kt1117 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Myślałem o polskim społeczeństwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ahaa... Hrmpf... Dobra, nvm. Gnysek chwilę spóźnił się na swoją prelekcję (problemy techniczne) no i mówił trochę za cicho, ale poza tym - udany wykład :) Jutro będzie ciekawiej - o optymalizacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Bedziom, albo ktokolwiek kto tam będzie i za pewne ma kamerę albo telefon. Proszę was nagrajcie coś, chciałbym zobaczyć jak tam jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jutro któryś z chłopaków ma mieć aparat, bo chcemy sobie zrobić GMClanowe zdjęcie ;x Może uda się tym aparatem zrobić film. Jeśli nie, to będę nagrywał fonem. Kamerka 5mpx wystarczy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 No to super ;) Napisz mi na PW (żeby tematu nie spamować), co mam(y) nagrać jutro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Co tam zdjęcia. Biorę kamerę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czekałem, aż ktoś, kto był wbije :P Ty gdzieś zniknąłeś, nie mogłem powiedzieć "dobranoc" :P Kamera? Supcio! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Bedziom jest jak wrzód na dupie. Odzywa się niepytany, opowiada historie które nikogo nie interesują i jest opryskliwy! Natomiast z resztą ekipy chętnie zobaczyłbym się na kolejnym SGS lub ZTG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dziękuję za tę pozytywną opinię o mnie :D ps. nie jestem opryskliwy ;x Daj mi przykład mojej opryskliwości xD pps. ale reszta się zgadza >.< E: a wideło kiedy będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 No trzech kojarzę, ale reszte możecie nicki podać bo to wszystko identyczne : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ech... Od lewej - Threef, ja, Exigo, Gnysek, Jakim i Uzjel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Kurde no musze wbić next time, czy to sgs, czy to ztg (jak będzie gdześ bliżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Uzjel ma spoko kapelusz. Podobny do mojego. :P A Exigo to kompletnie sobie inaczej wyobrażałem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Kto nie był, ten przegrał życie ;). Było znacznie lepiej niż rok temu pod względem organizacyjnym, rejestracja uczestników bardziej ogarnięta, compo z wieloma nagrodami oraz cała masa darmowych upominków. Prelekcje ogólnie trzymały naprawdę niezły poziom. Osobiście najbardziej przypadała mi do gustu prezentacja Dona o horrorach i, co łatwo przewidzieć, pokaz rozwiązań w demoscenowym projekcie Linger in Shadows grupy Plastic (było warto zostać do samego końca!). Fano natomiast dosyć luźno bawił uczestników, wprowadzając ich do dyskusji na tematy stricte gamedevowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bylo ok. Moze za rok pogadamy. Wczesniej chce miec tutaj jakies swoje slady. Zeby miec powod do dumy i sluchac waszych opinii. Pare wykladow bylo na wysokim poziomie. Fano troche improwizowal, ale duzo wie :) Byl tez jakis gosc, ktory nudzil i ten o AI troche przekombinowany. Moim zdaniem najlepszy byl o horrorze. Gnysek tez dobrze gadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Byl tez jakis gosc, ktory nudzil i ten o AI troche przekombinowany "AI - drzewa zachowań" - Flying Wild Hog. Słabe to było... A wykład o Horrorach był zarąbisty! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A ja w końcu dotarłem do domu, po 16 godzinach. Co do prelekcji to w całości byłem tylko u Gnyska i na "Sztuka trudnych wyborów, czyli główne problemy designerskie przy tworzeniu papierowej RPG." które było boskie. Przez pierwszy dzień byłem tak zajęty Indykami że nie spotkałem nikogo z GMC. A propos Indyków to przyniosły mi one sporo problemów, bo wszedłem w posiadanie dodatkowych 2 kluczy do jakiegoś tam mało znanego programu Game Maker. Coś trzeba będzie z nimi zrobić :D I zdziwiony jestem że jeszcze nikt nie wspomniał o tym że piwo było w cenie 1zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 I zdziwiony jestem że jeszcze nikt nie wspomniał o tym że piwo było w cenie 1zł! Wierz mi, że jak ja bym tam był, to byłoby o tym głośno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Najpierw było po 3zł, po 1zł to było jak się już część rozeszła i do końca imprezy zostało 30 minut. Co do kluczy - no cóż, możesz zawsze je oddać mi, albo wymyśleć jakieś GMCLANowe compo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Tak, na PW wyślę ci szczegóły, a tak w ogóle słyszałeś o "zaskakujących wynikach Compo"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie, wyjechałem przed finałem i nie dostałem żadnego info co działo sie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bedziom! Gdzie jesteś? Relacjonuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Relacjonować to, że zgarnęliście wszystkie pierwsze miejsca i nagrody o łącznej wartości ponad 600€? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jakie były nagrody ? :D Ej, dajcie szczegóły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Niech zwycięzca opisze, ja pamiętam głównie MMF2 w dwóch różnych wersjach oraz klucz do GM-a ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bedziom! Gdzie jesteś? Relacjonuj! tu jestem :D Zaprezentowało się 5 na 7 drużyn, które się zgłosiły. "Jakaś tam drużyna" (czyli m.in. Threef) pokazała grę polegającą na przeganianiu ryb łódką aż wystarczająca ilość wpadnie do sieci. Team "Nazwa robocza" pokazał swoją grę, która polegała na łażeniu pielęgniarką i spychaniu pacjentów do łóżek, beczek i koszyków (?!). "Ether Fields" zaprezentowali grę 3D. Nawet niezła była... "Polygon" pokazał skakanie iluśtam-kątem po falującym morzu i niszczenie innych iluśtam-kątów :D A team, którego nazwy nie pamiętał dał grę polegającą na lataniu w górę / dół i strzelanie do Cthulu i lisów ^^ Wygrała... "Jakaś tam drużyna"! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a co konkretnie? Eee....? Co "co konkretnie?" ? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 co wygrali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi