Makary155 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Taka ciekawostka - wchodzimy na stronę http://en.akinator.com/# Myślimy o jakiejś postaci, prawdziwej lub fikcyjnej. Dźinn zadaje nam pytania i jeśli odpowiadamy zgodnie z prawdą to dżinn wskazuje nam tą osobę. Mi trafił z Aragornem i Pamelą Anderson bezbłędnie, chciałbym się przekonać czy wasze myśli też odgadnie :) Gra jest po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Sry, ale takie coś już było dawno i jest nadal. I to o wiele lepsze ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Stare. Swego czasu miałem z tego niezłą frajdę. Ale to mogłeś do Ciekawych linków wrzucić. Mi tam zgadywał Dodę, Nergala, Papieża. A z takich ciekawszych trudniejszych smaczków to nawet: Spyro the Dragon, Charlie the Unicorn, Dzielny Mały Tosterek, Cezary Cezary z 13 Posterunku, a nawet... Hardkora! Ale kilka razy też mu się zdarzało pomylić. EDIT: A zapomniałbym. Z ciekawszych rzeczy jeszcze trafił Jezusa, Boga, Latającego Potwora Spaghetti i Niewidzialnego Różowego Jednorożca. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ######ste, trafil z pamela anderson, lara croft, supermanem i obama - dam mu wiekszy kaliber :D EDYTA: ha! z Thorem sobie nie dal rady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ROZJ**AŁ MNIE OSTATNIMI PYTANIAMI : D IS YOUT CHARACTER A POLITICIAN? IS YOUR CHARACTER DEAD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Z anime ( Bleach ) szybko i bezbłędnie wytypowało mi: Ichigo Kurosaki, Hitsugaya Toushiro, natomiast o Ulquiorra Schiffer, pytał chyba ze 20 razy zanim trafił, pewnie dlatego że dość niedawno się on pojawił. Z reala Tila Tequila, Bam Margera bez problemow, z Jezusem trochę zabłądził ale w końcu trafił :P EDIT: nawet Crasha Bandicoota trafił. Lol tego co teraz mu dam na pewno nie trafi... EDIT2: ...loool skubany trafił jednak: Czesio (young zombie from Polish cartoon for adults) EDIT3: kilkałem randomowo i wyszło: Smart guy who click on yes and no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja piernicze. TO mnie zawiódł teraz. Pytam go o Zenka z Kabanosa. Powiedziałem, że wokalista, że związany z muzyką metalową, a on mi kurde w Pudziana strzelił xD @Up: Crasha to akurat nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Za drugim razem Henryka Krzywonos. Skubane. Jak kogoś nie znajdzie, to go dodajesz i na podstawie odpowiedzi następnym razem znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Znał Człowieka Wodę, za to ja (dawno temu) musiałem dodać Kopalnego (z Top Secretu). Ogólnie rzecz biorąc łatwo odgaduje wszystko, co popularne i znane, a zwłaszcza postacie pierwszoplanowe - osoby mniej ważne już sprawiają mu problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Nawet IJI zna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Łee, nie zgadł Babci Weatherwax. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Chciałem trololola a mi wyszedł "Epic Fail Guy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ja dostałem to edit: łeee, ktoś już do podał edit2: zgadł wszystko, co wymyśliłem (jakieś 7 rzeczy), jestem zbyt mainstreamowy :'[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Możecie nawet dawać samego siebie, swoją rodzinę, swoich nauczycieli itp. Jest nawet "Człowiek o którym nic nie wiadomo ponieważ nie istnieje". Nie pamiętam jak to dokładnie było po angielsku ale coś w te mańkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 :o Znał Zerglinga, Archona i Hydraliska. Ale Tee nie znał. :] Edit: Znał Mutaliska ._. A defilera nie znał. ;o Edit2: Zeratula zgadnął za 2 podejściem a Raynora za 1. Kane'a za 1 Einsteina za 1 Chopina za 1. ._. Stukova za 2 Kerrigan za 1 -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 zgadł jolę rutowicz. You character is horse? You character is from Poland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 To geniusz! :P Ale nie trafił Blackiego Lawlessa i musiałem mu pokazać go na liście ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 dziś bardzo mi się nudziło, więc trochę pomęczyłem tę stronę (pewnie ci, którym też się nudzi, przeczytają tego posta) zgadł: - Ryszarda z Klanu - Donalda Tuska - Eduarda Khila - Tailsa (Sonic) (próbując drugi raz go znaleźć, dostałem Hobbesa z Calvin and Hobbes) - Garfielda - Bombermana - Morshu - Lecha Kaczyńskiego (tego dość szybko zgadł =D) - Gargamela (14 pytań) - Odie'go (przy okazji Lassie się znalazło) nie zgadł tylko I.M. Meen (internauci odnaleźli tę grę dosyć późno; dostałem 2 różne wyniki próbując odnaleźć tego pedofila) jeszcze będę się tym bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Mi kiedyś zgadł Malikena z HoN'a a przy takiej małej ilości informacji jakie mu podałem byłem pewny, że nie zgadnie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Znalazł Sierakowskiego, co było szczytem geniuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Boże, Człowiek-Woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Udało mu się odgadnąć A’Tuina (gigantyczny żółw na kŧórym leży świat w Świecie Dysku), ale ze słoniem, Wielkim Bogiem Om, ani Bruthą już sobie nie poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Boże, Człowiek-Woda. Naprawdę się dziwisz, że ktoś to wstawił? Całkiem popularny ten twój filmik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jak to jego? Nie mówicie mi, że Flaq stworzył człowieka wodę. EDIT: O kurde rzeczywiście. Ile ty miałeś wtedy lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ja pomyślałem o Kathryn Morris(znana z serialu "Dowody zbrodni" ) to chyba za 30 pytaniem zgadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jak to jego? Nie mówicie mi, że Flaq stworzył człowieka wodę. EDIT: O kurde rzeczywiście. Ile ty miałeś wtedy lat? Ja myślałem, że to jest oczywiste :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 No ja kojarzyłeś coś takiego jak człowiek woda, ale nie wiedziałem, że to ktoś z GMClanu zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Przecież chyba temat o tym był a jak nie to chociaż w ciekawych linkach wydaje mi sie ze flak cos mowil ze nowy odcinek zrobil i ludziie płakali że ostatni odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 no dobra, Platyna nie siedzi każdego dnia non-stop na gmclanie. :D A flak jest niezły w tym co robi. Nie tylko człowiek woda, ale również Benek Patison i piosenki, do których ludzie nawet covery robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Benek Patison koksi, nie ma co. Zgadł mi człowieka-konia, domyślcie się o kim mówie. A niestety, nie zgadł Konaty przez 90 pytań T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi