Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 once seen cannot be unseen, teraz na drugim widze tylko kupe, dzieki chlopaki ciezko powiedziec, oba sa klasa. moze by tak cos a'la TESy? w sensie wiesz, obl[iv]ion i cofniecie zooma do [oblivion] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Mockup GUI do generatora. Zainspirowany tym: http://static.kvraudio.com/i/b/spire.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ładne, ale czy potrzebne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Potrzebne bo czasem nawet ja mam problem z ustalaniem parametrów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No tak :) A będzie zapisywanie presetów do plików? Blokowanie wartości przed losowaniem nowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie myślałem o tym jeszcze. Na pewno będzie potrzebne? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 na pewno będzie ładne, ale nie wiem czy potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czasami tak sobie z nudów rysuję swoich bohaterów...(Wymyślonych przeze mnie XD). Ładne? Chcecie może sobie ściągnąć? :) (To było narysowane w Paint'cie xD) Jakiś rycerzy też rysuję X_X Mam nadzieje że się podoba XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czasami tak sobie z nudów rysuję swoich bohaterów...(Wymyślonych przeze mnie XD). Ładne? Chcecie może sobie ściągnąć? :) (To było narysowane w Paint'cie xD) Jakiś rycerzy też rysuję X_X Mam nadzieje że się podoba XD Fajny ten pierwszy gostek i dobry jakościowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki :thumbsup: Aha, i jeszcze tego gostka u góry to rysowałem godzinę w Paint'cie Tak jak już pisałem XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 a mi się nawet podobają te rycerzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki jeśli będę mieć czas to coś jeszcze dołożę :D . Jeszcze teraz coś zrobię, ale chyba nie będzie najlepsze :( ... Macie GG? To sam narysowałem xD. To też :) . I mojego pingwinka xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ale po co rozciągasz te obrazki, aż się rozmazują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ech, same się rozmazują :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 No bo niepotrzebnie powiększasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 on nic nie powiększa one same się rozmazują przez format... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Słuchajcie, zaczynam się bawić pixelartem... Który kociołek jest najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 żaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Słuchajcie, zaczynam się bawić pixelartem... Który kociołek jest najlepszy? Jeżeli chcesz się bawić pixelartem to zapomnij o wszystkich narzędziach w twoim edytorze grafiki poza zwykłym ołówkiem. Takim co stawia jeden jednokolorowy pixel. Zacznij po prostu stawiać pixel po pixelu patrząc na jakieś zdjęcie czegoś co chcesz narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To że mała grafika to jeszcze nie pixel art :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jedyna gra która jakoś wyglądała w moim przypadku to te Przechadzki co mam w sygnaturce. Smutno mi się zrobiło, bo straciłem projekt i od nowa robię, ale graficzki odzyskałem c; (większość) Z jakich narzędzi korzystacie do pixelartu? (Huder, Ty akurat pewnie korzystasz z generatorka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 zawsze robiłem w paincie, ale ostatnio przerzuciłem się na windows 7 i tu jest beznadziejny, więc ograniczam się do gma (zakładając, że to, co robię można nazwać pixel artem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak ja byłem na siódemce, to pobrałem sobie specjalnie xpkowego painta, a teraz jak przeniosłem się na win10 to zrobiłem to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 też próbowałem, ale ściągnął mi się groźny wirus to się przestraszyłem i już nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeżeli chcesz się bawić pixelartem to zapomnij o wszystkich narzędziach w twoim edytorze grafiki poza zwykłym ołówkiem. Takim co stawia jeden jednokolorowy pixel. Zacznij po prostu stawiać pixel po pixelu patrząc na jakieś zdjęcie czegoś co chcesz narysować. Wbrew powszechnej koncepcji, że pixel art to wyłącznie ołówek i jedna warstwa, nie jest tak. Chodzi o nie używanie efektów specjalnych, gradientów, miękkich pędzli, itd. Ołówek wielkości 1 piksela, narzędzie wypełnienia(wiaderko), warstwy i przeźroczystość nie są zakazane. A w każdym razie tak mi powiedział jeden pixel artysta. Sam nie jestem zbyt dobry. Ale skoro już tu jestem, prosty tile skał. Próbuję się nauczyć więc wszelka krytyka mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nie ważne, hosting mi skompresował i wygładził pixele..... Sry nie zauważyłem Teraz porównanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 to teraz to jakoś wygląda :D najlepszy jest ten pierwszy. w trzecim robisz takie coś: nie powinno się tak stawiać pikseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 to teraz to jakoś wygląda :D najlepszy jest ten pierwszy. w trzecim robisz takie coś: nie powinno się tak stawiać pikseli Kurde, i tak mój pixel art jest taki do bani xDDD A ten kamien w prawym dolnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Z jakich narzędzi korzystacie do pixelartu? gmclanowy edytor albo paint ale to pierwsze raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pamiętam jak pixelkowałem na viście i xp. Na 7 już trochę ciężej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi