszystkiego dodajmy fatalną interpunkcję i mamy obraz kiepścizny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie masz zęba ziomalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 właściwie to ma szansę się sprawdzić, dla przykładu coś w rodzaju instruktażu "jak nie robić e-zinu" albo "pisać każdy może, olać formę i treść" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Never too old Korodzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zróbcie taką gazetę To nawet będę czytał i ekskluziwy od autorów i zatrudnijcie korodzika do pisania większości recenzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ladne wojzax :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Korodzik i Wojzax- dzięki wam mam teraz dobry humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Muszę przyznać, że zachęciłeś mnie do zagrania w super smash doomed, ale zniechęciłeś do zagranię w przygodę królowej wysokość dźwięku. :( Mój kot robi lepsze pismo. Nie mam kota. PS. JAK MOŻNA ZROBIĆ BIJATYKĘ, W KTÓREJ NIE MA: KOMBOSÓW, DOBREGO STEROWANIA NA PADZIE I JAKIEJ KOLWIEK, CHOĆBY NAJMNIEJSZEJ KRZTY LOGIKI ?!!! NAWET MORTAL KOMBAT MA W SOBIE WIĘCEJ LOGIKI NIŻ TO COŚ, BO TEGO CZEGOŚ GRĄ SIĘ NIE DA NAZWAĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Do zobaczenia za dwa tygodnie! Oby nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a ja czekam z niecierpliwością, jeszcze tutaj powstanie drugi młotek (choć ten powstawał nie za mojej gmowej kadencji) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi