Gooman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Chłopie ty to powinieneś sprzedawać, a nie udostępniać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 heheh wiesz jak wolisz zapłacić to mogę Ci sprzedać :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A orientujesz się ile taki wydruk kosztuje (Format A3, bądź A2)? + Prowizja dla ciebie + koszty wysyłki ? Ja całkiem poważnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 na A2 drukowałem i kosztowalo to bodajże 9 czy 11 zł, na takim papierze "naklejkowym", ladnym całkiem. Z prowizją daj sobie spokój ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Prowizja musi być! Taki kunszt należy docenić. Jeżeli zająłbyś się tym logistycznie to jestem w stanie opłacić z góry koszta + robocizna. Żeby nie zaśmiecać dalej tematu proponuje przenieść rozmowe na Shout'a, bądź PW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 napisz na PW bede w lodzi pewnie w weekend to bede drukować :D może jeszcze jakiśobrazek machne w miedzyczasie. Zerknijcie na filmiku po 6:30 w prawym dolnym rogu zegar :D dopiero teraz zczailem i nie wiem skąd ja wytrzasnalem tyle czasu. lipa że tylko w pracy udalo mi sie jakos ustawic zeby mi fraps łapał pulpit razem z zegarem takto byłoby jakieś rozeznanie ile to zajeło. przeliczyc po dlugosci tez sie nie da bo im dalej w filmik tym czas szybciej leci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A ja zaczynałem sądzić że Propa wychodzi z formy. Powinni mnie za to ubiczować. Mistrz. Smoka i to jak jest oświetlony mógłbym czcić i składać ofiary z dziewic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zabijcie mnie, ale mi się nie podoba. To znaczy kolory, światło, szczegóły są niesamowite, ale jako całość (patrząc z dystansu) jest przeciętnie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 nie będę zabijać :) Ale ta praca właśnie stworzona jest typowo pod duży format, plakat będzie wyśmienity w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Poniżej model lp 1982 tris z wypalonym ao. Pozostało to jeszcze pomalować. Pióra mają oddzielny materiał + transparency. W zasadzie pierwszy raz robię tak złożony model (asymetria, materiały, grupy). @Edycja: Rysuję teksturę, poniżej zaczęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 @propa oO świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 póki co tekstura fajnie się prezentuje, ale jako wip, mam nadzieję, że dodasz tam kolorków ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jak widzę te techniczne słowa przy teksturach, to sie czuję jak murzyn który nie chodził do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 LP low poly AO Ambient Occlusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 czy AO to te cienie, które tworzą się w zagłębieniach? jeśli tak to zrezygnuję z czucia się jak murzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak Potem taką wypaloną texturkę można nałożyć na zwykłą texturkę z kolorkami (diffuse) w trybie mutiply i przez to się tworzy ładnie pocieniowana texturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tadam! propa, teraz, to to Ty po prostu rozwaliłeś system <japa_na_podłodze> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No dobra, czas to wysłać w sieć. :) <link do dropboxa z modelem (20MB)> <inne ujęcia, siatka i minaturki tekstur> Btw. model jest skonstruowany pod skyrimowego mesha, więc jeśli znajdzie się jakiś zapalenieć żeby to zriggować i wrzucić to do jakiegoś moda, czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 WIP na podstawie zdjecia. Znajomej, ale tutaj ludzie sie znaja na rzeczach, a prosila o konstruktywna krytyke : P Tak, to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 10/10 would bang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 sigh *unzip* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 propa, teraz, to to Ty po prostu rozwaliłeś system <japa_na_podłodze> +10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 WIP na podstawie zdjecia. Znajomej, ale tutaj ludzie sie znaja na rzeczach, a prosila o konstruktywna krytyke : P Tak, to ja. o kuhwa kleju jaki progress boże wszyscy trenują hardo coś ostatnio :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 propa, moim skromnym zdaniem, to Twoja najlepsza praca, jaką miałem okazję podziwiać. Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 o kuhwa kleju jaki progress boże wszyscy trenują hardo coś ostatnio :o Ale to kleja znajoma zrobiła, a to jest kleja oblicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Panie Amateratsu, czy pan jest panem Muuuczkiem? chyba tak, więc Muczku dzięki ci za wszystkie nauki jakie mi udzieliłeś(większość z tego co umiem ty mnie nauczyłeś, ale pewnie nie pamietasz :D), nie było tu nigdy lepszej osoby od ciebie, jesteś super i w ogóle masz Tenacious D w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ale to kleja znajoma zrobiła, a to jest kleja oblicze. eh, źle przeczytałem, fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 @karolo320: mogłeś napisać na PW, bo nieco mi teraz głupio : | Poza tym HuderLord, Threef i wielu innych jest lepszych ode mnie, trochę na wyrost mnie oceniasz : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 po prostu subiektywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nie wykluczone że jeszcze coś ulepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi