baca Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam. Niniejszy temat otwieram w celu zmniejszeniu spamu na stronie. Tutaj będę umieszczał moje drobne aplikacje na telefony z androidem. (Posty typu poco tysięczny zegar i tym podobne będą uznawane za spam.) Kryształowy zegar Zegar LCD Zegar analogowy HTC Beautiful Battery Ram Info Zapraszam do pobierania i oceniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wow, to chyba najładniej ci wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jeszcze daj apostrof po czasie, jeśli będzie wlączony jakiś alarm. Jak w tych starych zegarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jeszcze daj apostrof po czasie, jeśli będzie włączony jakiś alarm. Jak w tych starych zegarach. Czemu na to nie wpadłem. Duże thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Stary, na czym ty robisz te programy na Antka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tutaj będę umieszczał moje drobne aplikacje na telefony z androidem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jemu chyba chodziło o to, w jakim środowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 eclipse+ADT+android sdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kryształowy zegar jest cudny <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie pomyślałeś o tym, żeby dac te wszystkie zegareczki jako jeden app z różnymi skinami do wyboru? >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pomyślałem, ale wolę osobno. Tak więcej osób ściągnie = więcej będzie klikać na reklamy. ;) (poza tym lcd clock ma 4 skórki) @kt1117 Może coś takiego? Ale jeszcze poczekam z wrzuceniem do marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie pomyślałeś o tym, żeby dac te wszystkie zegareczki jako jeden app z różnymi skinami do wyboru? >.> Spamers coming back... Baca: Jeśli możesz, rób więcej jasnych wersji ;) . Lepiej się prezentują i uwierz mi, więcej ludzi takowe potrzebuje. Obydwie pracki bardzo udane, pierwsze kolorystycznie pasują ci nawet do tego widżetu "zarządzanie energią" :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 @up Jestem otwarty na sugestie. Ale aktualnie pracuję nad aktywną tapetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie wiem czy tylko mnie się wydaje, że ta dolna kropka w dwukropku lekko wyżej mogłaby być. Wiem, że nic nie istotny szczegół, ale czasami zwracam uwagę na takie rzeczy. (piszę serio) :P Świetne, 5/5. EDIT: Nie zauważyłem, że tu poza tymi zegarkami będą inne prace, no ale dobra, masz już w temacie tą 5. ;) EDIT2: Z tym dwukropkiem to o zegarze LCD mówię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ferrari ma racje, jak górna kropka jest w połowie tego | to druga tez powinna być na tej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ale kropka pomiędzy minutą a sekundą będzie brzydko wyglądać, jak już tą u góry mogę podnieść tak jak Ferrari4 wspomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie podnoś, tylko obniż tą górną, żeby nie było takiego odstępu. A tak wogóle to między minutami i sekundami kropki może nie być. Wystarczy, że sekundy są mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nowy widget : Link do marketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Najmniej ambitny sposób na zarabianie świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Coś trzeba robić, nieważne jak jest to ambitne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Racja, lepiej robić coś niż nic ale wolałbym raz na jakiś czas zobaczyć od ciebie coś bardziej ambitnego skoro masz możliwości i potrafisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Też w końcu bym chciał! Ale na to potrzebuję dużo czasu, a na taki zegar potrzebuję dosłownie chwilę na zrobienie. Parę gradientów, gotowy kod z poprzedniego zegara i można wystawiać do marketu. E: Oczywiście też robię "coś bardziej ambitnego": Visual Game Studio, Molly The Sheep (ale dopiero jak studio będzie gotowe), Battle Defense. I jeszcze parę projektów które siedzą w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Najmniej ambitny sposób na zarabianie świata Spamers coming back... Na lewym zegarze jest znów efekt bandingu, czyli pięć pasków zastępuje gradient o długości około 100 pikseli. Aż boję się odpalić na HD2. Prawy z kolei wydaje się być płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 @Sernat nie rozumiem Cię, ja przy moim archaicznym telefonie(lg gt540) tego nie zaobserwowałem, a grafikę mam dostosowaną do hdpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 @Sernat nie rozumiem Cię, ja przy moim archaicznym telefonie(lg gt540) tego nie zaobserwowałem, a grafikę mam dostosowaną do hdpi. Nie wiem ile ma ten fon kolorów, HD2 ma nieszczęsne 64k domyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie wiem ile ma ten fon kolorów, HD2 ma nieszczęsne 64k domyślnie. No tak to już znam przyczynę, mój ma 256k kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Próbuję ci to wytłumaczyć od poprzedniego tematu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Update: Pojawiła się nowa aktualizacja. Dodałem 3 kolory: różowy, żółty, biały. Link do Marketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Update: Pojawiła się kolejna aktualizacja zegara LCD. Poprawiłem wyświetlanie am/pm, dodałem opcję włączania nawet przy 24 h i została usunięta kropka pomiędzy min a sek podczas trybu 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi