Zakol Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Liceum Ogólnokształcące, I klasa, profil mat-inf; Tech. informacyjna: 6 Matematyka: 5 Historia: 5 WOK: 5 PO: 5 Geografia: 4 Biologia: 4 Fizyka: 4 Chemia: 4 WF: 4 Polski: 4 Angielski: 4 Niemiecki: 3 1. Nie uczę się. 2. Nikt w to nie wierzy >_> ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No ja chodzę do 3 klasy więc mam opisowe. Ale byłem wzorowy :D :lol2: edit: jak co roku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Matematyka: 5 J. polski: 4 Fizyka i astronomia: 5 Chemia: 4 Wychowanie fizyczne: 6 :P Geografia: 5 Biologia: 5 J. angielski: 5 Informatyka: 5 (pewnie mogłoby być 6 gdyby coś mi się chciało robić w tym kierunku... ale po co?) Historia: 5 Wiedza o społeczeństwie: 5 Sztuka: 5 Średnia ~ 4,9 Punkty z egzaminu: - Część humanistyczna: 43 - Część matematyczno-przyrodnicza: 42 Czyli razem: 85 Religia/etyka: 5 (ale jaja nie?) :sp_ike: J. niemiecki: 4 Zachowanie: wzorowe :sp_ike: 1. Nie uczę się. 2. Nikt w to nie wierzy >_> ~ Witaj w klubie Zakol, mi też nikt nie wierzy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Po drugiej klasie LO na profilu mat-inf mam średnią troszeczke powyżej 3. I wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie zdałem, owszem. nie przykładałem się, technikum jest ch*&*&^jowe i od nowego roku ide se do liceum Haha! A co ja mam powiedzieć mając 20 przedmiotów w tym roku i 22 w następnym ?? !! Ja kocham to technikum, a w szczególności moją 14'sto osobową klasę ( Zagłębie Downów ) To jest klasa to są jaja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Polski - 4 Historia - 4 Angielski - 5 Niemiecki - 5 Matma - 4 Technika - 4 Fizyka - 4 Chemia - 4 Geografia - 4 Informatyka - 5 Muzyka - 5 Plastyka - 5 WF - 6 Zachowanie - poprawne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 3 klasa gimnazjum :P * Polski - 3 * Historia -3 * WoS - 4 * Niemiecki - 6 * Matma - 4 * FIzyka - 4 * Chemia - 3 * Biologia - 3 * Geografia - 3 * Plastyka - 5 * Muzyka - 4 * Informatyka - 6 * Technika - 5 * WF - 6 * zachowanie - dobre xD Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 I LO profil ang-pol... średnia 4.76 paseczek jest ;] I może będzie stypendium no to wtedy new komp :) zachowanie wzorowe :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Polski - 5 Historia - 5 Angielski - 5 Matma - 5 Technika - 5 Informatyka - 5 Plastyka - 4 (:P nie donioslem trzech prac :D ) WF - 5/6 ale jednak 5 :/ Zachowanie - bardzo dobre :D ja sie nie ucze bo mi sie nie chce ale lamy z mojej klasy muwio żem jest kujon (cioty jedne.) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ja sie nie ucze bo mi sie nie chce ale lamy z mojej klasy muwio żem jest kujon (cioty jedne.) xD Ciekawe, za co ta piątka z polskiego ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ciekawe, za co ta piątka z polskiego ;]. Polski to nie tylko ortografia, to także gramatyka i inne pierdoły nieprzydatne w życiu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 z polskiego to tam troche babka pytala a pozniej do szkoly nie chodzilem i mialem z 5 pJONtek xD :D a pozatym mnie lubi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 W podstawówce naprawde nie trzeba byc Orłem zeby mieć 5 z polaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie zdałem, owszem. nie przykładałem się, technikum jest ch*&*&^jowe i od nowego roku ide se do liceum B) ja tam uczem się na technik mechatronik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 I LO profil ang-pol... średnia 4.76 paseczek jest ;] I może będzie stypendium no to wtedy new komp :) zachowanie wzorowe :lol: To jakie wam stypendia dają? oO U nas za średnią powyżej 4.1 należy się 100zł na 1 semestr :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie zdałem, owszem. nie przykładałem się, technikum jest ch*&*&^jowe i od nowego roku ide se do liceum A któreś Cię zechce? :P W podstawówce naprawde nie trzeba byc Orłem zeby mieć 5 z polaka. I nie tylko z polaka, ale i wszystkich innych przedmiotów. Podstawówka, piękne czasy, tylko 5 lekcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Żeby dostać 5 z Polskiego wystarczy po prostu nie być analfabetą. ;] Zresztą ten przedmiot to praktycznie tylko zapamiętywanie zasad, reguł, wyjątków itp. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Oceny mogą być wypasione, ale co z tego, skoro chodzisz do jakiejś łatwej szkoły? W jednej jedziesz na dwójach, w drugiej z taką samą wiedzą na szóstkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Żeby dostać 5 z Polskiego wystarczy po prostu nie być analfabetą. ;] Zresztą ten przedmiot to praktycznie tylko zapamiętywanie zasad, reguł, wyjątków itp. ;p Bullshit, zależy gdzie. U mnie np. w gimnazjum (a raczej już nie, bo idę do 1 LO) j. polski to pisanie recek, opowiadań, recek, opowiadań, wywiadów itp. Oj, było czasami ciężko... A co mi tam: Język polski 5 Chemia 4 Historia 5 Biologia 5 WOS 5 Geografia 5 Plastyka 5 Język niemiecki 4 Muzyka 5 Technika 5 Informatyka 6 W-F 5 Religia/Etyka 4 Matematyka 4 Fizyka 4 Test cz. matematyczna: 44 Test cz. humanistyczna: 45 =89 Zachowanie: wzorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No ja nie wiem czy to taki powód do chwały, że się nie uczycie (bo jeśli ktoś się uczy i ma takie a nie inne oceny, to przynajmniej wie na co go stać). Potem będziecie pluć sobie w gębusie. Ja wam to mówię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 O, zapomniałem dać swoich ocen. :) zachowanie: wzorowe religia/etyka: 5 j. polski: 5 historia: 5 WOS: 4 j. angielski: 5 matematyka: 5 fizyka: 4 chemia: 5 biologia: 4 geografia: 5 plastyka: 5 muzyka: 5 informatyka: 6 W-F: 6 j. niemiecki: 4 taniec towarzyski: 5 Średnia: 4.92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 taniec towarzyski: 5Fajny przedmiot. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 I LO, profil humanistyczno-dziennikarski Polski - 4 Historia - 5 WOK - 5 Angielski - 6 Niemiecki - 4 Matma - 4 Fizyka - 5 Chemia - 5 Biologia - 4 TI - 6 PO - 6 WF - 5 Warsztaty dziennikarskie - 5 Religia - 5 Zachowanie - bardzo dobre (dali mi cobym pasek miał, ale straszyli do samego końca, że nie będzie, buroki marchwiane :]) Nie będę ściemniał, ze się w ogóle nie uczę. Czasem muszę przykuć na sprawdzian z polskiego, bo mam w człona materiału (jak pewnie wszyscy), czy z biologii, bo ten głupi babon niczego nie potrafi wyjaśnić. :D Ale tak ogólnie rzecz biorąc to nie narzekam, mam dobra pamięć i z przedmiotów, z których piszę coś w zeszycie na lekcjach, nie uczę sie w ogóle. No, a efekty są jakie są: mam 2gą średnią w klasie, 5 z fizyki jest, więc ojciec zadowolony - żyć nie umierać. ^^ P.S. - Co do polskiego, to zgadzam się z Adsterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Skończona klasa 6. szkoły postawowej :P Polski: 5 Angielski: 5 Informatyka: 5 Matematyka: 5 Przyroda: 5 Muzyka: 5 Plastyka: 5 Technika: 5 Historia: 5 Wychowanie fizyczne: 6 :D EDIT: Zachowanie bdb ;] ale ledwo :jezor: EDIT2: Religia: 4 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A co do poziomu szkoły u mnie był ziom co miał 12 pal mich przed końcem roku.. przepisał się do szkoły innej i na 5 wyszedł z all xDD (szkoła gdzie 1LO ma poziom 4podst (cytuje xD)np: j.ang: jak jest pies po ang? eehh.. dog? Siadaj 5) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Widzę, że na waszym tle, to ja wypadam na jakiegoś kujona, a ja zawsze tak leniwie zaglądam do zeszytów ;/ . II Gimnazjum - Polski - 5 - Angielski - 6 - Niemiecki - 5 - Matematyka - 5 - Fizyka - 5 - Chemia - 5 - Biologia - 6 - Informatyka - 6 - Plastyka - 6 - Historia - 5 - Geografia - 5 - Muzyka - 5 - WOS - 5 - W-F - 5 - Religia - 6 Chociaż co tam, przynajmniej potem nie będę musiał się walić po technikach i zawodówkach 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak narazie: Podstawy programowania 3.0 (Arrghhh!!! [najgorsza ocena na studiach]) Kampania wrześniowa z Metod probabilistycznych pewna. Sesja trwa... (wstyd i hańba :crying: i pomyśleć że w semestrze zimowym miałem średnią 4.28) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Marmot, jezeli dla ciebie technika są ponizej poziomu to gl. Aktualnie sa chyba lepsza opcja niz te zasrane przepelnione LO, bo razem z Maturą otrzymujesz zawód i prace, za dodatkowy rok nauki - a poziom potrafi byc 2 krotnie większy, a spytaj sie innych ze potrafią wymagac duuuuuuuzo wiecej niz "reguly" i "zasady" pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 @Ajot: Wiem, że technika pozwalają na więcej, tylko znowu prawdą jest to, że większość tych co ma słabe oceny i się nie dostaje do LO idzie do techników, co obniża ich poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 I klasa Technikum Elektronicznego w Bydgoszczy (tzw "Elektronik" :P ) - kierunek Technik Informatyk -j.polski - 2 :] -j.angielski - 4 -j.niemiecki - 5 -historia - 3 -matematyka - 3 -fizyka i astronomia - 4 -chemia - 3 -biologia - 3 -geografia - 3 -wychowanie fizyczne - 4 -przysposobienie obronne - 4 -Technologia Informacyjna - 5 -Systemy Operacyjne i Sieci Komputerowe - 4 -Oprogramowanie Biurowe - 4 -Religia - 3 Zachowanie: b.dobre W drugiej klasie dojdzie programowanie strukturalne i obiektowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi