Ignis Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Propa, kiedyś zrobię sobie u ciebie tatuaż. (Ale nie taki duży.) Swoją drogą po dłuższym czasie wrzucam kolejny swój portret. I wierzcie lub nie, ale ona ma w sobie coś takiego dziwnego co sprawia, że ciężko się ją rysuje. Jakoś wyszło, ale jestem średnio zadowolony. Jutro znowu ją spróbuję narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 propa widzę , że miałeś poważnego pana w swoim gabinecie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ignis, pocieniuj to troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tak, jestem chory >< Generalnie brzydkie, przy krawędziach widać białe piksele, kolory tak ni z dupy ni z oka, caly pan chyba w zyciu nie slyszal o proporcjach, u jednej ręki jest 5 palców a u drugiej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Generalnie brzydkie, przy krawędziach widać białe piksele, kolory tak ni z dupy ni z oka, caly pan chyba w zyciu nie slyszal o proporcjach, u jednej ręki jest 5 palców a u drugiej 4 Sztuka Nowoczesna się kłania ;). Zauważyłem, że z niewiadomego powodu mnie nienawidzisz i widzę wręcz Twe podniecenie udupiając mnie po raz kolejny xD. Dzisiejsze arty z prawidłowymi proporcjami wyglądają jak kaszanka, a "kolory ni z dupy ni z oka" są moim zdaniem jak najbardziej na miejscu. Białe piksele są przez to, że wrzucam samą warstwę z ludziem bez tła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dzisiejsze arty z prawidłowymi proporcjami wyglądają jak kaszanka, a "kolory ni z dupy ni z oka" są moim zdaniem jak najbardziej na miejscu. Luz, Też tak kiedyś mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 człowiek gruszka jest po prostu brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 on po prostu machnął coś idiotycznego bo chciał być fajny nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Propa, kiedyś zrobię sobie u ciebie tatuaż. (Ale nie taki duży.) Swoją drogą po dłuższym czasie wrzucam kolejny swój portret. I wierzcie lub nie, ale ona ma w sobie coś takiego dziwnego co sprawia, że ciężko się ją rysuje. Jakoś wyszło, ale jestem średnio zadowolony. Jutro znowu ją spróbuję narysować. HAHAHAHAH XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 WIP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 :w00t: Najlepsza twoja praca jaką kiedykolwiek widziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 1 lepsze shil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 kciuk ma nie z tej strony :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Poza dłońmi, ######ste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 kciuk ma nie z tej strony :( No ku*** wiedziałam że coś nie tak! To wszystko przez te moje zmutowane ręce, paczę w lustro i wychodzi na odwrót.:D Pierwsze lepsze bo bliżej końca, ale to drugie mogłoby coś z tego być więcej, tylko muszę jakiejść refki poszukać, bo chyba zgubiłam perspektywę. W sensie dobrze sobie myślę, że tą babkę widać z lekka pod kątem od góry, więc i cała reszta tak winna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 :w00t: Najlepsza twoja praca jaką kiedykolwiek widziałem! potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Shil oficjalnie najlepszą artystką na GMClanie :) . Sztuka Nowoczesna się kłania ;) . Zauważyłem, że z niewiadomego powodu mnie nienawidzisz i widzę wręcz Twe podniecenie udupiając mnie po raz kolejny xD. Dzisiejsze arty z prawidłowymi proporcjami wyglądają jak kaszanka, a "kolory ni z dupy ni z oka" są moim zdaniem jak najbardziej na miejscu. Białe piksele są przez to, że wrzucam samą warstwę z ludziem bez tła. Czego oczekujesz wrzucając gówno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Shil rysuje mega realnie, jest naprawde najlepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Boskie, jakby to była fotografia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Imo jak dotąd najlepsze z Twoich prac, Shil. Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nawet ja cię zpropsuję, główka mega i w ogóle wszystko mega, no, oprócz rączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 przeciez i tak wszyscy wiedza, ze to ja jestem najlepszym grafikiem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 karolo, Ty jesteś Bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 okurna Shil :o A Kiełbasy styl mi się podoba, chociaż pierwsza reakcja to było "What the hell?!". e: ok, sorry za bluzgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzięki, prace różnie wychodzą, raz lepiej, raz gorzej. A to że coś jest realistyczne, to fajnie, ale nie zawsze się do tego dąży, zrobiłabym sobie jakąś ilustrację teraz dla odmiany, a tu dużo innej roboty. Wrzucę taką panią, miała być to postać wojowniczej kobiety, technicznie wydaje mi się niezła, są jednak zarzuty co do jej pozy i wyrazu, ekspresji, dynamiki, co oznacza, że i tak muszę ją przerysować zupełnie od nowa, a ten rysunek zostaje dla mnie, pokazuję Wam, bo ma ładne futerko, tak myślę, ale jako art nie stanowi całości.:/ A drugie to rysunek do gry karcianej "Zestaw płatnerza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ta wojowniczka ma przecież głowę centralnie prosto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie chodzi o głowę, raczej szyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Te logo gmclanu powinno być oficjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 +1 troche spieprzyles pana cytrynę :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi